icon

Skúsenosti s eshopom bonky.sk

alinka183
20. okt 2020

Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?

katuska29
24. jún 2021

@monika_ma aj ja sa pridám

angie25
25. jún 2021

@stefan116 ďakujem pekne

mandarrinka
2. júl 2021

Ahojte , všetci zo spoločnej lode, kde nás dostal podvodnícky BONKY! toto sa mi snáď prisnilo, teraz som sa dostala k vašim recenziám, ale, neskoro, už po objednaní a úhrade turistických topánok za 63€! Dofrasa, predtým som si vôbec nepreverila, od koho objednávam, bolo to 29. júna, ale vidím, že ma čaká riešiť zrušenie objednávky - pre istotu, lebo neviem, čo za škarbale by mi vôbec poslali...Tak si začnem ukladať ich meily, keď požiadam o zrušenie objednávky. Ach, 63€ bude v nedohľadne a tie štrapácie s vymáhaním. Nemám skúsenosti s eshopmi a takto prvýkrát si vyberiem akurát podvodníkov! Potešilo ma, že sa podujala p. Kazíková pomôcť - budem sledovať priebeh a čítať ako pokračujete ... ako dopadnem ja, napíšem

monika_ma
5. júl 2021

tí, ktorí ste boli podvedení e-shopom bonky.sk, píšte na email Romana.Kazikova@minv.sk. Pošlite jej objednávaciu faktúru a ona podá hromadné trestné oznámenie na tento e-shop.

suzannwega
8. júl 2021

Ja som im tiež naletela, všetko sú to veci z Aliexpressu. Akože za tú pálku som myslela, že sú normálny obchod. Tovar sme potrebovali na svadbu a prišiel o 60 dní, žiadne info o objednávke, podľa čísla objednávky to nie je ani možné sledovať.

suzannwega
8. júl 2021

Dokonca som musela zaplatiť aj colný dlh

suzannwega
8. júl 2021

@angie25 podali ste tú predžalobnú výzvu?

veronika9797
9. júl 2021

@stefan116 myslim, ze tych stranok maju dokonca viac

veronika9797
9. júl 2021

@angie25 poslite mi mail do spravy a preposlem, ak.nezabudnem

ajja15
12. júl 2021

Nikdy viac s tej stránky neobjednavam😡😡 tovar za viac ako 35 eur mi prišiel otvorený a zalepeny lepiacou páskou ! 🤬

modrymotyl8
12. júl 2021

Ahojte, práve som si chcela objednať tričká z ich stránky a natrafila som na túto diskusiu jedno šťastie. Držím vám palce dievčatá.

mandarrinka
18. júl 2021

Ahojte!
teraz si pozerám nejaké šport.nohavice, idem na firmu ďalej, predstavte si - iná firma Booho.cz ale s rovnakými kontaktnými údajmi ako podvodná teda tá istá bonky!!! ešte aj IČO a DIČ, bankový účet majú rovnaké, adresa mi vlastne najskôr padla do oka (Praha, Rybní ul.)a je to ten istý podvod!
Porovnajte:
• Údaje o spoločnosti:

• Spoločnost: EPHEMERA SOLITUDE ECOMMERCE s.r.o.
• IČ: 09708588
• DIČ: CZ09708588
Sídlo spoločnosti:
• Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha, Česká republika
Email:
info@bonky.sk
Bankové spojenie:
• Fio banka a.s.
• IBAN: SK81 8330 0000 0022 0192 0654

Údaje o spoločnosti:
• Spoločnost: EPHEMERA SOLITUDE ECOMMERCE s.r.o.
• IČ: 09708588
• DIČ: CZ09708588
Sídlo spoločnosti:
• Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha, Česká republika
Email:
info@booho.sk
Bankové spojenie:
• Fio banka a.s.
• IBAN: SK81 8330 0000 0022 0192 0654

!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podvodníci, mám v tom 63,-€ a nervy !!!

drobec336
18. júl 2021

@mandarrinka no veď oni majú tých stránok omnoho viac.

pomocinak
21. júl 2021

Ahojte dievcata, skoda ze som nasla neskoro toto forum. Mam podobny problem asi ako vsetci co su tu.
Mam otazku ci vobec tovar preberat? Nasla som si zlty listok a je tam napisany doplatok 4,19€ co je pravdepodobne asi za clo alebo daco podobne.
Tak teraz neviem ci to zaplatit a prebrat?
Co myslite?

mandarrinka
22. júl 2021

Nuž, neviem, v akej hodnote si zaplatila objednaný tovar, ktorý ti teraz skutočne poslali /ktovie, čo je v balíku.../doplatok asi za clo, ktoré sa musí platiť, takže to ide naozaj z číny, ci odkiaľ, možno postrehli , že sú odhalení a niektoré objednávky vybavia ako sa patrí, tak neviem ...aaký kocúr vo vreci bude v tvojom balíku,hm...keby sa ti dalo nahliadnuť na pošte, ako vyzerá pred prebratím...ale keď už poslali, tak by som bola zvedavá, čo...

pomocinak
22. júl 2021

@mandarrinka dakujem za reakciu.
No bola som to vcera zobrat, doplatila som tych 4,19€, no predtym som sa pytala, ze za co to je doplatok a povedali mi, ze to uz je to nove clo. Aj mi predtym ukazala ten balicek a vyzeral takej velkosti ako som predpokladala. Tak som ho prevzala. A teda nastastie tam boli topanky co som si objednala. A relativne aj vyzeraju ako boli na obrazku. Tak nastastie mi doslo to co som objednala. Ale teda po precitani vela prispevkov tu na fore som to brala s takou malou dusickou, ze ci tam bude ozaj to co som objednala.

zuzkazuzka
27. júl 2021

Ahojte, tiež mám skúsenosť s týmto obchodom, 25.3 .2021 som objednala (zaujímavé je, že jeden produkt z 3 mi prišiel), v júni som vyplnila nejake formuláre, že teda chcem ešte raz tovar vrátiť, včera uplynulo dalších 40 dní tak som im poslala email s mojim potvrdenim platby, printscreenom tovarov aj s cenami a ze žiadam vrátiť peniaze na účet a obratom mi prišiel všeobecný email, že mám požiadať cez reklamačný formulár, no ich stránka už nefunguje....našla som, že treba kontaktovať ŠOI alebo políciu, tento link to odporúča: https://hoax.sk/nakupne-galerie-bonky-sk-a-supr...

mandarrinka
27. júl 2021

POMOCINACKA - tak fajn, aspoň niekoho vybavia k spokojnosti🙂) dobre že si zaplatila aj clo a balík prevzala...
Uvidím, ako dopadneme my, čakatelia...poškodení ...

mandarrinka
27. júl 2021

Zuzka, 20.7. 21sme už podali na prokuratúru trestné oznámenie pre podozrenie z podvodu na bonky.sk.
Budeme čakať, ako to dopadne, či medzitým príde niekomu objednaný tovar bez problémov, alebo sa odmlčia...

pomocinak
27. júl 2021

@mandarrinka No veru, kebyze to neprevezmem, tak sa asi nedopatram naspat k peniazom. Takto mam aspon tovar. Budem vam vsetkym drzat palce nech dostanete aspon odskodnenie. Aby uz podobnych podvodnikov bolo menej. 😉

ferenc1
8. aug 2021

Esjop bonky. Sk je hrozny objednal som si jednu vec prešlo skoro mesiac a objednavka ešťe nie je odoslana keť som im poslal že objednavka nie je odoslana tak mi poslali že objednavka pride 40 10 dňi 😠

mandarrinka
9. aug 2021

mne už prešlo 40 dní od objednávky a zaplatenia, čakám,zajtra napíšem, že lehota dodania prešla, čo odpíšu

simeliin
11. aug 2021

Stranka dobry podvod! Objednavala som saty, bolo k nim napisane 3 na sklade odosielame ihned. Po objednani som sa dozvedela ze aj tak bude dodacia doba 5-40 dni. To keby viem dopredu objednam si to sama cez aliexpress za polovicnu cenu. Saty mi nakoniec prisli po mesiaci z ciny (samozrejme) , velkost uplne ina aku som objednala a kvalita bola velmi zla vsade trcali nitky! Ako bonus co ma najviac zarazilo bolo ze som musela doplacat clo kedze to prislo priamo z ciny! Vyplnila som reklamacny formular a napisala im e-mail. Tak som zvedava ci mi peniaze vratia spat.

b4rbor497
Autor odpoveď zmazal
olioli01
17. aug 2021

ahojte, aj ja sa pridavam k podvedenym. Chcela som sa spytat na reklamaciu v banke. V mojej banke SLSP mi povedali, ze mi nevedia pomoct. Ale predpokladam, ze islo len o pracovnicku, ktora s tymto typom reklamacie este nema skusenost. Vedeli by ste napisat, aky tym reklamacie/ziadosti ste podavali? Podarilo sa to niekomu aj zo SLSP? Dakujem krasne,

suzannwega
17. aug 2021

ja to mám v predžalobnom konaní

drobec336
18. aug 2021

@olioli01 slsp s tým žiaľ nevie spraviť nič, jedine sme museli zrušiť a založiť novú kartu.

jomaha
23. aug 2021

Dobrý večer, ja mám objednané a nemám ani peniaze, ani tovar....
Myslím, že sú to podvodníci...

vikanika
25. aug 2021

https://www.info.sk/sprava/195878/soi-upozornuj...

Už v médiách upozorňujú na podvodné stránky...

anna1605
8. sep 2021

Podvodnici.Az po tom ako zaplatite vam pride mail že dodanie tovaru 5-40dni.To si ho rovno mozem z Ciny objednať sama..Oplati sa čitať najprv recenzie az potom objednavat..Holt moja smola🥴🥴