Skúsenosti s eshopom bonky.sk
Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?
Taka otazka neriesil niekto to ze poskytli vase udaje mimo EU priestor, kedze balik pride z Ciny na vase meno a adresu. Je to z pohladu GDPR ok?
Ja som objednávala. Tovar došiel. Odrasná kvalita. Blbé číslovanie. Tovar je z Číny. Chcela som poslať tovar naspäť, ale ignorácia ako hovado. Napíšte do googlo rezencie bonky. Sú aj na stránke Soi. Prečítajte si.... Nikdy viac.
@alinka183 mam skusenosti je to najväčši oblb všetko je z Činy a skoro nikdy nepride ten tovar čo si človek vyberie , ja som si objednal stamat jednu vecičku ale je to oblb snazim sa aby mi vratili platbu ale neodpovedaju
@alinka183 áno mám skúsenosť keď som si objednala bundu prišla mi po dva a pol mesiaci a poškodený zips na nej .doteraz mi nechcú uznať reklamáciu .neodporúčam
ABSOLUTNE NEODPORÚČAM.......Ja som objednal pre brata darček na narodeniny 07.10.2021 , dnes je už 03.12.2021 a vôbec nepišiel. Dúfal som, že aspoň stihne do Vianoc, ale asi nie ako tak vidím. Písal som im niekoľkokrát a oni jak pridrbaní mi stále rovnako odpovedali....jelikož bla bla bla...doba dodaní je 5-40pracovných dnúúú. Ich odpoveď bola stále takáto. Dnes (03.12.2021) je už 41. pracovný deň....na ich stránke v sekcii sledovanie zásielky som naťukal číslo a vyskočilo mi že im je ľúto že sa nepodarilo doručiť v stanovenom limite...Hneď som im písal s tým že si peniaze môžu strčiť niekam a, že určite neodporúčam ich nikomu, ani môjmu psovi.
Ja som si tiež objednala 26.9.21 a tovar ešte nemám a ani neviem či mi aj niečo príde ani tovar ani peniaze len sa ohražaju dodaciou lehotou 10-40 dni v najhoršom pripade 365 dní
@hanahlavenkova. zaslali ti trackovacie cislo zasielky ? Ziadaj ich o to ! Tu ked zadas cislo objednavky, co ti vypise ? https://bonky.sk/sledovanie-zasielky/
ahojte stranka bonky.sk je blud, predávajú veci z aliexpress za dvojnásobnú cenu a oháňajú sa s tým aby boli ľudia trpezliví lebo je tam poštovné zaadarmo a garantujú že objednávka príde do 40 dní. Ak požiadate o vrátenie peňazí alebo čokoľvek iné na všetko vám odpíšu tým istým vygenerovaným mailom. NENECHAJTE SA OKLAMAŤ. To radšej si objednajte cez aliexpress a tam ak Vám nepríde tovar vrátia Vám za ňho peniaze.
bohužiaľ aj ja som sa nechala oklamať... mailovu komunikáciu som poslala na pani romana.kazikova1993@gmail.com, zatiaľ bez reakcie... ak sa bude niečo riešiť tiež sa pridám... som teda riadne nas**** ale hlavne na seba... no čo už...
mne nakoniec prisiel tovar, strasný smejd, zial
@alinka183 ja som od nich objednala este na jar a doteraz mi z 3tivarov dosiel iba 1 nefunkny!!! Po reklamacii msl ziadostou o vratenie penazi mi napisali ze si to mam reklamovat v Cine ! Cele zle davam staznost na obchodnu inšpekciu! Urcite si nic u nich neobjednavajte.
@maminka20212021 akou formou si platila kreditka / debetka ?
@maminka20212021 ja nám ten istý problém ze som si to mala reklamovať v Číne ani sťažnosť na Obchodnú inšpekciu nepomohla
ja som objednala pánsku bundu, čakám čo príde. Prišiel mail ešte 30.11.2021, že zásielka odoslaná, tak som čakala do 3 dní a nič. Odpísala som na mail, že netuším čo sa stalo, keď zásielka do dnešného dňa nebola doručená a neviem ju ani dosledovať či je v Pakistane alebo kde. Odpísali, že doručenie je od D10 do 40 dní od odoslania a odoslanie môže byť od 5 do 25 dní. Takže vianočný darček na zimu syn bude nosiť v lete. Paráda!!!!!
Mne to dnes došlo po 26 dňoch😭2 bundy ale kvalita ci pána boha.cisla menšie farba nesedí kožušina jak metla .samé trčiace nitky.no proste neobjednavat .radšej kúpiť tu a aspoň vidíte čo kupujete.
Urcite tento eshop neodporucam! Objednavala som ochranne kryty na stol, zaplatila som za 12ks. Po 2 meaiacoch mi to prislo,musela som zaplatit clo 2e kedze to posielaju z Ciny a prislo mi len 5ks. Na email hned odpovedali, ze to mozem reklamovat ale nejdem to riesit s nimi dalsie 2 mesiace! Takyto to ar si mozete objednat z AliExpressu a urcite rychlejsie pride, taktiez sa reklamacie riesia velmi rychlo ked pride nieco ine.
@alinka183 prosím vás má niekto nejaký kontakt na nich?
urcite neodporucam, mne dnes prisiel tovar po 3 mesiacoch priamo z ciny, cize si ani nedaju tu namahu, aby to prebalili, navod na pouzitie ziadny a clo som doplacala postarke 2 €
Ja som.objednala Este na jesen, bohuzial az ked tovar nechodil som hladala recenzie. Postupne som SA s tym zmierovala, no teraz v januari ma prekvapili, Len veci prisli v dvoch balikoch, takze som poste 2 krat platila manipulacny poplatok 2 eura. Nastastie som objednala veci, na ktorych kvalite nejako nemali co pokazit. Len ma.hneva to predrazenie. A clovek ma poucenie, ze vzdy citat recenzie.
@katkullka ale vy nemáte preco podávať reklamáciu, nemate ani preco cakat 30 dni. To Vam kto poradil? Kedze tovar nebol dodaný, mste uzatvorenu zmluvu na diaľku, mate moznost odstupit od zmluvy a vsetky platby maju byt do 14 dni vratene. To su u nas platné pravidlá pre eshop. Reklamácia = riesia sa nedostatky tovaru, vady a nie nedodanie. Popravde vyjadrenie soi som necitala.
Inak je to podvod riadny, tieto galerie mali byt výhodné kvoli daniam a manipulačným poplatkom, ked prevadzkovatel to mal vsetko zabezpecit pri dovoze tovaru a nie takto. Teda sa to vôbec neoplatí 🤦🏻♀️ aliexpress aspon rychlo vybavuje problémy.

@xeniadom ide o cesku firmu Finalty target media s.r.o