icon

Skúsenosti s eshopom bonky.sk

alinka183
20. okt 2020

Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?

simca06022011
11. jan 2022

A dlhym dodaniam sa nečudujem, mne aj cez Ali dava take dlhe terminy ze nechapem a obj. Z konca oktobra este nemam...

jomaxis
11. jan 2022

Už nikdy viac cez Bonky.sk, nikdy, aj keby zadarmo dávali, objednal som, respektíve zaplatil tovar 15 októbra 2021 aby som mohol dať darček pod stromček a došiel mi 7 januára 2022 a to ešte som musel zaplatiť extra 2 eura poštárka za clo ktoré ani neboli uvedené v objednávke. Nikdy som sa nestretol s takým podvodom. Reklamácia však nepomohla, vždy si nejakú chujovinu našli....a toto ma fakt dostalo čo posledne napísali...

Dodací lhůta se může ve vyjímečných případech prodloužit až na 365 dní, avšak nikdy doposud nebyla delší než 3 měsíce v nejzazším případě.
Zásilka byla tedy doručena v souladu s našimi obchodními podmínkami, se kterými jste souhlasil odesláním objednávky.
Z tohoto důvodu není možné Vaší reklamaci vyhovět.

Čiže keď chcete čakať možno aj rok na Vašu zásielku, tak nech sa páči....

jani6969
11. jan 2022

@jomaxis ja tiež objednané 15.11 a ešte mi nič nedošlo.len samé výhovorky mailom posielaju

veronikasarkanyova
12. jan 2022

@jomaxis kde sa ich dá nahlásiť ak nie na SOI kde už sú a akože vsetko v poriadku, vedia o nič, varujú ale môže ísť ďalej obchod... 😭

katkullka
12. jan 2022

@jani6969 ked ti do 3 mesiacov od datumu objednania nepride tovar potom spustia reklamáciu kt trva dalsi mesiac a potom mozno vratia peniaze

annamatejcikova
20. jan 2022

@mandarrinka Veľmi by ma zaujímalo, ako ste dopadli. Boli podané nejaké podnety? Mňa tiež dostali v novembri minulého roka. Tovar ani po 40 dňoch nikde, ja to riešim cez českú inšpekciu, českých mediátorov, finančný úrad a teraz nasleduje SOI a spotrebiteľské centrum MH Bratislava. A záver by mal byť návrh na vydanie platobného rozkazu.

vladimirb
21. jan 2022

Je tu niekto, kto podal alebo chce podať trestné oznámenie na podvodníkov bonky. Rád sa pridám.

nella130
24. jan 2022

ja som si obejdnala v novembri k Vianociam a prislo az dnes.Pisali mi stale dookola ze na to maju aj 365dni podla OP.
Pisali to dnes, neskontrolovali kde sa balik nachadza, ale mne dnes prisiel.

miselliinka
27. jan 2022

Dobrý deň, mne objednaný tovar z 25.11.2021 nakoniec prišiel 25.01.2022. Treba ale dodať, že som musela doplatiť 2€ a objednávka nie je celá, objednala som detske náhrdelníky a prstienky, no prstienky chýbajú. Ešte ma napadlo, či to nepošlú zvlášť a bude treba doplatiť ďalšie 2€ . Dám info.

jjjj106
3. feb 2022

19.11.2021 som si u Bonky objednal ruksak.. Doručený bol 25.01.2022. Doručenie trvalo 62 kalendárnych, resp. 43 pracovné dni. Celá večnosť, nikdy viac.

jannka125
7. feb 2022

Neodporúčam kupovať s tejto stránky nič. Tovar nezodpovedá fotkám, dosť drahý tovar na to že to pošlú s Číny. Dlhá dodacia lehota. Keby viem v živote od nich nič neobjednám je to iba obyčajná banda podvodníkov. Môžu sa hanbiť a túto stránku by mali zrušiť

anna1605
7. feb 2022

Tak ja som sa po polroku dočkala..Tovar klasika z Činy,takze je jednoduchšie a lacnejšie si objednat z Ali..a este mi naratali clo 2 eura😅

pataja
11. feb 2022

Z bonky som si chcela tiež niečo objednať, nezvyknem obj.z neznámych stránok, ale teraz som spravila výnimku. Jedine šťastie, že mi banka zamietla transakciu. Hneď som išla pozrieť recenzie na túto stránku. Našlo mi na Soike, že sú to podvodníci...aké šťastie -ta neuskutocnena transakcia!

ala4081
14. feb 2022

Ahojte, patrím tiež k tým okradnutým - prišiel mi nekvalitný a neúplný tovar, ktorý sa nedá vrátiť a nechcú mi vrátiť peniaze. Kontaktovala som SOI, COI, ESC, banku s požiadavkou o chargeback, ale nakoľko mi bol tovar doručený, banka reklamáciu zamietla, že najprv musím vrátiť tovar (ten by však asi nik neprevzal). Nakoľko zatiaľ moje pokusy o vrátenie peňazí zlyhali, komunikovala som tu s pár ľuďmi, ktorí podali hromadné trestné oznámenie. Síce to dlhšie trvá (zhruba pol roka), ale boli úspešní a peniaze získali späť. Rozhodla som sa preto podať trestné oznámenie. Kto by mal záujem sa pridať, ohláste sa mi prosím. Ala

gabuliatko7
17. feb 2022

@alinka183 v zivote nikdy viac prisla som o viac,ako 50 eur.

liv6
17. feb 2022

@ala4081 ak by ste podávali trestné oznámenie, idem s vami do toho

jaso36
25. feb 2022

Nedoporučujem objednávať z tejto stránky, tovar prišiel neskoro a nezodpovedal stavu objednávky.

evka111
25. feb 2022

@alinka183 ja s nim mam skusenost a nikdy viac
Tovar som objednal cca 20.12 a prisiel 14.2
S tym, ze mi nechala postarka zlty listok a mam na poste pri prevzati este uhradit 2€ co nikde eshop bonky ako dodatocny naklad nemal uvedene
Tovar si ani neprevezmem
Na zltok listku je odosielatel Cina
Cize objednavaju cez aliexpres, to som si mohla aj ja sama a omnoho lacnejsie
Je to hanba take podnikanie

veronkeves
28. feb 2022

Prečo som si toto neprečítala skôr :D tiež som sa nechala obabrať, áno mala som si prečítať podmienky skôr. Prišla nám len polovica nákupu, taký squish mačkací a prosím pekne hneď sa aj ošúpal z kože :D palička Harry Potter nedorazila. Nevadí skúsim podať podnet SOI.

veronkeves
28. feb 2022

@ala4081 ja by som sa pridala... už len kvôli tomu ako zavádzajú... prosím pošlete mi správu?

ivettvajdova
12. mar 2022

@ala4081 Dobrý deň prajem.
Podávala ste to trestné oznámenie? ..Tovar mám objednaný od 15 januára a do dnešného dňa neprišiel ,.

mmmary
18. mar 2022

@kika78 polícia povedala ze to budú riešiť... No to je ako s tým tovarom

kika78
18. mar 2022

Mne nakoniec dodali tovar, ale trvalo to dosť dlho.... asi mesiac. Kvalita bola veľmi nízka.....

mmmary
19. mar 2022

@kika78 peniaze ste si nepýtali späť keď tovar nedošiel? Mne to 4x odmietli

kika78
19. mar 2022

Ako som písala vyššie, tovar po dlhšej dobe došiel.

lucy125
19. mar 2022

Ja som objednavala dňa 2.2.2021 !!!!! Dodnes tovar nedosiel,nastastie za malu sumu,ale uz je to vyse roka a nic.

mmmary
20. mar 2022

@lucy125 no pekne od nich!

koburk
22. mar 2022

@alinka183 BONKY, no to určite nie. Sú to šmejdi!! Podvodníci bez škrupulí. Nemám slov!!!

jardia
22. mar 2022

Bohužiaľ som dnes aj ja nakúpila na tejto stránke za 28eur. Po 4min od objednávky som im písala o storno, napísali mi aby som im poslala Iban, že mi peniaze pošlú. Budem čakať . Keď nie, idem im po krku. A len tak mimochodom keď je toľko oklamanych, keď robia také veci ako robia prečo ešte stále funguje ich eshop ???

mmmary
24. mar 2022

@jardia eshop je nahlásený na obchodnej inšpekcii (ako aj lunzo.sk) ale tieto nákupné galérie to vedia nejak obísť, neviem ako sa to dá? Ale fungujú stále! Napríklad ja som si objednávala 14.1. tovar my neprišiel (za 25e) ani po 40 pracovných dňoch tak som im písala mail ze chcem vrátiť peniaze, vymenila som si s nimi 13 mailov 6nic už skoro týždeň neodpisuju....... Neviem či Vám tie peniaze vôbec vrátia.