icon

Skúsenosti s eshopom bonky.sk

alinka183
20. okt 2020

Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?

zuzana888888
13. jan 2021

@zuzika Ja sa uz tiez dopredu bojim 😤

magdyyka
13. jan 2021

Ja uz som tolko emailov napisala ze to uz neni normalne ale aj na soike povedali ze dobre poznaju tu stranku ze vela ludi uz tam volalo kvoli nim
Dneska som zas pisala email ze odmietam tych 8,40 chcem naspet 29,90 a toto odpisali preto som uz rieslila takto so soikou no som zvedava ci v banke sa mi podari nieco vybavit

brcka1301
14. jan 2021

Neodporúčam. Veľmi som sa oklamala. Rýchlo som chcela darčeky stihnúť do Vianoc, čo bola chyba. Objednala som Magnetickú stavebnicu za 29,25 EUR a prišlo mi toto. Samozrejme reklamáciu mi neuznali, lebo vraj som dala zlé fotografie. Je to PODFUK. 200% prirážka na čínske veci. Samozrejme balíček došiel rovno z Číny....Vtedy som si plesla po čele.....Na fotke vidíte aká "hovadina" mi prišla.

mia2017
14. jan 2021

Ja som objebnavala mikinu pred vianocami, ked som videla dodaciu dobu hned mi bolo jasne kolka bije. Mikina dnes prisla, ale je to cisty smejd, ktory objednavaju z ali, wish a podobnych stranok. Ta kvalita a material hnus, vobec nezodpoveda obrazku a hlavne cene. Ani len tolko namahy si nedaju aby tovar prebalili, prestitkovali.
Nic od nich neobjednavajte. Lutujem tuto kupu a predpokladam ze k peniazom sa nedopracujem.

brcka1301
14. jan 2021

Napísala som podnet na SOI, nech aj moja "kvapka" prispeje ochrániť niekoho ďalšieho...!!!

magdyyka
14. jan 2021

Inac tých 8,40 ci mi akoze schvalili za reklamaciu dodnes neposlali

kittie142
15. jan 2021

@vivien919 dobrý deň chcem sa spitat ci vám aj teraz podarila reklamácia cez banku. Lebo ja som si síce iba dnes objednala topánky z tejto stránky ale čo tu čítam tak sa obávam toho co mi príde a ci mi vôbec aj prídu.

kittie142
Autor odpoveď zmazal
magdyyka
15. jan 2021

Idem do banky az buduci tyzden potom napisem co som vybavila

magdyyka
15. jan 2021

@kittie142 ked dneska ste poslali peniaze uz to neviete zrusit tu platbu?to by bolo najlepsie aby ste nedopadli ako my

kittie142
16. jan 2021

@magdyyka to neviem tiez ma napadlo zavolať do banky ale na moju smolu som nevolala. Skúsim keď tak pondelok snáď sa to bude ešte dat

magdyyka
16. jan 2021

@kittie142 skuste cez intetnet banking alebo infolinka funguja tusim non stop

kittie142
16. jan 2021

@magdyyka ďakujem ta rady dúfam ze sa to podarí aby my vrátili peniaze späť. Internet banking som pozerala a nič som tam nenasla.

aligii
17. jan 2021

Klamú, nechcú vrátiť peniaze...tovar ,ktorý dostanete, nezodpovedá fotografií... podvodníci...

zuzika
18. jan 2021

Potrebujem sa vás spýtať doba doručenia je 5-40 dní.... Je to klasických 40 dní alebo pracovných?

magdyyka
18. jan 2021

@zuzika pracovne dni na poslali do 28 prscovnych dni

anetta85
19. jan 2021

@brcka1301 smiem vedieť ako ste napísali podnet na SOI?? Moja mamina si tiež niečo objednala ešte v septembri,, dodnes ani tovar, ani € 😓 písali sme im už asi 3x, a stále sa len vyhovárajú.. včera som znova písala, ale som ich už pohrozila, že ak to nedodržia, budem riešiť cez políciu... Som zvedavá, čo mi na to odpíšu...

magdyyka
19. jan 2021

@anetta85 ja som volala na soi ale oni nemozu snimi nic urobit lebo sidlisko maju v čehach

sandra2308
19. jan 2021

Hrozný obchod, už nikdy viac. Objednala som si "luxusný" kabát a prišlo mi niečo ako župan ušitý z nejakej cudnej umeliny. A samozrejme peniaze nevrátia a tovar nevymenia 😡

klaudiagulak
19. jan 2021

@alinka183 Otrasný e-shop, kamaratka mi povedala že je to čistý alliexpress, fuj otras, myslela som si že to bude férová stránka, dávam obrovský palec dole, už si nič od nich neobjednam, krabica došla v dezolátnom stave, ako keby prežil 2. svetovú vojnu. Produkt môžem hneď vyhodiť do koša. 👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼

norbert31
20. jan 2021

Nikto neskusil to dat na obchodnu inspekciu?
1 tovar mi ani neprislo, ostatne 2 za 60 eur uplne smejd a 2 cisla mensie..

magdyyka
20. jan 2021

@norbert31 ja som riesila so soi oni nevedia s nimi nic spravit lebo sidlisko maju v čehach dali mi kontakt na europsky spotrebitelsky centrum tam tiez povedali ze v obchodnich podmienkach maju ze tovar je z ciny takze stym nevedia nic spravit odporucali mi ist do banky vyplnit niaky ziadost aby stiahli naspet peniaze

sakimichan
20. jan 2021

Zdravim vsetkych . Tiez mam velmi zlu skusenost co sa tyka nakupu zo stranky Suprisimo.sk . Manzel mi odtial objednal leginy pod vianocny stromcek a samozrejme, ze dosli az teraz nedavno a stym, ze kvalita aj velkost su uplne zle . Pisali sme reklamaciu kedze odstupenie od zmluvy tam nikde uvedene nemaju a dosla nam chaba odpoved v zmysle, ze sme sa mali lepsie zmerat a ze reklamaciu zamietaju. Pritom vsade pri kazdom produkte maju, ze tovar sa da vratit do 60dni atd ... Kedze citam, ze ani SOI nevie pomoct tak sa tiez po precitani diskusie skusim obratit na banku .

@magdyyka ak budete mat nejake nove info dajte prosim vediet, ze ako ste ''pochodili'' v banke

magdyyka
20. jan 2021

@sakimichan jasne dam vediet este som nestihala banku akoze mi tak schvalili reklamaciu ze z 29,90 poslu naspet 8,40 ale tie peniaze dodnes neposlali uz som pisala 3x uz ani neodpisu

brcka1301
20. jan 2021

@anetta85 zatiaľ nemám spätnú väzbu. Písala som cez formulár na ich webstránke

jurip
20. jan 2021

Katastrofa banda zlodejov.

milos1311
21. jan 2021

12.12.som si objednal hodinky a dam.tasku po 38 dnoch prišli akože hodinky -nefunkčne,ošuchane-podal som reklamaciu aj s foto a odpisali mi že si vyberaju 30dn.lehodtu...taška zatial neprišla..ak to neuznaju tak idem na inšpektorát....nikdy viac..

norbert31
22. jan 2021

Skupinovo by sme nevedeli dokazat viac ? nechapem ako mozu fungovat legalne takto v dnesnom dobe ..

michalml
22. jan 2021

Viete niekto Meno a adresu niekoho z tej firmy?
Ja tam pojdem a ........ im hlavu,uz len za to,ze stale pokracuju v klamani ludi.

karolina196
22. jan 2021

@michalml https://zpravy.aktualne.cz/domaci/v-jednom-dome...
Sidlia presne tu,takze ich tazko najdes.Precitaj si clanok.Na svojej stranke uvadzaju presne tuto adresu