icon

Skúsenosti s eshopom bonky.sk

alinka183
20. okt 2020

Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?

mioliv
5. feb 2021

@anger Dáte vedieť ked tak by som aj podala a vlasne všetci by sme mohli....aj ked su v pravne nemozu klamat ludi a my sa nemozme tvariť , ze nám je to jedno a nech ich to robiť dalej !!!!

johanka369
5. feb 2021

@mioliv Ja sa s radosťou pridám.Vobec nereagujú na reklamačný formulár.Uz je to viac ako týždeň,čo som im ho odoslala.Zatial žiadna odpoveď.

snezienka77
5. feb 2021

Úplná katastrofa! Pri tovare nemáte dodaciu dobu a keďže stránka mala konvovku SK, myslela som, že tovar je na Slovensku a mám ho doma hneď. Keďže do Vianoc nedorazil, chcela som to zrušiť, čo mi neboli povolené,že majú dodaciu dobu až 40 dní. Vtedy mi došlo, o čo savtu jedná. Prišlo to skoro po 2 mesiacoch z Číny - kvalita hrozná, totálna čínska umelina a navyše šialene predražené! Chcela som to vrátiť a nech mi dajú späť peniaze, čo ma tiež poslali do p... A vraj záruka vrátenia tovaru do 365 dní! Sú to obyčajní klamári! NEOBJEDNÁVAJTE TU NIČ!!!

adicap
6. feb 2021

Určite nič neobjednávať!!! Prešlo 40 dní, žiadala som o vrátenie peňazí stále len predlžujú dobu dodania.

michaelaka1
9. feb 2021

Dobrý deň, nedavno som objednala tovar zo Suprisimo.sk, doteraz mi neprišlo žiadne potrvrdenie o tom že by objednávku evidovali alebo o tom že im platba prešla avšak mne peniaze stiahlo hneď po odoslaní objednávky. Pisala som im mail kedy mi asi tovar dorazí avšak nik sa neozval. Neviem ako mám ďalej postupovať, mám ich bombardovať mailami? Alebo aké máte vy skúsenosti? Kedy Vám odpísali?

saska112
9. feb 2021

Pozor na taketo stranky. Dnes je to Bonky, zajtra sa budu volat inak, pretoze im to zatrhnu. Ale neprestanu s tym.Len sa premenuje "firma". Budu tu stale...vzdy sa najde niekto, kto naleti. Takze radsej najskor pozriet, ci to nemaju na Ali...😀

zuzanka1707
9. feb 2021

Och skoda ze som si neoverila obchod ale objednala... objednala som lego v hodnote 30 eur s teraz mi prisiel potvrdzujuci mail ze zaplatene dodavia lehota 5-40 dni 😧😧😧 takze mam cakat tovar z ciny ak vobec dorazi...

mirpet
10. feb 2021

Aj ja som naletela🙁🙁🙁

paidy1
10. feb 2021

@michaelaka1 zdravim,riesims nimi neuspesne to iste uz od konca januara..objednavali sme 2.1,2021 a dodnes ziaden email s cislom objednavky ani potvrdenie o zaplateni okrem vypisu v internet bakingu..poslala som im email na tu ich info@suprisimo.sk aj so screenshotmi tovaru a vypisu z banky o uhrade,sice mi odpisali,ze tovar je na ceste,ale ze dodacia lehota je 5-40 dni..zajtra to bude 40 dni,tovar stale nemame aj ked podla trakovacieho linku,co mi poslali,je tovar uz tyzden a pol na slovensku..dnes som sa dozadovala informacii ohladne dalsieho postupu ak tovar nedorazi, a po vyhrazkach mi napisali,ze zo zakona je dodacia lehota 60 dni 🤦‍♀️ A ze mam teda pockat do 26.2.2021 kym mozem ziadat o vratenie penazi..po vsetkych tych recenziach sa vsak zacinam obavat,ze sa uz tovaru ani penazi nedomozem 😳 ak sa bude riesit nejaka hromadna staznost alebo trestne oznamenie,pripadne medializacia,velmi rada sa pridam!

adam1013
10. feb 2021

Zdravim,registroval som sa len preto aby som vam sem mohol napisat ze dnes mi po mesiaci natahovania nabehli peniaze za reklamaciu
Bol to kabat derel luxusny samozrejme
Kazdy den som im pisal mail a uprimne take spravy ze som vydieral ja ich denne aj 10 x
Bolo to 40eur ale mat a nemat teraz je rozdiel..
Tovar ani nechceli poslat naspat a aj keby poslem im akurat tak velke h.... ako oni mne
Je to podvod uplny!!!
Ludia ak vam nevratili peniaze nehlaste to na SOI oni to maju uplne ....
Vydierajte ich piste im kazdy den nonstop mne sa to vyplatilo dufam ze aj vam
Pekny vecer

adam1013
10. feb 2021

@saska112 po boji je kazdy general

karolinka757
11. feb 2021

Neodporúčam vôbec. Objednala som si kabát ktorý na foto vyzeral úplne inakšie ako keď prišiel. Lacný tovar z Číny ktorý nemá žiadnu kvalitu ani hodnotu. Keď som tovar vrátila na adresu, ktorú majú uvedenú ČR vôbec neprevzali balík a vrátil sa mi naspäť. Keď som im písala, že na akú adresu im mám kabát vrátiť vôbec sa neozvali. Je to čistý podvod. Už som podala žiadosť na SOI Bratislava aj na SOI Praha. Bolo by dobre, keby sme sa viaceré spojili, aby zbytočne aj iní ľudia neboli takto škaredo oklamaní.

paidy1
11. feb 2021

@adam1013 neuverite,ale im za tento tovar na 99% peniaze vratia..muz objednaval blbosti z wishu a stacilo im poslat foti,ze tovar prisiel poskodeny alebo iny ako sme ocakavali a vratili peniaze a tovar nechali..mam tiche podozrenie,ze oni si tie peniaze narokuju od tychto cinskych dodavateloc naspat,aj ked tu reklamacie zamietaju (cest vynimkam ako ta vasa) a myslik,ze prave na tom zarabaju! Rovnako tak ak nam neprisiel tovat v slubenom termine,peniaze poslali naspat alebo ten tovar zaslali este raz a mali sme tak doma dva produkty za cenu jedneho..takze ludia,bombardujte ich a nenechajte sa odbit! Alebo ani im neposielajte foto ak ste nespokojni,lebo vas odbiju,ale oni si reklamaciu uplatnia

adam1013
11. feb 2021

@paidy1 takto som sa na to nepozeral
Ale ano moze to byt takto
Ale aspon mam 40 eur a plus handru na zem zadarmo

adam1013
11. feb 2021

@karolinka757 SOI stym nepohne vobec

karolina196
11. feb 2021

@paidy1 Mna to vobec nenapadlo,ale ano,mas pravdu.Oni mozu zarabat este aj takymto sposobom. 🙈 To,ze si za ten tovar prihodili nenormalne sumy,este dostanu aj za reklamovanu handru peniaze naspat. 😬

nakupujpreradost
12. feb 2021

@karolina196 ked tu tak čítam tak ozaj mi nic asi nepríde. Dodnes ,uz 5den. Som nedostala mail ,ze mi niečo s objednávkou robia,dodnes mi nič neprišlo ,25€ je asi v ťahu. Som nešťastná lebo to bol darček pre krstnu dcéru. Och bože môj.

adka_pajerska
12. feb 2021

@nakupujpreradost ahoj bohužiaľ mne manžel z tadiaľ objednal mikinu za 40€ ešte v novembri a do dnes nič neprišlo 😒 prišli sme o 40€

nakupujpreradost
12. feb 2021

@adka_pajerska
@adka_pajerska teraz mi poslali mail a obhajujú sa tam len lehotami dodania a dodávateľmi. Som zvedavá ako mi to dopadne.

karolina196
12. feb 2021

@adka_pajerska Od novembra?A to ste sa ani neozvali?Ja som tiez mala objednany sveter v novembri a po lehote 40dni som ich zacala bombardovat mailami a peniaze som nakoniec dostala naspat.Preboha,sak to rieste,oni vam to len tak neposlu,ked budete ticho sediet na zadku..

karolina196
12. feb 2021

Kazdy kto sa tu vyjadril k tymto okradacom,tak ja len radim,aby ste sa s nimi neparali a stale ich "obtazovali" mailami,inak peniaze nedostanete naspat,ked mavnete nad tym iba rukou.Ziadna inspekcia vam v tomto nepomoze,musite si pomoct sami a to,ze im budete stale vypisovat a ked nic,mate moznost ist do banky a tak vyziadat peniaze naspat,len to musite mat niecim podlozene.
Rieste to!Nenechavajte to len tak,lebo tie eura su VASE a nie ich!!!!!

adka_pajerska
12. feb 2021

@karolina196 manžel to rieši neustále,hneď po obdržaní mailu že dodacia lehota je 40dni chcel stornovat objednávku avšak samozrejme sa to už nedalo.Kazdy deň im vypisuje maily,vyhráža sa im tak uvidíme ako to celé dopadne,majú stále tisic výhovoriek.Ale určite to tak nenecháme.

karolina196
12. feb 2021

@adka_pajerska Tie maily si nechajte ulozene a chvilu este pockajte a potom mozte ist do svojej banky a oni by vam mohli pomoct,kedze do dnesneho dna nemate ani tovar a ani peniaze.
Dajte tomu este bud.tyzden a poton uz len cez banku.Ich komunikacia je na "facku",takze take nervy malokto znasa.

adka_pajerska
12. feb 2021

@karolina196 a v banke to máme ako riešiť?

nakupujpreradost
12. feb 2021

@karolina196 oni sa stále odvolávajú na dodaciu lehotu,ktorú sme si v podmienkach mali prečítať a bla bla

karolina196
12. feb 2021

@adka_pajerska Pridete a poviete aky mate problem.Neviem co presne budu vyzadovat,ale tu komunikaciu s nimi majte ulozenu.Mne to poradila kamaratka,ktora ma s niecim takym skusenost.Ani tovar,ani peniaze,tak isla do banky a peniaze dostala naspat cez banku.Hovorila mi iba,ze mala ulozenu komunikaciu,v ktorej bolo jasne,ze stale len predlzuju lehotu a nic sa nedeje.Peniaze dostala spat od banky.Su to nekale praktiky predajcov,takze treba vyskusat vsetko.Mne nastastie peniaze vratili,takze som banku nemusela riesit.

karolina196
12. feb 2021

@nakupujpreradost A aku lehotu tam presne pisu?40dni,ci 60 a viac?

linddi
12. feb 2021

paráda, staviam sa do radu "oklamaných"... 16.1. objednávka, do dnešného dňa nič. Dnes som im napísala odstúpenia od zmluvy. Ihneď odpísali, že to nie je možné. Tiež som si blbá neprečítala recenzie...

michaelaka1
12. feb 2021

@paidy1 dobrý deň, podobne po viacerych e-mailoch sa ozvali že dodacia lehota tovaru je 5-40 dni takze skúsim ešte pockat a keď tak sa ďalej dožadovať ale bojim sa že to nebude úspešne nakoľko vidím všetky tieto komentáre 😭 najhoršie na tom je že som si naozaj nemyslela že Slovenska stránka ma takto oklame až kým som si neprecitala tieto všetky skúsenosti čo som našla až po objednaní. Naozaj neviem ako by sa to dalo riešiť či by nebolo dobre nejakú hromadnú sťažnosť. Ťažko povedať ako sa k tomu postavia, jedine ich asi otravovať až kým nedosiahneme čo chceme

nakupujpreradost
12. feb 2021