icon

Skúsenosti s eshopom bonky.sk

alinka183
20. okt 2020

Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?

karolina196
12. feb 2021

@nakupujpreradost Takze ak preslo 40dni,nemaju sa co vyhovarat.Treba im to dat razne najavo

linddi
12. feb 2021

@karolina196 40 ale pozor, pracovných...

karolina196
12. feb 2021

@linddi Ved to je jedno,ak preslo tych 40 pracovnych dni,nemaju sa co vyhovarat.Ja som tiez cakala 2 mesiace a tovar nikde.Ked som im pisala,tak odpisali,ze je vypredany,takze som sa s nini dalsie dni natahovala kym mi peniaze vratili.
Akoze,keby sa neozvem,tak maju v paži.Oni sami nepohnu ani prstom,aby informovali o tom,ze tovar nedorazi,lebo sa vypredal,takze zneuzivaju vsetko co sa da..

linddi
12. feb 2021

@karolina196 aha áno, prepáč. Asi som zle prečítala. Ja som 16.1. Objednavala. Dnes som im napísala, že odstupujem od zmluvy. No samozrejme mi napísali, že nie. Mám počkať na tovar a potom môžem vrátiť a bla, bla tie ich vyhováracky. Tiež by som radšej dostala peniaze späť a nečakala čo za zázrak dorazí..

nakupujpreradost
12. feb 2021

@karolina196 to ano.ale zatiaľ prešiel len tyzden,no ja som človek co riesi veci rázne hned a okamzite proste. Ale uz budem vedieť, ze najprv si treba googlit stranky. To je chore tento svet skazeny.

linddi
12. feb 2021

@nakupujpreradost to si ako ja. Teraz budem na seba nasrata a rozmýšľať nad tým.... Jaj, no tiež mam ponaučenie. Asi tiež teda počkám, či čosi dôjde a uvidím.

ivanka26
13. feb 2021

@karolina196 ked si pomyslim ako sa zbiera chorym detom co ludia prispievaju tam 5 tam 2 tam 10eur a zrazu su tu takto smejdi a ludia im v klame posielaju 50eurovky uf to je tak strasne smutne a zial asi sa stym na 90percent neda nic robit obcas komusi poslu nieco spet ale ked si predstavim ake o obrovske sumy im chodia na ucet za nic 😔😔😔

karolina196
13. feb 2021

@ivanka26 No,presne tak.Kolko ludi denne objedna v priemere za 50eur a ta vec,co objednaju z ciny stoji tak okolo 10eur,tak maju pekne zisky.Kazdy kto u nich objednal bol v tom,ze je tovar na slovensku a preto nikto neriesil sumu a kvalitu.Ved kopec veci,co predavaju eshopy maju tie veci z ciny.
Nakopat ich do guli,lebo si uzivaju peniaze,ktore vlastne ludom nenapadnym dobrovolnym sposobom ukradli..

kittie142
16. feb 2021

No žienky po mesiaci a niečo mi konečne prišli snehule ktoré som si objednala zo stránky Bonky. A na moje šťastie prisly presne tie topánky ktoré som si objednala a prišli aj vo velmy dobrom stave, a vyzerajú presne ako na obrázku. Kameň my spadol zo srdca keďže stali skoro 35€.

sarastelasofia
19. feb 2021

Mne dnes prišiel balík a niečo hrozné,vôbec sa to na kabát nepodobá a ešte k tomu aj malý je🤔🤔už vidím,že neuvidim žiadne eura za tento nepodarok

sarastelasofia
19. feb 2021

@karolina196 Dobrý deň,ako sa vám podarilo aby vám vrátili eur?

sarastelasofia
19. feb 2021

@zuzanka1707 áno očakávajte tovar z Číny

sarastelasofia
19. feb 2021

@brcka1301 a čo ste vyriešili cez SOI?

sarastelasofia
19. feb 2021

@mioliv aj ja sa pridávam

zuzikaham
19. feb 2021

Páčilo sa mi jedno tričko. Objednala som si ho 15. januára. Doteraz neprišlo. Keby nebol lockdown, vyberiem sa radšej na Miletičku... ale, napíšem keď dorazí 😉

milos1311
20. feb 2021

@zuzikaham zbytočne budete pisať ja urgujem reklamaciu na hodinky/šmejd/po 38 dnoch mi odpisali že su dobre..kurv......idem podať podnet aj na policiu aj na inš.obchodu....

milos1311
20. feb 2021

@zuzikaham či je na Miletičke?

brcka1301
20. feb 2021

@sarastelasofia nič... Odporučili ma na European Consumer Center in Slovakia... Podala som tam podnet... Odpísali, že evidujú a vyrozumeju ma o prešetrení podnetu... Dala som tam link na túto diskusiu... Ci to pomôže, nedokážem posúdiť.

brcka1301
21. feb 2021

@anetta85 SOI Vám nepomôže, na ich webe je formulár

anetta85
21. feb 2021

@brcka1301 už to mám vyriešené...👌🏼

nakupujpreradost
21. feb 2021

Ja mam objednávku od 7 2. ,takže sa asi nedočkám ničoho ked vkuse riešia tých ich 40 dni a zmluva a bla bla. Asi si myslia,ze po 40dnoch dakto zabudne. No ja určite nie!!!!!

sarastelasofia
22. feb 2021

@brcka1301 potom dajte vedieť ako ste dopadli

brcka1301
22. feb 2021

Tu je odpoveď z Európskeho spotrebiteľského centra v SR.. . 🙄

lucy125
27. feb 2021

Ahojte,ja sa tiez pripajam aka som sprosta !!!! 9.2 objednana ciapka z Bonky,krstniatko mi poslalo link,ktora sa jej paci a ja krava som hned objednala a zaplatila.Zatial mi nedoslo nic ale vidim ze ani bic nepride alebo handra.Presli uz aj jej narodeniny a asi mame po darceku 😡😡😡😡

stefaneli
2. mar 2021

@dzulik_ ak by ste vedeli o niekom kto podáva trestné oznámenie na firmu Moniky. Sk dajte mi prosím vedieť rád sa pripojím

nakupujpreradost
2. mar 2021

@stefaneli ja tiez

johanka369
2. mar 2021

@anetta85 Ako ste to vyriešili?Mne zamietli reklamáciu😔

anetta85
3. mar 2021

@johanka369 otravovala som ich každý deň-pisala som im maily,, a "postrašila" som ich tak, že budem riešiť cez políciu, že je nás veľa ľudí, kt.to nahlásime apod. ...😄🤭

nakupujpreradost
3. mar 2021

@anetta85 to som aj ja urobila,ale este preslo len 30 dni a oni sa ohanaju 40 dnovou lehotou takze musim cakat kym ta prejde a potom pojdem do nich den co den

anetta85
3. mar 2021

@nakupujpreradost po tom, ako som napísala, mojej mame hneď na druhý deň prišli € na účet....