Skúsenosti s eshopom bonky.sk
Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?
@karolina196 40 ale pozor, pracovných...
@linddi Ved to je jedno,ak preslo tych 40 pracovnych dni,nemaju sa co vyhovarat.Ja som tiez cakala 2 mesiace a tovar nikde.Ked som im pisala,tak odpisali,ze je vypredany,takze som sa s nini dalsie dni natahovala kym mi peniaze vratili.
Akoze,keby sa neozvem,tak maju v paži.Oni sami nepohnu ani prstom,aby informovali o tom,ze tovar nedorazi,lebo sa vypredal,takze zneuzivaju vsetko co sa da..
@karolina196 aha áno, prepáč. Asi som zle prečítala. Ja som 16.1. Objednavala. Dnes som im napísala, že odstupujem od zmluvy. No samozrejme mi napísali, že nie. Mám počkať na tovar a potom môžem vrátiť a bla, bla tie ich vyhováracky. Tiež by som radšej dostala peniaze späť a nečakala čo za zázrak dorazí..
@karolina196 to ano.ale zatiaľ prešiel len tyzden,no ja som človek co riesi veci rázne hned a okamzite proste. Ale uz budem vedieť, ze najprv si treba googlit stranky. To je chore tento svet skazeny.
@nakupujpreradost to si ako ja. Teraz budem na seba nasrata a rozmýšľať nad tým.... Jaj, no tiež mam ponaučenie. Asi tiež teda počkám, či čosi dôjde a uvidím.
@karolina196 ked si pomyslim ako sa zbiera chorym detom co ludia prispievaju tam 5 tam 2 tam 10eur a zrazu su tu takto smejdi a ludia im v klame posielaju 50eurovky uf to je tak strasne smutne a zial asi sa stym na 90percent neda nic robit obcas komusi poslu nieco spet ale ked si predstavim ake o obrovske sumy im chodia na ucet za nic 😔😔😔
@ivanka26 No,presne tak.Kolko ludi denne objedna v priemere za 50eur a ta vec,co objednaju z ciny stoji tak okolo 10eur,tak maju pekne zisky.Kazdy kto u nich objednal bol v tom,ze je tovar na slovensku a preto nikto neriesil sumu a kvalitu.Ved kopec veci,co predavaju eshopy maju tie veci z ciny.
Nakopat ich do guli,lebo si uzivaju peniaze,ktore vlastne ludom nenapadnym dobrovolnym sposobom ukradli..
Mne dnes prišiel balík a niečo hrozné,vôbec sa to na kabát nepodobá a ešte k tomu aj malý je🤔🤔už vidím,že neuvidim žiadne eura za tento nepodarok
@karolina196 Dobrý deň,ako sa vám podarilo aby vám vrátili eur?
@zuzanka1707 áno očakávajte tovar z Číny
@brcka1301 a čo ste vyriešili cez SOI?
@mioliv aj ja sa pridávam
Páčilo sa mi jedno tričko. Objednala som si ho 15. januára. Doteraz neprišlo. Keby nebol lockdown, vyberiem sa radšej na Miletičku... ale, napíšem keď dorazí 😉
@sarastelasofia nič... Odporučili ma na European Consumer Center in Slovakia... Podala som tam podnet... Odpísali, že evidujú a vyrozumeju ma o prešetrení podnetu... Dala som tam link na túto diskusiu... Ci to pomôže, nedokážem posúdiť.
Ja mam objednávku od 7 2. ,takže sa asi nedočkám ničoho ked vkuse riešia tých ich 40 dni a zmluva a bla bla. Asi si myslia,ze po 40dnoch dakto zabudne. No ja určite nie!!!!!
@brcka1301 potom dajte vedieť ako ste dopadli
Ahojte,ja sa tiez pripajam aka som sprosta !!!! 9.2 objednana ciapka z Bonky,krstniatko mi poslalo link,ktora sa jej paci a ja krava som hned objednala a zaplatila.Zatial mi nedoslo nic ale vidim ze ani bic nepride alebo handra.Presli uz aj jej narodeniny a asi mame po darceku 😡😡😡😡
@stefaneli ja tiez
@anetta85 Ako ste to vyriešili?Mne zamietli reklamáciu😔
@johanka369 otravovala som ich každý deň-pisala som im maily,, a "postrašila" som ich tak, že budem riešiť cez políciu, že je nás veľa ľudí, kt.to nahlásime apod. ...😄🤭
@anetta85 to som aj ja urobila,ale este preslo len 30 dni a oni sa ohanaju 40 dnovou lehotou takze musim cakat kym ta prejde a potom pojdem do nich den co den
@nakupujpreradost po tom, ako som napísala, mojej mame hneď na druhý deň prišli € na účet....

@nakupujpreradost Takze ak preslo 40dni,nemaju sa co vyhovarat.Treba im to dat razne najavo