icon

Skúsenosti s fuego.sk

leuska2209
17. mar 2025

Má niekto skúsenosť? Ak áno, akú? Ďakujem velmi pekne, moc mi to pomôže.

sticker
muchotrafka298
17. mar 2025

Fuego je podvodna stranka, viackrat pred nou varovali aj v mediach. Na internete sa sa najst zoznam podvodnych stranok.

leuska2209
autor
Autor odpoveď zmazal
nyusika
17. mar 2025

@leuska2209 tak sa nepytaj, objednavaj.

je to PODVODNA stranka, neseriozna...ale ked ti staci 50 pct sanca, ze neprides o penaize, smelo do toho

leuska2209
autor
17. mar 2025

@nyusika 😀…otázka bola položená pre niekoho kto má reálnu skúsenosť, nie kto čítal/počul ..ale dakujem 😉

viestta
17. mar 2025

@leuska2209 vyskusaj, das potom vediet ako si dopadla, ked sa nechces poucit na chybach inych, potrebujes sa poucit na svojej.

nyusika
17. mar 2025

@leuska2209 nemam realnu skusenost s podvodnymi strankami, zoznam najdes aj na stranke Slovenskej obchodnej inspekcie.

pretoze nemam nakadene v hlave a viem, ako sa vyhnut osobnej negativnej skusenosti.

leuska2209
autor
17. mar 2025

@viestta nie, zistila som, že je tam možnosť platby až pri prevzatí na vybranom odbernom mieste, tak som to skúsila 🙂)) hlavne ide o tovar na ktorom nemá čo byť zlé /nekvalitne alebo pokazené, preto som to skúsila. Určite dám vedieť

leuska2209
autor
17. mar 2025

@nyusika viem na čo narážaš a nechápem prečo máš potrebu urážať…dá sa to napísať aj normalne a pokiaľ to nedokážeš tak si sa nemala ani vyjadrovať. O takéto “múdre odpovede” nestojím.

muchotrafka298
17. mar 2025

@leuska2209 vacsina ludi, ked si chce nieco objednat, tak si pozrie na internete, ci stranka je bezpecna. Takze nemusim mat realnu skusenost, kedze z podvodnych stranok si neobjednavam. A neurobi to ziadny sudny clovek. Lebo ked pred nou varuje SOI, tak usetrim peniaze.

leuska2209
autor
17. mar 2025

@muchotrafka298 na internete sú práveže dobre aj zle skúsenosti na eshop. A myslim, že keď je možnosť poslania na dobierku, tak nemajú ako oklamať, jedine teda že by dali do balíka uplne niečo iné. Vopred peniaze by som ani neposielala keď si nie som e-shopom istá. Chcela som čisto len aspoň jedného človeka so skúsenosťou.
Už je tovar aj tak objednaný , tak sa presvedčím sama. Uvidíme.

muchotrafka298
17. mar 2025

@leuska2209 potom sem napis aku mas skusenost, lebo ja som o ziadnej pozitivnej nepocula.

leuska2209
autor
17. mar 2025

@muchotrafka298 určite napíšem 😀

leuska2209
autor
20. mar 2025

Tak balík mám už doma a som spokojná, dokonca až nadmieru🎉😁 ešte aj zvyšné miesto v krabici vyplnili igelitovými vankúšikmi, aby sa tovar nepoškodil.