Skúsenosti s fuego.sk
Má niekto skúsenosť? Ak áno, akú? Ďakujem velmi pekne, moc mi to pomôže.

@leuska2209 tak sa nepytaj, objednavaj.
je to PODVODNA stranka, neseriozna...ale ked ti staci 50 pct sanca, ze neprides o penaize, smelo do toho
@nyusika 😀…otázka bola položená pre niekoho kto má reálnu skúsenosť, nie kto čítal/počul ..ale dakujem 😉
@leuska2209 vyskusaj, das potom vediet ako si dopadla, ked sa nechces poucit na chybach inych, potrebujes sa poucit na svojej.
@leuska2209 nemam realnu skusenost s podvodnymi strankami, zoznam najdes aj na stranke Slovenskej obchodnej inspekcie.
pretoze nemam nakadene v hlave a viem, ako sa vyhnut osobnej negativnej skusenosti.
@viestta nie, zistila som, že je tam možnosť platby až pri prevzatí na vybranom odbernom mieste, tak som to skúsila 🙂)) hlavne ide o tovar na ktorom nemá čo byť zlé /nekvalitne alebo pokazené, preto som to skúsila. Určite dám vedieť
@nyusika viem na čo narážaš a nechápem prečo máš potrebu urážať…dá sa to napísať aj normalne a pokiaľ to nedokážeš tak si sa nemala ani vyjadrovať. O takéto “múdre odpovede” nestojím.
@leuska2209 vacsina ludi, ked si chce nieco objednat, tak si pozrie na internete, ci stranka je bezpecna. Takze nemusim mat realnu skusenost, kedze z podvodnych stranok si neobjednavam. A neurobi to ziadny sudny clovek. Lebo ked pred nou varuje SOI, tak usetrim peniaze.
@muchotrafka298 na internete sú práveže dobre aj zle skúsenosti na eshop. A myslim, že keď je možnosť poslania na dobierku, tak nemajú ako oklamať, jedine teda že by dali do balíka uplne niečo iné. Vopred peniaze by som ani neposielala keď si nie som e-shopom istá. Chcela som čisto len aspoň jedného človeka so skúsenosťou.
Už je tovar aj tak objednaný , tak sa presvedčím sama. Uvidíme.
@leuska2209 potom sem napis aku mas skusenost, lebo ja som o ziadnej pozitivnej nepocula.
@muchotrafka298 určite napíšem 😀
Tak balík mám už doma a som spokojná, dokonca až nadmieru🎉😁 ešte aj zvyšné miesto v krabici vyplnili igelitovými vankúšikmi, aby sa tovar nepoškodil.

Fuego je podvodna stranka, viackrat pred nou varovali aj v mediach. Na internete sa sa najst zoznam podvodnych stranok.