Skúsenosti s internetovým obchodom Annie.sk?
Dobrý deň chcela by som vedieť aké máte skúsenosti s obchodom Annie.sk alebo Annie style vrátili sa vám peniaze keď ste objednávku vrátili a ako je to s komunikáciou lebo mne neodpovedaju Ďakujem
@beatag ak to išlo poštou, či im prišla pozri na stránke https://tandt.posta.sk/
@kika_98 komunikácia je hrozná ale šaty som poslala naspäť aj peniaze mi prišli ale som im písala stále nakoniec mi až po týždni odpovedali a taktiež som im poslala potom aj podacie číslo zásielky tiež som chcela vedieť či im šaty prišli na koniec ich nechali 4 dní cca ešte uložené na pošte potom si ich prevzali pozrela som si to cez stránku pošta
Ja som im uz napisala 4 emaili a odpoved žiadna. Vcera som im to poslala cez packetu co bola asi chyba lebo dnes je posledny den co sa im budu pokúšať šaty doručiť ak neúspešne vrátia sa mi nazad. Už mi ale dochádza trpezlivosť a poslat im to potom druhy krat cez poštu no neviem čo si o tom myslieť.
A ďakujem za odpoveď 🙂
Ahojte, ja nemám tiež dobrú skúsenosť, tak možno to pomôže aj ostatným pri výbere obchodu. Šaty som objednávala v dostatočnom predstihu - 3 týždne pred svadbou a šaty akosi nechodili… A ako spomínali ostatné baby tu, komunikácia nulová (či mi šaty stihnú prísť do daného termínu a to boli zaplatené). Tak až v pondelok po svadbe mi napísali mail že sa ospravedlňujú, ale že dané šaty ani mať nebudú, takže mi vracajú peniaze. Dodacia doba šiat bola 7-10 dní. Takže určite neodporúčam

nepoznam ten eshop, sro vznikla v aprili tohto roku, kontakt mas v podmienkach, skusala si ich? :
Tel.kontakt: 0907 352 204
E-mail: annie@annie.sk