Skúsenosti s objednávaním cez NávštevaLekára
Dobrý deň. Potrebujem sa objednať na odborné vyšetrenie. Prvý voľný termín, ktorý som dostala je v auguste. Skúšala som aj iné metá, ale bezvýsledne. Jedna sestrička mi poradila skúsiť sa objednať cez stránku NávštevaLekára. Našla som tam lekárku, ktorá po telefonickom dohovore, nemá žiadne voľné termíny, až v októbri, ale cez túto stránku má každý deň 3 - 4 termíny voľné. Objednanie je spoplatnené sumou 30eur. Máte niekto skúsenosť, ako to funguje? Neprekážalo by mi zaplatiť to, ale chcem mať istotu, že ma v tom čase vezme a či všetky ďalšie vyšetrenia by som už mala klasicky hradené poisťovňou? Neviete, ako to funguje? Ďakujem za odpovede s osobnou skúsenosťou
Platíš len za termín inak ako bežné vyšetrenia.
@veronika7388 ano vezmu ta na cas, vyuzivame to pravidelne
@veronika7388 tak to je🤪kto platí pre toho je termín.Tiez som to viac x využila všetko bolo v poriadku.Ale zistí si či robí s poisťovňou a či nebudeš ďalšie vyšetrenia platiť.
@veronika7388 tak to proste je, vela lekarov takto funguje. Platis za termin a ten bude dodrzany. Ja tak objednavam starsieho rodinneho prislusnika uplne bezne. Bud cez navstevalekara alebo topdoktor.
Ci budes mat hradene vysetrenia poistovnou zalezi od toho, ze ci dany lekar ma s nimi zmluvy podpisane. AK ano, neplatis. Ak nema, tak platis. Vysetrenie samotne nema nic spolocne s objednanim.
áno je to tak, môj muž sa takto nevedel dostať ku kardiológovi ako nový pacient, jedine cez navstevalekara.sk za poplatok ho zobral, platil aj pri kontrole, proste niektorí dr. si takto zarábajú

ja tak chodim bezne, funguje to a vzdy ma vezmu nacas