Skúsenosti s objednávaním drobností z Shein
Ahojte, nikdy som ešte neobjednávala z týchto stránok ako shein, temu, aliexpress. Ale neter ma nejaké hello kitty obdobie a teda v obchodoch je to vždy vypredané alebo celkom drahé, našla som veci s touto postavičkou na shein, konkrétne obal na slúchadla, kryt na mobil atd. Nemáte prosím skúsenosť? Prídu tie veci pekné ako na obrázku? Videla som, že teda kvalita oblečenia môže byť úplne rozdielna, tak či aj pri takýchto drobnostiach je to zlé, ďakujem pekne 🙂
@anonym_autor my sme objednali zo shein aj kitty teplaky a pohoda.Vela veci a pravidelne objednavame.
Vždy sú pod produktom recenzie reálne fotky toho ako to vyzerá
Musíš sa v tom "kutrať"
Veru tak, treba pozerat vzdy recenzie a tam hladat realne fotky, ale taketo hluposticky su vacsinou ok..
Vzdy si pozri recenzie, hned pod nadpisom je linka, kolko ludi kupilo - daju sa tam najst recenzie s obrazkami, v obrazkoch vidis ako to vyzera - vacsiou tu istu vec predava viac predajcov - podla mna vela foto oblecenia naozaj nezodpoveda, ale ked si pozries reviews - tak hned vidis a nekupis to.
Presne taketo hello kitty blbostky ako kryt na mobil, klucenku, nalepky, papierove bloky, zosity ci zositky som kupovala aj ja dcere, maju siroku ponuku. Dcera mala rada taku postavicku cinamoroll, taky modry zajac ci co to je - oni ich z toho hello kitty serialu maju vsetky.
Ďakujem už kontrolujem recenzie :D Presne na takéto blbostičky to je ideálne, inak tam nemám potrebu nakupovať. I keď kamoška temu úplne prepadla a nakupuje tam tuším aj hrnce.
@anonym_autor ano tieto veci prídu take ako na fotke, objednávam kazdy týždeň. Niekedy sa mi stane ze to trochu odbočuje od vizuálu tak otvorím spor pofotim a väčšinou mi vrátia peniaze.
pozri foto zakaznikov a vyberaj podla toho.
Pozri hodnotenia 🙂 a podľa toho vyberaj

@anonym_autor ja som objednala dcére z tému takéto drobnosti ale téma kapybara a bola som spokojná