icon

Skúsenosti s objednávaním zo stránky finlando.sk

monika185243
21. apr 2022

Zdravím, neobjednávali ste náhodou niečo z tejto stránky?
https://finlando.sk/?gclid=Cj0KCQjwgYSTBhDKARIs...

chgabriela
5. máj 2023

Dobrý deň,
rovnako som aj ja bola oklamaná. Jedná sa síce o sumu necelých 12eur, ale aj tak si myslím, že by s nimi bolo potrebné niečo urobiť aby s tým prestali. Písala som tam hneď po zistení, že chcem zrušiť objednávku, lenže hneď mi prišla naspäť rovnaká odpoveď ako už tu viaceré spomínali.

ážený zákazníku,

za Vaši zásilku jsme již zaplatili dodavateli.

Potvrzením objednávky jste souhlasil/a s tím, že po jejím uhrazení již zrušit nejde.

( Zákazník tedy souhlasí s tím, že pokud si objednávkou není jistý, tak se zaplacením objednávky vyčká do chvíle než si ověří, že danou objednávku opravdu chce uskutečnit)

Vzhledem ke konceptu naší platformy je objednávka, která byla uhrazena okamžitě odeslána dodavateli, který jí potvrdí a začne ihned pracovat na jejím odeslání. Pokud by to tak nebylo, mohli bychom Vám vrátit peníze na účet.
V tomto případě to bohužel není možné, moc nás to mrzí.

Zásilka Vám dorazí ve stanovené lhůtě, tak jak jste si objednal/a a souhlasil/a s obchodními podmínkami.

Děkujeme za pochopení.

S pozdravem a přáním hezkého zbytku dne,
zákaznická podpora Finlando.sk

ivana14700
5. máj 2023

@kurikuma na pozadí mám dieťa s priateľom

kurikuma
Autor odpoveď zmazal
maros111a
29. máj 2023

Som tiez okradnuty zakaznik. Realizujete pravne kroky? Rad sa pripojim, aby sme tychto zlodejov odstranili z trhu.

ivana14700
29. máj 2023

@maros111 ja pôjdem ale čakám stále kým prejde dodacia doba

mickod
1. jún 2023

Moja hlúposť že som si nepozrel recenzie. Nikdy by som neposielal peniaze. Draho zaplatená skúsenosť. Mali by dávať dodanie 50 až 500 dní až nekonečno.

zugy
5. jún 2023

Treba aby sme sa vsetci dali dokopy a podat na nich TRESNE OZNAMENIE vsak tolko ludi okradli je to obrovska suma !!!SPOJME SA co sme boli okradnuty!!

mickod
9. jún 2023

@zugy To by chcelo jedného advokáta a spoločná žaloba. Skrze mojich stratených 59€ sa mi na polícii vysmiali. Až od 268€ je to trestný čin a aj tak sú nepolapiteľní.

zugy
13. jún 2023

Vsak ale ked citam kolko vas tu je kolkatych oklamali a okradli nechapem preco sa vsetci nespojime vsak ta hodnote je viac ako v tisickach co citam preboha ako im toto moze prejst!!!

zugy
13. jún 2023

Aj ja sa pripojim tam sa podpiste vsetci koho tato firma oklamala a zacneme to riesit

annamariapardubs
16. jún 2023

@monika185243 ano, objednala som si kabat, varujem vsetkych , je to hnus, neda sa to ani obliect, zle usite, material neviem akeho zlozenia, ziadny popis, nesedi ani velkost, proste, na obrazku to vyzeralo inak... Neda sa vratit, tel. Cislo neexistuje... Takze som prisla o peniaze, aj som to poslala do prahy, doslo mi to vratene, ze adresat neprevzal, svine podvodnicke... Uz nikdynic neobjednam... Peniaze nikdynevratia!!! Nic od finlanda neobjednavajte!!!

fireferi
23. jún 2023

Nechce sa mi veľmi nikde registrovať, ...ale len kvôli tomu, aby som všetkých upozornil na tých vagabundov, som to urobil. Ľudia, veľkým oblúkom sa vyhnite tejto spoločnosti. Neskoro som si prečítal obchodné podmienky, ...ale prosím vás, čo to je za firmu, ktorý uvádza, že: „Predávajúci si vyhradzuje právo predĺžiť dodaciu lehotu až na 180 dní...“!? ...v dnešnej dobe, keď dodacie lehoty serióznych firiem sa pohybujú pomaly v hodinách. Moja objednávka je „na ceste“ už 95 dní (!) čo podľa dnešnej info ešte môže potrvať min. mesiac. Ja mám to šťastie, že sa jedná iba o tovar v hodnote 7 €. Takže firmu FINLANDO rýchlo vymažte zo svojho adresára!

emilia42
28. jún 2023

@marcelenka dobrý deň ako sa môžu oháňať obchodnými podmienkami ak vam pošlú mail ze tovar mate pripravený na odoslanie a zbaleny len treba zaplatiť na stránke majú ze odosielaju do 24 hodiny ved toto su bludy mna oklamali o 12e objednala som pre syna plavky a neprišli ani číslo zásielky nič prste klamstvo chcela by som podať na nich trestné oznámenie ale musím byť nad 260e asi ked sa nemýlim tak ak je vás viac napíšte mi prosím

emilia42
28. jún 2023

@mickod ano ale treba nazbierať nad tu sumu a podať trestné ja si myslím ze je nás dosť

misohryzo
28. jún 2023

Tak tiež sa pridávam - tovar mesiac nikde.
85e zaplatených 🫣

andysnijders
9. júl 2023

Radím sa medzi sklamané a znechutené zákazníčky firmy Finlando. Objednala som si dámske plážové šaty v akcii za 36 eur. Prišli po troch mesiacoch z Číny. To bol prvý šok. Druhý následoval po otvorení balíka. V tom čo mi prišlo ani do záhrady by som nešla, a nie na dovolenku. Kvalita - umelina - ako keby som si obliekla pršiplášť, a nie plážové šaty. To nieje všetko. Ja som si objednala úplne iná plážové šaty, a nie to čo mi oni poslali. Potlač, všetko úplne iné. Šatami to nemôžem nazývať. Finlando neodporúčam.

tory13
13. júl 2023

Ahojte @ivana14700, @kurikuma @anna911
ak ste nezacali este riesit zalezitosti okolo finlanda, velmi rada sa pridam. objednala som si u nich tovar za vyse 100 eur zaciatkom maja, minuly piatok mi dorazili 3 zo 4, material otras, velkost nesedi poriadne. stvrty produkt neviem kde je ... a co sa tyka komunikacie, stale len automatizovane odpovede.

emilia42
13. júl 2023

@tory13 dobrý deň ja tiež som objednala a už mi písali ďalšie co boli oklamane chcem podať trestné oznámenie len potrebujem nazbierať viac ako 270e

smiles0
18. júl 2023

Ja som prave objednala balony dcere na oslavu je to sice len 9 eur ale platila som online kartou a teraz mam strach ze mi ukradnu kartu...

maros111a
18. júl 2023

@smiles0 z karty by nemali ukradnut nic...len objedal som tovar a prisiel o 2 mesiace... predpokladam, ze balony dostanete urcite po oslave

tory13
19. júl 2023

@emilia42 ok tak ked sa zozbiera, dajte mi prosim vediet, ja som mala 112,21 e.

smiles0
19. júl 2023

@maros111a hej nasrata som strasne lebo tam je pisane ze rychle dorucenie...sprosta som sa nechala oklamat 🫡

vladkalattova
19. júl 2023

@monika185243 ja som si 3.7 objednala robotický vysávač pre moju mamcu k narodkam ktore mala 5.7. objenavala som len kvoli tomu lebo pisali ze posielaju do 24 hodin. No bolo 5.7 a stale nič. Dneska je 20.7 a prisiel mi len mail ze balik bol odoslaný. No prisiel mi ten mail az po tom ako som napisala sťažnosť že ich zahlásim ze ma okradli. Takze teraz som zvedava kedy mi pride balik a v akom stave. Ked vobec pride do konca leta. Nikdy viac s tadial nic nekupujem, mali by toho predajcu zavriet.

stive525
20. júl 2023

Pozor nekupovať. Podvodníci.
Zaplatené, nikdy nedodané.

dorova
21. júl 2023

@nursultan ahoj, ako sa ti to podarilo vybaviť?

katikabar1
25. júl 2023

@ivana14700 na fcb je akosi vela ivusiek , mizno este by pomohlo upresniť mesto, popripade foto podla ktirej Vas nájdeme 🙂

chrobik1982
26. júl 2023

@emilia42 Ahoj. Ak máš v pláne podniknúť niečo proti Finlando.sk, tak sa pridám. U mňa to robí necelých 30 €

nico57
26. júl 2023

Stránka finlando sú to zlodeji už aj dôchodcov okrádajú objednal som si topánky botasky už jeden a pol mesiaca a topánky nikde aspoň peniaze mi vráťte zlodeji!!!! Dávajte si pozor!!!!

natka0629
13. aug 2023

@sisska29 ani ja uz odtial neobjednam tovar mi neprisiel ani peniaze nevratili

monikabaktesova
18. sep 2023

@simaja
@ivana14700
@autobusar ja tiež čakám...ale asi sa už môžem rozlúčiť s tovarom aj s peniazmi..