Skúsenosti s objednávaním zo stránky finlando.sk
Zdravím, neobjednávali ste náhodou niečo z tejto stránky?
https://finlando.sk/?gclid=Cj0KCQjwgYSTBhDKARIs...
@monika185243 ano
Neodporúčam si objednávať niečo cez internetový portál www . finlando . sk !
Moja skúsenosť je taká, že som si v marci tohto roku u nich objednal opasok v hodnote cca 28,- €.
Do dnešného dňa mi tovar nebol doručený.
Podal som reklamáciu a dnes mi prišlo vyjadrenie:
Vážený zákazníku,
je nám to velice líto, ale tímto způsobem Vám musíme zdvořile oznámit, že Vaši reklamaci nedoručené zásilky jsme se pokusili vyřídit u dodavatele zboží a bohužel byla ze strany dodavatele zamítnuta. V tomto případě se jedná o finální rozhodnutí ze strany prodejce a i přesto, že jsme dělali vše co bylo v našich silách tak nejsme schopni žádným způsobem ovlivnit rozhodnutí dodavatele.
Vrácení platby tedy není v našich možnostech.
Opravdu nás velmi mrzí, že nejsme schopni ze 100% ovlivnit rozhodnutí dodavatelů na naší internetové nákupní galerii.
Jedním z důvodů zamítnutí ze strany dodavatele může být ten, že byla špatně zadaná adresa (ulice bez čísla, špatné psč...)
Jestliže zásilka nebyla doručena z důvodu, že doručovatel Vám nedal upozornění pro vyzvednutí zásilky - reklamujte, prosím, tuto skutečnost u přepravce, jehož zaměstnanec Vám měl zásilku doručit, případně nechat upozornění o vyzvednutí zásilky v poštovní schránce.
Naše nákupní galerie je provozovatel platformy “Marketplace”/online tržiště , tedy pouze lokálním administrátorem zahraničního obchodu, nikoliv prodejcem - za dopravu zásilky k Vašim rukám jsme prodejci zaplatili a bohužel nejsme schopni zodpovídat za třetí stranu - tedy doručovatele.
Velice se Vám tímto omlouváme a děkujeme za pochopení.
Nech si každý urobí svoj vlastný názor.
Škoda, že som sa k týmto ,,recenziam´´ na tejto stránke nedostal skôr.
Dúfam, že aspoň ďalší ľudia budu mať to šťastie, že sa pred uskutočneným objednávky k týmto ,,recenziam´´ dostanú skôr a zvážia či si u nich ešte niečo objednáju.
Ahoj, ja sa tiež rada pridám k hromadnej žalobe, lenže som objednávala 27.11.2023, takže zatiaľ nespĺňam "parametre" k tomuto kroku. Predpokladám, teda som si viac než istá, že mi žiaden tovar nepríde, je to za 78euro. Ak bude tá chuť oklamaných zákazníkov spojiť sa a podať trestné oznámenie aktuálna aj o pár mesiacov, tak so mnou počítajte. Hana
Dobry den.Prišiel niekomu nakoniec balik?
@monika185243 Síce som neobjednávala ale tento obchod patrí do listu rizikových eshopov od SOI, radšej by som nekupovala nič z obchodov ako sú finlando, bonky, fruugo, lunzo, lapert, booho... radšej sa pozriem na obchody ako H&M (veľa krát som kupovala), about you (pozor na značku NLY BY NELLY od nej mi došlo oblečenie z 2 dierami)
Zdravim damy. tiez som sa nechala oklamat touto uzasnou nakupnou galeriou. mne dnes prisiel balik po 2 mesiacoch, kvalita siat je hrozna. samozrejme vecierok uz davno bol takze tematicke saty su mi na nic. nepredam ich ani za 15 eur. podala som reklamaciu, ze je to nkvalitne a uz 2x mi ju v pribehu hodiny zamietli (samozrejme na mail neodpovedajte, generuje robot). este mi aj hackeri odchytili online platbu a vybrakovali ucet o 600 eur. velky pozor. podarilo sa niekomu domoct svojich penazi spat? dakujem.
@lienka2526 no mrzí ma to ale to už nevezmú, tieto obchody nepríjimajú reklamácie a niekedy ani nedoručia tovar
ja som si cez finlando.sk objednal tovar v cene asi 29€ ešte august 2023 a doteraz som nič nedostal len tie ojebodpovede.Dal som podned na OI v Nitre ,kde mi prišla odpoved že tu sa nedá s tou vecou nič robiť atd.+blabla.Takže podvodníci vedú a vyhrávajú.
@monika185243 posielam link s tým zoznamom. Tiež som rozmýšľala nad SOI. Prečítala som si obchodné podmienky poriadne až potom, podať sťažnosť by nemalo význam. Nikdy viac, zlaté kamenné predajne.
@monika185243 V žiadnom prípade NEOBJEDNÁVAJTE nič z Finlando! Po štvrť roku dorazili šaty objemným čislovaním a v inej farbe (objednávala som zelené, prišli čierne), materiál šmejd, napriek tomu mi reklamáciu neuznali. Neodpovedali ani na protest ohľadom inej farby šiat.
@evaseb31 Ano som za rada sa pridam
Sú to super podvodníci, v mesiaci marec 2024 som si u nich objednal tovar, do dnes nemám ani tovar ani peniaze, reklamácia tam nie je možná ani súdnou cestou, sídlo ich materskej firmy je v Arabských Emirátoch - sú aj na listine podvodníkov vydanej SOI Slovensko.

Mne dnes horko-tazko po 10 mesiacoch vratili peniaze za tovar, ktory nebol doruceny.