icon

Skúsenosti s objednávaním zo stránky Sinsay

siska266
23. nov 2022

Ahojte, objednávate niekto z tejto stránky? Aké nate skúsenosti? A kvalita?

Strana
z2
kiki234
2. dec 2022

Mne xirou nahodou prisiel balik pred dvoma dnami. Objednavala sa pocas black friday. Nakupila som za cca 100eur ale platila som okolo 80 kedze black friday. Ked som zacala vybalovat zistila som prelepene stitky s nizsimi cenami. Dala som si tu namahu a zistila som ze cena produktov bola 79€. Chcem tym len povedat ze cely black friday je iba oblb na ludi. Ceny navysili tak aby po odratani zlavy boli na tom istom. Za mna sklamanie a uz tam nenakupim, nejde o tie ceny ale o princip

luciah187
29. apr 2023

@andy_sixx24 prosim a ako je to velkostne? Ak sa napr neviem rozhodnut medzi m a l, ktore objednat? Vdaka

luciah187
29. apr 2023

@ivkakiwi a ako su prosim tie veci velkostne? Ak sa neviem rozhodnut medzi dvomi, ktore radsej?

ivkakiwi
30. apr 2023

@luciah187 ahoj. Ktoré myslíš?

ivkakiwi
30. apr 2023

@ivkakiwi keď myslíš veľkosť napríklad pre bábätká tak o číslo vetší radsi. Tie zo cvokami sú menšie. Ja som kupovala body s medvidkem Pú a bolo to dosť tesné.

ivkakiwi
30. apr 2023

@ivkakiwi
@luciah187 keď myslíš veľkosť napríklad pre bábätká tak o číslo vetší radsi. Tie zo cvokami sú menšie. Ja som kupovala body s medvidkem Pú a bolo to dosť tesné.

luciah187
30. apr 2023

@ivkakiwi myslim damske, ved pisem ze sa neviem rozhodnut medzi M a L

19daniela90
1. máj 2023

@luciah187 ja objednávam deťom. Veľkosti sú ako kedy. Buď sedí presne na veľkosť alebo treba o číslo väčšie. Nikdy sa mi nestalo, žeby som musela meniť kvôli tomu, že je niečo veľké. Ja som si 1x objednala tričká. 1 tričko veľkosť L úplne super, druhé tričko veľkosť L zas malé... Ja to robím tak, že keď je niečo za super peniaze, rýchlo sa to vypredá, tak vezmem rovno 2 veľkosti medzi ktorými váham. Príde domov, vyskúšam a druhý kus vrátim. Netreba nikde chodiť. Vyklikám si vrátenie tovaru, vyberiem možnosť kuriér a ten príde v ten deň, ako som si určila. Bez problémov vrátim, oni pošlú peniaze späť na účet v priebehu týždňa.

19daniela90
1. máj 2023

@luciah187 ešte dodám, že asi mesiac dozadu u nás v meste otvorili predajňu sinsay, takže využívam osobný odber a aj osobné vrátenie tovaru. Na predajni nemajú všetko, čo na eshope. Pre deti, ktoré rýchlo rastú a runtujú jedna radosť mi vyhovuje obchod s nízkymi cenami a nechodia v škôlke 4 dievčatá v rovnakom z pepca alebo 3 chlapci v rovnakom tričku. Ešte aj Gate eshop zvyknem pozrieť, ale tam to majú blbo s dopravou, dosť drahá. Nedá sa osobný odber zadarmo. Ale vrátenie je tiež bez problémov.

andy_sixx24
1. máj 2023

@luciah187 to ti nepoviem, lebo ja odtiaľ objednávam iba pre deti.

Strana
z2