Skúsenosti s platbami kartou na Shein
Ahojte, chcela by som si prvýkrát objednať oblečenie zo Shein, ale dosť sa bojím platit tam kartou, keďže mám na nej všetky penieze. Vybavovať ďalšie karty nechem. Na internete bežne platím alw tieto čínske eshopy nie. Akú máte skúsenosť ? Nezmizli vám penieze ? Alebo nezneužili vaše údaje o karte? Ďakujem za každú odpoved a pekný deň prajem.
akú máš banku?
objednavam pravidelne zo shein, platba vzdy prebehla ako v inych internetovych eshopoch
Slsp
slsp má virtuálne karty, tak použi tú a po platbe ju zruš
Veď práve že nechem ďalšie karty a vybavovanie , chcem len vediwt či niektorej zmizli penieze alwbo podobne
To nie je fyzicka karta, nikam nemusis chodit, to je jednorazova virtualna karta, ktora sa ti vygeneruje v aplikacii (teda ja to tak mam v TB, predpokladam, ze v SLSP to bude obdobne)
Objednavam casto a nikdy nic,ani svokre ani kamoske
Veď virtuálnu kartu vyklikáš v appke za 5 sekúnd, zaplatíš a hneď zrušíš. To nie je na žiadne vybavovanie.
Virtuálnu kartu vygenerujes v aplikácii, zaplatíš ňou jednorazovú platbu a karta automaticky zanikne.
@misienka123 to nie je pravda. Karta automaticky nezanikne.
Platím cez PayPal všade kde sa dá
@janai1 v Tatrabanke áno
ja odtiaľ objednávam bežne a je to úplne v poriadku, raz som aj rušila objednávku a aj peniaze mi normálne pekne prišli na účet, nie je sa čoho báť
ja odtiaľ objednávam bežne a je to úplne v poriadku, raz som aj rušila objednávku a aj peniaze mi normálne pekne prišli na účet, nie je sa čoho báť
@lenocka335 ahoj, prosím ťa ako si postupovala keď ti vrátili peniaze ? My sme vrátili balík do Poľska, dorazil tam 20.5., ale zatiaľ ani obraz, ani zvuk 😐 platili sme platobnou kartou cez net .. Ďakujem za odpoveď.

Pred nedavnom som bola "nutena" objednat nieco z Temu (som odporca vsetkych nakupov z Aliexpressu, Vish, Temu, Shein...). V aplikacii mojej banky mam moznost Internetova platba, kde mi vygeneruje jednorazove cislo karty, ktoru som na tuto platbu pouzila