Skúsenosti s podvodným e-shopom Baby-merci.sk
Dobrý deň chcela by som vás takto upozorniť na podvodný e-shop baby-merci kde ponúkajú kočíky za dosť nízke ceny dodanie majú do 60 dní . Mňa takto oklamali o 380€ kočík je nedodany a peňazí sa tak tiež nedočkám, teda myslím,keďže som kontaktovala náhodne iný e-shop a ty mi dali informacie že nie som jediná mamička ktorú takto oklamali,a na vrátenie peňazí čaká už 2 mesiace a nedočkala sa ,a kočík nemá tiež a bábätko má doma už dávno z Vyhovárajú sa nato že majú dieťa autistu a neviem aké výhovorky.Na internete si už zablokovali aj recenzie ,a taktiež neodpovedaju na správy.Poslala som im aj odstúpenie od zmluvy podľa zákona majú nato 14 dní nie ako oni uvádzajú,a kontaktovala som aj OIS a takže spísala podnet inšpekciu.
Wow, citam tuto diskusiu a zasnem. My sme z toho eshopu objednavali kocik v roku 2021 a boli sme uplne spokojni, vsetko prislo nacas, boli sme este dopredu osobne pozriet a vyskusat viac modelov. Tymto samozrejme neobhajujem prevadzkovatelov, ale ostala som v soku. Kedy nastal ten "zlom" ze zrazu prestali dodavat kociky (a brat peniaze)? 😮

tak ako keď teraz čítam vaše skúsenosti, ja som to našťastie stihla a kočiarik nám aj došiel aj so zľavou aj s vajíčkom "zdarma"..akurát teraz po roku máme problém, že nám začal vŕzgať a chcela som ho reklamovať ale žiaľ už nemám kde..
@aknizuz niekde som čítala, ak sa s reklamaciami obrátili priamo na vennici, tak nemali problém (možno aj iní výrobcovia)