Skúsenosti s Vivantis.sk pri objednávaní šperkov Calvin Klein?
Ahojte baby, akú máte skúsenosť so stránkou vinantis.sk ? Je to práva stránka, nie žiadné klamstvo ? Chcem odtiaľ ísť objednať náušnice Calvin Klein, len hlavne chcem, aby boli práve a neprišlo niečo hrozné. Ďakujem
Ja mám dobré skúsenosti. Ale len vône. Ine neviem
Sú v pohode, niekedy uz na druhý deň prišiel tovar. Ako tiež len kozmetiku.
Normálny eshop, kúpila som si tam náušnice na svoju svadbu :D síce nie calvin klein, ale také strieborné s perlami a sú krásne, stále ako nové.
Stranka je uplne doveryhodna, objednavala som si niekolkokrat - šperky, vzdy dosli v poriadku podla objednavky, tovar zodpovedal popisu a fotkam.
niekolko krat som uz objednala v priebehu asi 5 rokov a vsetko v poriadku. nie je to podvodna stranka.
ako píšu baby - kupujem tam bežne…
Absolutne neodporucam, objednala som si Redken kondicioner na vlasy a prisiel mi 4 roky a 7 mesiacov stary podla batch kodu (LOT kodu) na flasi. Evidentne, sice maju lepsie ceny ale na ukor trvanlivosti produktov. Priamo na flasi je trvanlivost vyrobku 12M od otvorenia ale kto vie, ci ho niekto neotvoril uz predtym resp. z akej predajne skladu ho stiahli. Redken (a vacsina profesionalnej kozmetiky) ma v neotvorenom stave trvanlivost cca 30–36 mesiacov (2,5 – 3 roky). Po limite sa nesmie pouzivat, moze drazdit pokozku, vytvorit rozne alergicke reakcie a ucinne latky (napr. proteíny, oleje) uz davno stratili ucinok.

https://obchody.heureka.sk/vivantis-sk/recenze/