icon

Skúsenosti s Vivantis.sk pri objednávaní šperkov Calvin Klein?

2. nov 2024

Ahojte baby, akú máte skúsenosť so stránkou vinantis.sk ? Je to práva stránka, nie žiadné klamstvo ? Chcem odtiaľ ísť objednať náušnice Calvin Klein, len hlavne chcem, aby boli práve a neprišlo niečo hrozné. Ďakujem

tibor79
2. nov 2024

Ja mám dobré skúsenosti. Ale len vône. Ine neviem

lukbe
2. nov 2024

Sú v pohode, niekedy uz na druhý deň prišiel tovar. Ako tiež len kozmetiku.

dixitka
2. nov 2024

Normálny eshop, kúpila som si tam náušnice na svoju svadbu :D síce nie calvin klein, ale také strieborné s perlami a sú krásne, stále ako nové.

lin_a
2. nov 2024

Stranka je uplne doveryhodna, objednavala som si niekolkokrat - šperky, vzdy dosli v poriadku podla objednavky, tovar zodpovedal popisu a fotkam.

marllik
2. nov 2024

niekolko krat som uz objednala v priebehu asi 5 rokov a vsetko v poriadku. nie je to podvodna stranka.

biba_18
3. nov 2024

ako píšu baby - kupujem tam bežne…

anonym_1d0d20
20. aug 2025

Absolutne neodporucam, objednala som si Redken kondicioner na vlasy a prisiel mi 4 roky a 7 mesiacov stary podla batch kodu (LOT kodu) na flasi. Evidentne, sice maju lepsie ceny ale na ukor trvanlivosti produktov. Priamo na flasi je trvanlivost vyrobku 12M od otvorenia ale kto vie, ci ho niekto neotvoril uz predtym resp. z akej predajne skladu ho stiahli. Redken (a vacsina profesionalnej kozmetiky) ma v neotvorenom stave trvanlivost cca 30–36 mesiacov (2,5 – 3 roky). Po limite sa nesmie pouzivat, moze drazdit pokozku, vytvorit rozne alergicke reakcie a ucinne latky (napr. proteíny, oleje) uz davno stratili ucinok.