Skúsenosti s webom www.vosvetlepravdy.com
Ma niekto skúsenosť s týmto pánom?
https://www.vosvetlepravdy.com
Stránka vznikla pred rokom s utajeným vlastníkom, pán porušuje zákony SR, treba nahlásiť na SOI alebo živnostenský úrad.
Odradilo má hneď to, ako píše že všetko urobí za teba. To je blbosť. Ak potrebuješ s niečím pomôcť a chces ísť na to duchovnou cestou, manžel pracuje s thetahealing technikou, ak by ťa to zaujalo napíš správu.
A keď si dáva cenu 40€ iba za konzultáciu, koľko bude stáť asi daka iná služba? 😀
@13uzivatelka11 tak Tvoj manžel tiez asi nerobi zadarmo nie? Každý si účtuje aj za konzultáciu
@anonym_autor Nastastie s takym "odbornikom" skusenost nemam. Normalni ludia takuto "pomoc" nepotrebuju😉
Bez snahy sa ta nejako dotknut alebo rypat, to naozaj takemuto cosi niekto veri? Prirodzeny majster = nic a nikde som nestudoval, som prirodzeny, takto som sa skratka narodil. Uz toto mi stacilo...
A teda ziadne poriadne informacie, ziadne testemonials, kde by si aspon trosku zhodnotila, ci teda niekomu pomohol. Realne ak by to bolo take jednoduche vsetci by sme boli stihli, krasni, uspesni, bohati, v stastnom partnerstve....
Mohol su dat aspon gramatiku a stylizaciu skontrolovat inak 😅
Uz nehovoriac o tom, ze nema nikde uvedenu formu podnikania, udaje...tak mna by toto odradilo, on teda vlastne pomaha na cierno. Blok ti asi neda ale vsak kto by pytal blok na ceste za lepsim zajtrajskom.
Tak k transformácii by si sa mala dopracovať sama, nie iný človek za teba. Urobí niečo, čo nebudeš chcieť. Nečakaj na zázrak. Čo ťa vedie k tomuto? Už si urobila všetko pre vlastnú zmenu, že to kľudne prijmeš od iného človeka?
V tom lepšom prípade prídeš len o peniaze,
v tom horšom ťa dostane pod vplyv démonov a tvoja životná situácia sa násobne zhorší, čo potom môže vyústiť k pokusu o samovraždu alebo dokonanú samovraždu.
@13uzivatelka11 tak Tvoj manžel tiez asi nerobi zadarmo nie? Každý si účtuje aj za konzultáciu
@anonym_autor nie, neúčtuje si za konzultáciu a momentálne robí terapiu za 20€ 🤷♀️
Obyčajný šarlatán akých sú stovky. Nešla by som do toho v žiadnom prípade.
mohol by mať aspoň fotku, aby človek videl či mu je sympatický keď už mu má dať 40€ za nič 😂
@anonym_autor zaujalo ma toto:
"Cesta Bohyne - program rozvoja ženskej sexuality, je môj program pre ženy, ktorého zámerom je :
1 ) Preniesť prežívanie sexu / sexuality na vyššiu úroveň...
.....
Proces prebieha prostredníctvom mojich zásahov nadiaľku a pravidelných osobných kozultácií, prípadne cez telefon."
........
Akože rozhovory o tom ako nejaká žena prežíva sex po telefóne? 😂
@lenkakravcova neboj, potom ti už ponúkne aj osobné konzultácie 🙂
už bol v Česku taký guru ktorý očisťoval ženy sexom s ním
@anonym_85200f kkt, to už aká absencia kritického myslenia 😲
@biba_18 bol známy pod pseudonymami guru Jára alebo Óm nadsamec
Hlavný blud, ktorý však guru zasieval do hláv frekventantiek kurzov spočíval v manipulácii žien, ktorým tvrdil, že sú nešťastné preto, lebo mali vzťah s nesprávnymi mužmi. Tí počas súloží v nich údajne zanechali háčiky, ktoré treba odstrániť. Ako?
Nuž ako inak než súložou s tým správnym mužom. Neprekvapivo, tým správnym mužom bol guru Jára, ktorý sa nezriedka na svojom statku „obetoval“ a ženy odháčkovával.
Samozrejme, nie zadarmo. Za semináre či odháčkovanie si ženy platili tisíce korún, jedna z nich uvádza až čiastku 8000 Kč (vyše 300 eur).
Priebeh samotného rituálu
Keď bola dotyčná zmanipulovaná, došla do „svätyne“ Óma nadsamca, ten ju temer vždy podrobil metóde holotropného dýchania a ak nebola ešte ani potom dostatočne vzrušená, tak jej podal aj neidentifikovanú látku. Následne si ju položil na stôl a pristúpil k samotnej súloži. Óm nadsamec na jednom sedení takto „odháčkoval“ aj niekoľko žien naraz.
Občas si pozval na tento „tantrický rituál“ aj publikum, ktoré bolo otočené k stene a šepkalo si mantry, ktoré Ómovi nadsamcovi i jeho obetiam údajne dodávali energiu.
Rituál podstúpilo vraj až 3000 žien a tie potom podľa guruho vraj odchádzali spokojné a vyliečené.
https://www.aktuality.sk/clanok/707187/kalendar...
@anonym_85200f paaani 😲

Odradilo má hneď to, ako píše že všetko urobí za teba. To je blbosť. Ak potrebuješ s niečím pomôcť a chces ísť na to duchovnou cestou, manžel pracuje s thetahealing technikou, ak by ťa to zaujalo napíš správu.
A keď si dáva cenu 40€ iba za konzultáciu, koľko bude stáť asi daka iná služba? 😀