icon

Skúsenosti so stránkou boohoo

liviaantolova26
8. júl 2021

Ahojte má niekto skúsenosť so stránkou boohoo rozmýšľam objednať dakujem

mony292
18. nov 2021

Najhorší nákup. Naťahovali čas a po urgenciách mi akože zamietli reklamáciu, lebo dodávateľ ju zamietol. Smradľavé veci z Číny . Chytajú ľudí, prepadnuté peniaze 🙂...Nikto ma tak nedostal ako oni.......

dadushka87
18. nov 2021

@liviaantolova26 najhorsia skusenost. Ja som v juli objednavala a tovar doteraz nemam. Komunikacia s nimi jedna velka katastrofa, seru si do huby a zakazdym cosi ine napisu. 4 mesiace som sa s nimi dotahovala, riesila to,potom som zasla do stadia,ze som im pohrozila,ze ich dam zavrer,ze v tomto viem chodit a kazala som,nech peniaze posle z jej uctu,to som pisala tej,co somnou komunikovala. Na druhy den som peniaze mala na ucte ale co nervov ma to stalo

jarkam84
18. nov 2021

Sú to klamári, píšu, že vrátia peniaze, keď nie si spokojná s tovarom, haha, ibaže ty musíš tovar poslať do Číny, a to si určite rozmyslíš. NIKDY NIKDY VIAC. Mohol by už niekto o tom aj reportáž urobiť. Šmejdi si našli novú cestu k peniazom.

everly78
9. dec 2021

Ahoj....ja som objednala z tejto stránky koženú bundu zateplenú za 49 eur a až potom po zaplatení som si pozrela recenziu. No hneď som vedela ze už mám po peniazoch a tovar nikde. Objednávala som v septembri. Dnes som mala doma prekvapko a bunda prišla. Najprv mi poslali nejaký čudný mail, skôr ako nejaká zakodovaná notifikácia pred dvoma dňami. A dnes prišla bunda. Teda šok. Už som sa s nou aj pomaly rozlúčila.
Podobnú skúsenosť som mala so stránkou Suprisimo. Tiež mi prišiel oximeter po skoro 3 mesiacoch...
Asi je to u každého indi vindi....

viktoria37
12. dec 2021

Nikdy neobjednavajte od bohoo.sk bonky.sk a ani suprisimo.sk. Výrobky z Číny, píšu cakacia doba az 40 dni. Ja som 18.10.2021 zrealizivala objednávku, následne v ten deň vyplatila a dodnes mi tovar neprišiel. Nikdy viac z týchto stránok neobjednam.

baluja
14. dec 2021

@liviaantolova26 , Bože len BOOHO NIE ...Objednala som si od nich tovar ešte v septembri, stále mi nebol doručený....Ešte je aj vyplatený ...Neskoro som zbadala , že všetko kupujú z alliexpresu..Velmi zlá skúsenosť...

baluja
14. dec 2021

@viktoria37 podobne ..Ja som objednala a vyplatila, ešte v septembri , do dnešného dňa nič

cenkova123
17. dec 2021

@liviaantolova26 Ľudia, utekajte kade ľahšie a viac si ani nespomeňte, že ste si niečo chceli objednať od firmy bonky, boo.hoo, boo.ho. a všetky podobnné slovné variácie.
Poznávací znak - zaplaťte vopred, tovar dodáme za 5 - 40 dní ale i dlhšie !
Samozrejme, príde v kontajneri loďou z Číny od Aliexpresu a ešte sa ani nevyrobil !
Podľa mojich slúseností ide o podradný čínsky tovar z Aliexpresu, kde si ho môžete sami kúpiť za zlomok tu predávanej ceny.
Nepovedali vám, že budete dodatočne platiť clo, to, že vás nútia zaplatiť vopred znamená, že ste s najväčšou pravdepodobnosťou o svoje peniaze prišli !
Neuznávajú odstúpenie od zmluvy, neuznávakú reklamáciu, za nič nepreberajú zodpovednosť - ak raz zaplatíte, môžete sa prežehnať, tie peniaze už nikdy neuvidíte a tovar zväčša vôbec nedostanete, dostanete úplne iný a nepoužiteľný, malý, veľký, poškodený aušus. ktorý sa ani podobať nebude na vami objednaný.
Nevydajú vám ho bez zaplatenia cla, a vám ostanú iba oči pre plač.
Moje doporučenie : podľa mňa lúpežníci medzinárodného kalibru !!!

everly78
29. dec 2021

Snáď Vám to všetkým ešte príde a budete patriť medzi tých šťastnejších. Na úplne presne na chlp rovnakú koženú bundu aká mi prišla, som natrafila v jednom nákupnom centre tu v SR. Akurát, že stála 79 eur a mňa vyšla 51 aj s clom. Ale je pravda, ze už si z týchto stránok nikdy nič neobjednám.....pre istotu.

janadarnadi
28. jan 2022

Stránku BOOHO obísť zďaleka a nikdy ju neotvotiť. Objednávala som 17.11.2022 so sľúbenou dodacou lehotou 5-10dní. Po dvoch týždňoch ju po mojom dotaze predĺžili na 5-40 pracovných dní. Keďže som zaplatila dopredu, objednávka sa nedala stornovať. 20. januára mi odpísali že doba na odoslanie činí 3-25 pracovných dní vo výnimočných prípadoch až 365 dní. Ale vraj nikdy nepresiahla 3 mesiace. Dnes /28.1./ mi prišiel balík. To je 53 pracovných dní. Ak dobre rátam. Ak máte čas a trpezlivosť kľudne objednávajte. Ja už určite nikdy viac. Ani tovar nie je to čo prezentujú.

leeleslie
6. feb 2022

Fuj šmejdari. Oberajú ľudí o peniaze. Po urgenciách mi po dvoch mesiacoch poslali "tovar"..Prišlo z akejsi čínskej adresy. A ešte som zaplatil 2 EURA, vraj za clo. A vraj všetko uhradené-hlási ich oznam na stránke. Prišlo čosi čo zďaleka neodpovedalo opisu. Akési mini topánky, ktoré by som nekúpil na trhu ani za 1 EURO. A ešte asi o 2-3 čísla menšie ako som objednal. Objednal som číslo 9 a prišlo toto-viď obrázok: čierny nekvalitný šmejd za 30 EUR!! Personál BOHOO by si zaslúžil prefackať na polícii, nech sa spamätajú. Podvodníci.

biba12
11. apr 2022

Pripájam sa, veľmi zlá skúsenosť. Moja chyba, neskoro som zistila, že to je všetko obyčajný aliexpres. Nič si od nich neobjednávajte. Keď príde problém, nemáte tovar ani peniaze. Za tovar som zaplatila v polovici januára a doteraz nič nemám. Píšem na SOI.

biba12
11. apr 2022

Vyriešil niekto niečo?

matka321
11. apr 2022

@biba12 Ahoj. Ja som platila kreditkou, tak som v banke nahlásila podvod a banka po preverení mi vrátila peniaze. Myslím že to bolo vyriešené v banke do 2 týždňoch.

biba12
13. apr 2022

@matka321 ďakujem pekne. Platila si cez net normálne kartou áno? Skúsim sa pozrieť čo na to moja banka. Ďakujem,

biba12
13. apr 2022

Inak písali mi zo SOI. Že oni sú len platforma, majú sídlo v Číne . Na Slovensku je sprostredkovateľ, ktorý má sídlo v ČR. Tak som podala podnet aj tam.

matka321
13. apr 2022

@biba12 áno kartou kreditkou tam mám nastavený len nižší limit a keď som si ju robila v banke tak mi vravela pani že to je dobre na takéto platenia cez net a že keby niečo ako v tomto prípade keď sa podá podnet na podvod a oni si to preveria tak je šanca na vrátenie čo aj mne sa stalo a pozerala som že to bolo poriešené do mesiaca . Ja mám Slov.sporiteľňu takže za mňa 100% spokojnosť. Neviem ako to funguje v iných bankách . Držím palce nech sa podarí daj vedieť ako si dopadla.🙂

flavinka1
9. jún 2022

@matka321 😥

emchuana
16. jún 2022

@hacklovasona ahoj uznali ti reklamáciu?

enny9
23. jún 2022
emchuana
28. jún 2022

@matka321 ahoj prosim ta ako by som to mala aj ja riešiť došla mi deravá blúzka za 25€ a nechcú mi uznať reklamáciu , mám ísť do banky? Ďakujem za radu

matka321
28. jún 2022

@emchuana ahoj, choď do banky keď si platila kreditkou ako ja. Podaj podnet na podvod a uvidíš. Ale ja by som nečakala na nič a riešila by som to z bankou či je nejaká možnosť to poriešiť.

emchuana
28. jún 2022

@matka321 vďaka skúsim 😌

hacklovasona
29. jún 2022

@emchuana ahoj nie neuznali

srferreira
29. jún 2022

@liviaantolova26 boohoo je dobra stranka. Sklady su v UK, nie je problem s reklamaciou aj vratenim penazi. Mama vzdy objednavala aj na Slovensko sebe aj bratovi. Ja mam tiez zopar veci od tial. Ale pozor zeny co ti tu pisu zle komenty je stranka Booho.sk ta objednava z Ali a je to odrb. Tato maju normalne svoju znacku https://www.boohoo.com/ a
tato je podvod https://booho.sk/ objednavaju z Ali.
Zeny citajde poriadne ona sa pytala na Boohoo nie Booho.

emchuana
29. jún 2022

@hacklovasona jedna baba tu píše že banka jej vrátila peniaze tak idem skúsiť aj ja banku keďže sme platili vopred kreditkou

budiska111
7. júl 2022

Šaty prišli po 3 mesiacoch a namiesto bielych ružové!!! Nemožnosť vrátenia tovaru, hoci na stránke píšu 60 dní bezplatné vrátenie tovaru. Hrozné, nikdy viac!!!

elusak
14. júl 2022

Jednoznačne NENAKUPOVAŤ! Príšerná komunikácia, príšerná kvalita tovaru, čakanie na tovar už ani nehovorím... Šmejdi jednoducho

mimiak75
3. aug 2022

Najhoršia stránka, po objednaní tovaru som sa po dvoch mesiacoch dočkala odpovedí na môj mail, že objednávka bola práve odoslaná a na dodanie majú od 5 do 40 dní. Takže budeme čakať asi 3 mesiace. Akože nonsens... 😠

sedmokraska11
4. okt 2022

@liviaantolova26 prisernu skusenost mam:( Objednavala som v juli 2022, mali vraj expresne dodanie, chcela som dcerke na narodeniny v auguste. Je oktober a doteraz nic. Prisla som o 34 eur, nikto som mnou nekomunikuje