Skúsenosti so vrátením tovaru na Sheine
Skúsenosti? Bolo všetko ok?
Nie, pošta vychádza draho.. radšej som posunula ďalej
Nie nikdy, jedna vec kt nesadla dala som mame, a poštovné vyjde drahšie. Mam tu skupinu shein tam to môžeš predať
Nie nikdy, jedna vec kt nesadla dala som mame, a poštovné vyjde drahšie. Mam tu skupinu shein tam to môžeš predať
@stellarstar kupujú ľudia takto cez skupinu?
@stellarstar nooo, tiež by ma to zaujimalo, či sa tam dobre predáva? 🙂 Mám pár veci, ktoré mi nesadli
Ja dva krát a odvtedy už nie.. prvy krat bolo všetko ok (ale poštovné vyšlo nejak 7-10 eur) aj tak sa mi to oplatilo lebo som vracal vela veci. Druhy krat sa však balik stratil a nikdy som "refund" nedostala. A ešte som zaplatila aj to drahe poštovné.. 😀 odvtedy už nevraciam
@stellarstar kupujú ľudia takto cez skupinu?
@detskytovar @alyson29 nvm na to už nedozerám či tie veci predajú
Nie, neoplatí sa to
@stellarstar ďakujem, to mi nenapadlo ani. Kúpila som si šaty asi za 15€ a je mi ľúto ich len tak dať niekam na charitu, presne o číslo menšie by som potrebovala
@stellarstar pridas ma, prosim
Poprosím o pridanie do skupiny, tiež mám šaty, ktoré sú mi malé
Ďakujem
Poprosím o pridanie do skupiny, tiež mám šaty, ktoré sú mi malé
Ďakujem
@jana1224 máš v správe pozvánku

Nie. Nikdy