icon

Skúsenosti so vrátením tovaru na Sheine

19. jún 2025

Skúsenosti? Bolo všetko ok?

martinka13
19. jún 2025

Nie. Nikdy

alyson29
19. jún 2025

Nie, pošta vychádza draho.. radšej som posunula ďalej

stellarstar
19. jún 2025

Nie nikdy, jedna vec kt nesadla dala som mame, a poštovné vyjde drahšie. Mam tu skupinu shein tam to môžeš predať

detskytovar
19. jún 2025
@stellarstar

Nie nikdy, jedna vec kt nesadla dala som mame, a poštovné vyjde drahšie. Mam tu skupinu shein tam to môžeš predať

@stellarstar kupujú ľudia takto cez skupinu?

alyson29
19. jún 2025
@stellarstar

@stellarstar nooo, tiež by ma to zaujimalo, či sa tam dobre predáva? 🙂 Mám pár veci, ktoré mi nesadli

kateenky
19. jún 2025

Ja dva krát a odvtedy už nie.. prvy krat bolo všetko ok (ale poštovné vyšlo nejak 7-10 eur) aj tak sa mi to oplatilo lebo som vracal vela veci. Druhy krat sa však balik stratil a nikdy som "refund" nedostala. A ešte som zaplatila aj to drahe poštovné.. 😀 odvtedy už nevraciam

stellarstar
19. jún 2025
@detskytovar

@stellarstar kupujú ľudia takto cez skupinu?

@detskytovar @alyson29 nvm na to už nedozerám či tie veci predajú

luliu
19. jún 2025

Nie, neoplatí sa to

autor
19. jún 2025
@stellarstar

@stellarstar ďakujem, to mi nenapadlo ani. Kúpila som si šaty asi za 15€ a je mi ľúto ich len tak dať niekam na charitu, presne o číslo menšie by som potrebovala

mk1111111111
22. júl 2025
@stellarstar

@stellarstar pridas ma, prosim

jana1224
13. aug 2025

Poprosím o pridanie do skupiny, tiež mám šaty, ktoré sú mi malé
Ďakujem

stellarstar
13. aug 2025
@jana1224

Poprosím o pridanie do skupiny, tiež mám šaty, ktoré sú mi malé
Ďakujem

@jana1224 máš v správe pozvánku