Skúsnosti s jojoy.eu
dobry den,kupoval niekto hracky s Jojoy SK,skusenosti,dakujem
Prave pozeram recenzie, lebo tiez som si vyhliadla hračku, ale vyzera to zasa na tych podvodnikov slovincov (maju viacero uz eshopov zalozenych), na fb maju po slovinsky pisane. Na mall nieco od nich predavaju a ze uplne ine poslali a menej veci nez na obrazku ☹
ja som objednala magneticku stavebnicu v zlave za 9eur, prisla do par dni (dorucenie na dobierku). je to menej kvalitne ako ekvivalentne stavebnice od inych vyrobcov, a prisli len oranzove a zelene dieliky, nie farebne. ale prakticky, co som objednala, to prislo a kvalitou take aka bola cena.
@heni3 mne dnes odtial prisla stavebnica ;) pochybovala som,ale prišlo mi čo som si objednala a aj dosť rychlo ;)
@lienka2202 jej super,a prislo aj tak farebne,dakujem za odpoved
@lienka2202 presne tuto som objednala aj ja, 3ks... vsetky prisli oranzove trojuholniky a zelene stvorce. ziadna ina farba.
Podvdodníci. Objednávka bola iná , ako faktúra. Baterky, ktoré si zarátali, nedodali, ešte si zaúčtovali knihu za 9 €, ktorú som si neobjednala , ani v balíčku nebola. Nikdy viac. Ani výrobok nezodpovedal tomu. čo reklamujú.

Tak toto zaujíma aj mňa. Mám tam vyhliadnutú plávajúcu bábiku.