icon

Skúsnosti s jojoy.eu

heni3
2. sep 2023

dobry den,kupoval niekto hracky s Jojoy SK,skusenosti,dakujem

jozinka17
20. okt 2023

Tak toto zaujíma aj mňa. Mám tam vyhliadnutú plávajúcu bábiku.

omartinao
27. okt 2023

@heni3 akurat som objednala stavebnicu tak uvidime čo a či príde

heni3
autor
27. okt 2023

@omartinao drzim palce,date nam potom vediet,dakujem

afrodizi
29. okt 2023

Prave pozeram recenzie, lebo tiez som si vyhliadla hračku, ale vyzera to zasa na tych podvodnikov slovincov (maju viacero uz eshopov zalozenych), na fb maju po slovinsky pisane. Na mall nieco od nich predavaju a ze uplne ine poslali a menej veci nez na obrazku ☹

ria_ba
3. nov 2023

ja som objednala magneticku stavebnicu v zlave za 9eur, prisla do par dni (dorucenie na dobierku). je to menej kvalitne ako ekvivalentne stavebnice od inych vyrobcov, a prisli len oranzove a zelene dieliky, nie farebne. ale prakticky, co som objednala, to prislo a kvalitou take aka bola cena.

heni3
autor
3. nov 2023

@ria_ba dakujem

lienka2202
3. nov 2023

@heni3 mne dnes odtial prisla stavebnica ;) pochybovala som,ale prišlo mi čo som si objednala a aj dosť rychlo ;)

heni3
autor
4. nov 2023

@lienka2202 jej super,a prislo aj tak farebne,dakujem za odpoved

ria_ba
4. nov 2023

@lienka2202 presne tuto som objednala aj ja, 3ks... vsetky prisli oranzove trojuholniky a zelene stvorce. ziadna ina farba.

lienka2202
4. nov 2023

@heni3 nie je to take farebné, trojuholniky su všetky oranžove a štvorce zelené ako píše @ria_ba ale mne to neprekáža 😉 podstatné je, že fungujú magnety 😉

omartinao
8. nov 2023

@heni3 tak dodanie bolo dosť rychle, s tovarom som spokojna len stavebnica nie je farebná, je tam len zelená a oranžová ale neprekaza mi to takže za mňa spokojnosť

danielaminichova
21. aug 2024

Podvdodníci. Objednávka bola iná , ako faktúra. Baterky, ktoré si zarátali, nedodali, ešte si zaúčtovali knihu za 9 €, ktorú som si neobjednala , ani v balíčku nebola. Nikdy viac. Ani výrobok nezodpovedal tomu. čo reklamujú.