Sleduje niekto seriál sila ženy ? Neviete náhodou ako to skončí? 😁
To nevie nik presne, lebo 3. seria sa bude v Turecku vysielat az na jesen a momentalne je na Doma len nejaka polovica zo zatial vsetkych vysielanych casti, takze sa to bude natahoovaaaat...
Ale z toho, co je na youtube bude nasledovat par casti, kde bude Sarp zit chvilu spolu s Bahar a detmi, az kym sa Bahar nedozvie, ze sa Sarp musel vyspat so Sirin kvoli darovaniu kostnej dreni. To mu nebude vediet odpustit, ale hraju stale len divadlo kvoli detom, takze nejake mega zvraty necakajte.
Medzitym ich potom ich aj unesie ten Nezir, ale toho zabije vlastna gorila v neskorsich castiach.
Posledna zverejnena cast bola, ze Bahar znovu odpadla a cestou do nemocnice do ich auta s nou, jej matkou, Sarpom a Arifom narazil nakladak. Vyzera to, ze Sarp zomrie - v co aj pevne dufam, lebo ten serial asi fakt nema konca :D
Vobec netusim, o aku telenovelu sa to jedna, ale pravdepodobne skonci svadbou 😂 a zili stastne, az kym nepomreli. No zaujalo ma to, ze sa niekto s niekym musi vyspat kvoli darovaniu kostnej dreni 🤔 fuha, o tomto som ozaj nemala tusenie 😂
@majuska2495 3.seria este prebieha v Turecku. Zatial zomrela Baharina mama, Sarpa sa zase Sirin pokusi zabit v nemocnici (budu mat autonehodu).
🤦
Kikaaa,6,skonci,to,tak,ze,sirin,sa,po,nutenom,odchode,z,domu,sa,objavi,pred,dverami,sarpa,ten,ju,posle,prec,preto,to,skusi,šťastie,u,emreho,bahar,nahle,omdlie,na,ulici,kazdy,ma,na,mysli,len,jednu,otazku,vratila,sa,jej,choroba,?😊😊😊finale,serie,95je,koniec,tak,to,skonci
@kikaaa,skonci,to,tak,ze,sirin,sa,po,nutenom,odchode,z,domu,sa,objavi,pred,dverami,sarpa,ten,ju,posle,prec,preto,to,skusi,stastie,u,mreho,bahar,nahle,omdlie,na,ulici,kazdy,ma,na,mysli,len,jednu,otazku,vratila,sa,jej,choroba,?😊😊😊finale,serie, 95,je,koniec,tak,to,skonci
3,seriál,bude,na,rok,januári,sila žení
@kikaaa6
Šak dnes znovu bola posledná časť a ďalšie časti nekúpili. Idea už poraziť . Načo kupujú nejaký seriál,keď nemá koniec
@zdenickaopavska no aj ja mam nervy a nikde na internete to neviem najst
@zdenickaopavska áno, aj mňa to naštvalo a tiež nikde neviem nájsť pokračovanie
@lllaila
Ako ,jedno nechápem. Načo televízia kupuje seriál,keď nemá ten seriál koniec? To čo im už šibe na tu hlavu? Kúpim iný,ktorý koniec má predsa!!! Ako ja nemám slov čo tam sú za sprostých ľudí,že kúpia film ,ktorý nemá koniec. Keby sa mi dalo napísať tým,čo ten seriál kupova,li tak by som im tak od srdca povedala ,to čo si o nich myslím. Že sú úplne total trávení na hlavu. A že sprostejsich ľudí som ešte nevidela.
@monika07142019
To ani asi nebude na internete.A ak tak ,možno po turecky. Ale isto sú ďalšie časti,lebo šak tak sprosto to hádam skončit nemohlo. A teraz aby som rozmýšľala,že ako sa to skončilo a kto vlastne zomrel a či sa niekto zachránil. Šak my sme ešte aj Nezira mali radi,. A aj tá najväčšia krava Širin nám bude chýbať. 😭😭😭
@zdenickaopavska to snáď nie a ja dnes o 10.00 nastupena pri telke ze idem pozerat , čo ja budem teraz robiť tie 2 hodiny ? Veď už aj moje dieťa vedelo že má vedľa mňa ležať alebo sa hrať 🤣
@bufnica čítala som včera, že sa uvažuje o tom, že tretia séria sa nasadí na jeseň večer o 20:30, lebo tento nový seriál nemá sledovanosť. A tiež, ako ty - toto jediné som sledovala a dieťa muselo pochopiť 😂 inak pozrela som si finále v turečtine, tak ak niekto chcete vedieť, ako to skončí, tak viem
Na youtube sú všetky časť po turecky pod názvom Kadin. Pri nehode zomrie mamina Bahar a potom aj Sarph. Na konci Širin sa dostane do blázinca. V poslednej časti Bahar sa vydá za Arifa a Jeida za chlapíka (neviem kto to je) na vozíčku a majú spolu svadbu.
@bufnica
Juj presneee💓💓💓
Robiť mám či,ale z týchto všetkých seriálov čo dávajú,jediný má fakt zaujímal. Úplne že fakt super seriál a oni ho nekúpia celý. Ak naň nemali,tak aký to malo význam,kupovať polovicu filmu?
@sissktakze sa seriál skončil tragicky? No už ani neviem či to chcem vidieť. Úplne celé zle. A ja že všetko sa dobre skončí.