icon

Sledujete Mimi na Instagrame?

29. máj 2025

Ahojte možno blbé nevadí nových tém.je tu dosť to sa stratí 😂 sledujete ju na ig? Zachytila som.komenty že vraj ide po nich sociálka? Viete niečo o Tom? Čo si myslíte o takom spôsobe života toľko detí a v podstate bez domu 🤔

tom_i
29. máj 2025

Neviem kto to je 😁

autor
29. máj 2025
@tom_i

Neviem kto to je 😁

@tom_i nevadí. 😂

autor
29. máj 2025

No keďže mi zmenilo totálne trápne nadpis a tým aj názov osoby ide o Mimi a ja influencerku

kvetinka_2
29. máj 2025

Odkiaľ viete, že ide po nich sociálka? Myslíte, si že sú jediný s viacerými detičkami? Keď majú na to ich živiť, šatiť, majú, čo jesť a piť, majú strechu nad hlavu, deti navštevujú zariadenia, manžel pracuje, aj ona má príjem z ig a yt. A detičky majú aj EMOCIONÁLNE zabezpečenie, ktoré väčšina detí z dvoch súrodencov nemá. Tak z akého dôvodu, by mala, ísť po nich sociálka?! 🤷

autor
29. máj 2025
@kvetinka_2

Odkiaľ viete, že ide po nich sociálka? Myslíte, si že sú jediný s viacerými detičkami? Keď majú na to ich živiť, šatiť, majú, čo jesť a piť, majú strechu nad hlavu, deti navštevujú zariadenia, manžel pracuje, aj ona má príjem z ig a yt. A detičky majú aj EMOCIONÁLNE zabezpečenie, ktoré väčšina detí z dvoch súrodencov nemá. Tak z akého dôvodu, by mala, ísť po nich sociálka?! 🤷

@kvetinka_2 ja len reagujem na komentáre pod jej fotkami niekto.to tam písal a ja neviem dôvod prečo by po nich mali ísť preto sa tu na to pýtam. Mne osobne sa páči keď má niekto viac detí len ma zarazilo tie komentáre pod fotkami a potom tam niekto písal že ich maže.

zobaka
29. máj 2025

o deti sa stara, to ze maju atypicky kocovny zivot je ich vec a uz porodila piate?

autor
30. máj 2025
@zobaka

o deti sa stara, to ze maju atypicky kocovny zivot je ich vec a uz porodila piate?

@zobaka pravdepodobne áno aj to jej vyčítajú na Instagrame že predtým jeden príspevok za druhým a teraz sa mesiac odmlčala tak už niektorí splietaju že sa im niečo stalo a niekto že zas chce byť zaujímavá neviem je to také zvláštne niekto tam písal o tej sociálke a vraj tie komentáre maže ale že jej nestoja fanúšikovia za to napísať že sú v poriadku 😁

pink_lady
1. júl 2025

čítala som aja ja na IG ked niekto pisal ze ich niekto natrel na socialke, (ale neviem za co, lebo teda evidentne netrpia biedu), najnovšie že o dieťa po čas porodu prišla, niekto zas pisal ze hned po porode odišli do španielska...Bohvie čo je pravda, ale rozhodne tam zrejme nie je niečo ok, .... aj v minulosti ked rodila dieťa tak zvyšok deti spal na vratnici nemocnice v aute ze im nemal kto deti postrazit...