Soldius internetový shop - skúsenosti
Ahojte, máte prosím niekto skúsenosti s internetovým obchodom soldius.com? našla som tam niečo, čo sa mi páči a zvažujem kupiť, len hladala som recenzie na nete a nič som nenašla. nerada by som sa okašlala. vdaka
Ja som dostala úplne iný tovar ako som si objednala podľa obrázkov a teda aj funkcie. Prišla som o cca 25€
@zdenkaaugustinova, ja som dopadla, ako vy.
Objednala som stavebnicu pre syna, komunikácia o ničom nech napisem tam a tam potom na reklamácie a tam už len sa môžem krútiť dokola. Ako som sklamaná kvalitou, ale nevraciam lebo používať sa to dá. Chcela som sa len informovať, ale ten zamotaný kolotoč na naštval.
Vigoshop.sk a soldius a ja predpokladám, že rubicum, superzebra, vigoexpress a asi aj iné patria pod rovnakú spoločnosť
Na sk len pobox:
HS PLUS d.o.o., P.O. BOX 301, 830 00 Bratislava 3
Neodporučujem . Objednaná vesta + Slúchadlá . Vesta išla dva dni a slúchadlá ani nanabilo .
Kúpil som iný tovar ako mi bol odoslaný.... výhodné pre odosielateľa....taký obchod je okrádanie ľudí
Ja som si objedbala masaznu podlozku na nohy A nefunguje, a casti sa nezhoduju s navodom. objednala som si aj obojstrannu pasku a ta je dobra. No ta podlozka to bola macka vo vreci , objednala so 3 kusy, ani jeden nefunguje, a v kazdom chyba nejake koliesko ktore je v navode, a krabice prisli v odlepenom stave. Takze uz neobjednam nic
@sisqa19
Ja mám dobré skúsenosti, tovar prišiel asi o 5 dní, ale som ho vrátila - niečo som si neoverila, očakávala som viac....bol to šijací stroj za cca 18 eur...
⚠️ POZOR NA PODVODNÉ E-SHOPY / TRIK S VRÁTENÍM TOVARU! ⚠️Ak ste nakupovali od slovinskej spoločnosti HS PLUS d.o.o. (vlastnia e-shopy ako Vigoshop, Vigoexpress, Soldius, Rubicum, Superzebra, Frilla a ďalšie) alebo máte na balíku uvedenú túto adresu pre vrátenie tovaru:HS PLUS d.o.o., OU Bojnická 14, 861 01 Bratislava...buďte veľmi opatrní! Táto adresa nie je kamenná predajňa ani sklad firmy, ale iba zberné miesto Slovenskej pošty (virtuálny P.O. Box).V čom spočíva ich trik?Ak odstúpite od zmluvy a pošlete tovar späť na túto adresu, firma zámerne nepreberá zásielky. Balík zostane na pošte, kým neuplynie odberná lehota, a potom sa vráti späť vám. Týmto spôsobom sa snažia natiahnuť čas, aby ste prišli o peniaze. Mnohí ľudia z tejto adresy dostávajú aj nevyžiadané balíky na dobierku – takéto balíky NIKDY nepreberajte!Čo robiť, ak ste už tovar poslali a neprebrali ho?Ak ste platili cez PayPal: Okamžite otvorte spor (Dispute) priamo v PayPale a priložte fotku podacieho lístka. PayPal vám vráti peniaze v priebehu pár dní.Ak ste platili platobnou kartou: Kontaktujte svoju banku a požiadajte o tzv. "Chargeback" (spätné zaúčtovanie transakcie) z dôvodu nesplnenia povinností obchodníka. Banka vám stiahne peniaze späť od predajcu.Ak ste platili na dobierku: Pošlite im e-mail s podacím číslom balíka. Ak peniaze nevrátia do 14 dní, podajte oficiálny podnet na Slovenskú obchodnú inšpekciu (SOI) pre Bratislavský kraj.Zdieľajte tento príspevok, aby ste pomohli ostatným oklamaným zákazníkom!

@sisqa19 Tovar tam maju z Ciny,registracia Slovinsko.