icon

Ste závislí na Modrom koníku?

9. máj 2025

Ahojte, máte aj vy ten "problém" alebo som jedina? Na MK som sa prihlásila kvôli zdravotnému problému, ktorý som v tom čase riešila, vyhľadávala som len podobné témy... Teraz mám pocit, že čím ďalej tým viac tu obsmrdam a pozerám rôzne diskusie a občas aj prispievam..Netravim tu zase čas od rána do večera, to nie. Pozerám sem.ked mám prestávku v rámci odpočinku alebo tak, ale aj tak už začínam mať taký pocit, že tu som viac ako by bolo potrebné. Neviem, či sa odhlásiť, občas si sem zajdem po nejakú radu a je to fajn, ale nechcem sa nejako zúčastňovať všelijakých diskusií... Čo myslíte? Mám sa odhlásiť? Máte to aj vy niekto podobne ako ja?

elenajezova
9. máj 2025

Ja to mám tak isto a nepripadäm si ako závislák. Ja zase rada čítam popri jedle.🤣 To je taká moja "závislosť' samozrejme pri bežnom jedle, Nie nejaký rodinný alebo slávnostný obed. Pre mňa je to oddych, čítanie.

autor
9. máj 2025
@elenajezova

Ja to mám tak isto a nepripadäm si ako závislák. Ja zase rada čítam popri jedle.🤣 To je taká moja "závislosť' samozrejme pri bežnom jedle, Nie nejaký rodinný alebo slávnostný obed. Pre mňa je to oddych, čítanie.

@elenajezova kedysi som si založila diskusiu, zistila čo som potrebovala a bolo, občas som pozrela. Ale teraz už aj večer pri filme koľkokrát chytím mobil do ruky a pozerám, čo nové a už mi to začína zavaňat začínajúcou závislosťou 😅

ariannazara
9. máj 2025

Som s tým v pohode 😂 tiež tu sliedim, čítam diskusie ale vôbec ma to neserie🤣

januska2
9. máj 2025

Aj ja sa tu pozriem minimálne 5x za den 🤣🤣🤣 a citam kade ake diskusie 🤣🤣🤣

elysiacik
9. máj 2025

Nepovažujem to absolútne ako závislosť 😀 A koľkokrát je to tu užitočnejšie ako nejaké reelska na FB 😉

bloger
9. máj 2025

Ja to tu doslova zbožňujem. Niekedy ma tu síce naserú, že mám chuť sa na to vykašlať. Veľmi sa mi tu ale páči. Mám tu aj kamošky. Urob ako to cítiš. Ale bola by škoda keby si odišla. Veľa dobrých ľudí to vzdalo.

sara07
9. máj 2025

nie, niekedy tu nie som aj mesiac, potom hej, zaleží od vela faktorov a maximalne si pozriem na stene prve 3 strany viac ma nebaví, tažke vela vela mi toho "utečie " čo mi nevadi

jaskolka
9. máj 2025

Ja si rada pozriem rôzne diskusie, niekedy len prečítam, niekedy prispejem,aj sa pobavim,aj sa občas naštvem,to málokedy,veď načo sa rozčuľovať nad niekým,koho ani nikdy neuvidím. Naposledy sa mi to podarilo asi v diskusii o žene,ktorá bývala "za horami za dolami"nemohla nikde ísť,ani deti do škôlky,lebo kopce a zákruty...🙈🙈to bola debata na 60 strán, ženy radili a autorka si len išla svoje

majlo1234
9. máj 2025

Citam popri jedle, ak nemam po ruke knihu. A na hajzli🫣

aivli_l
10. máj 2025

ja čítam zase hlavne vo vlaku a v autobuse, či už ráno alebo poobede. Ono sa nezdá, ale tá hodinka ráno aj poobede je, a vždy je tu na MK 😂

victoriab
10. máj 2025

Moja guilty pleasuresu diskusie, obzvlast na koni takze ti rozumiem 🙂