icon

Stránka tiano.sk

lulukonova
15. nov 2020

Máte prosím niekto skúsenosti s tovarom na tejto stránke? Ďakujem za každú odpoveď. ☺️

102030
27. feb 2021

@dani29 tiež som zvedavá, či budete nadšená, ako ja..

dobozova
12. mar 2021

@dani29 dobrý deň, ja čakám už tri mesiace, stále mi príde vygenerovany mail, požiadala som aj o vrátenie peňazí, ale tu to asi nefunguje. Dozadovala som sa tel.cisla a nič. Nikdy si už neobjednam z tejto stránky. Dajte si pozor na túto stránku.

dobozova
12. mar 2021

Neobjednavajte si z tejto stránky, čakám 90 dní a nič nechodí. Porušujú zmluvné podmienky.

dobozova
12. mar 2021

@misica16 nemajú nič pozitívne, ja mám veľmi zlú skúsenosť.

lusy1507
17. mar 2021

@maximilie ahoj prosím tá ako si sa s nimi skontaktovala? Ja som si objednala začiatkom decembra tovar, samozrejme zaplatila a tovar mi dodnes neprišiel už skoro dva mesiace vypisuješ na uvedený mail info@tiano a stále mi chodi len automatická odpoved... neviem ako sa mám dostať k svojim peniazom

dani29
17. mar 2021

@102030 ahoj,, po 2mesačnom čakaní mi včera prišiel balík,a musím povedať že šaty sú v priadku, aj materiál je Ok , čo som až prekvapená,, nakoľko sa tu veľa píše že čo Vám prišlo aké handry

lubiss
17. mar 2021

uz len z fotiek vidim ze je to aliexpress a pekne predrazeny :D

1mata
17. mar 2021

@2522020 tak toto je des 😂🙄

maximilie
17. mar 2021

@lusy1507 tiez info@tiano.sk
Mne odpovedali stále, ale nikdy viac . Aj lunzo ma podobne recenzie. Preto som.uz verná len overeným značkovým obchodom. Som sa poucila

102030
18. mar 2021

@dani29 Áno? To teda čumím.. pošlete aj foto ako vyzerajú šaty na obrázku a ako v skutočnosti?

misica16
18. mar 2021

@dani29 tak z číny je to tipos, mne tiež pár vecí prišlo pekných a pár nestojí za nič. Ide mi skôr o to, že keby chcem z ali objednám si na priamo a nepotrebujem nato predraženého sprostredkovateľa 🤦. My sme už aj reklamovali z ali a vždy aj peniaze vrátili, ale toto tiano najradšej by som na nich obchodnú inšpekciu poslala.

009mata009
19. mar 2021

Ahojte.. neda sa to vobec reklamovat pisete? Napisala som im mail, ale zatial nic. Nemate adresu, alebo tel c? Resp ma niekto pozitivne vyriesenu reklamaciu? To co prislo je des.. diki

102030
19. mar 2021

@009mata009 Že je to des, o tom nepochybujem.. pridajte foto toho, čo ste si objednali a čo Vám prišlo.. nech každý vidí. Šaty, ktoré prišli mne, som musela spratať z očí, nemôžem sa na ne pozerať.. že im to nie je trápne posielať také šmejdy za toľké peniaze. Za to, čo mi prišlo, by som nevyhodila ani 2€ a nie 24€, koľko si za to pýtali..

dobozova
22. mar 2021

@009mata009 je to banda cigánov

lusy1507
22. mar 2021

Baby nedá sa nejako nahlásiť tuto stránku aby im zakázali predaj na SK? Ved toto nie je normálne...

dani29
23. mar 2021

@102030 ahoj,, posielam foto šiat : 1obrázok je zo stránky a 2 moja foto (niesom modelka 🙂)

102030
23. mar 2021

@dani29 Je pravda, že šaty vyzerajú podobne, ako na stránke tiano.. tak ste jedna z tých, čo mali to šťastie.. neskôr pošlem foto ja, pre porovnanie

dobozova
24. mar 2021

@lusy1507 ja už zajtra idem na políciu ich udať. Urobte to aj VY, nech sa s tým niečo robí. Ja som zaplatila 10.12.2020 a tovar stále nemám a ani peniaze mi nevrátili.

dobozova
24. mar 2021

@009mata009 ja nemám ani tovar ani peniaze. Zaplatila som 10.12.2020

dobozova
24. mar 2021

@lusy1507 tak isto aj ja, ale , dufam, že sa mi podarí na polícii niečo zistiť.

maximilie
24. mar 2021

@102030 ako píšeš, podobne...
Ale.len podobne. Aj z foto vidno ze materiál je úplne iný...

lusy1507
25. mar 2021

@dobozova neviem či sa tým polícia bude zaoberať keďže je to 30 euro o ktoré som prišla... skôr som myslela niečo ako SOI

ratira
25. mar 2021

Raz som si u nich objenavala taku supravu a co vam poviem, velmi sklamana som bola. Hrozne dlho trvalo, pokial i balicek prisiel, no aj to prevedenie teda vobec nebolo take ako na ich obrazku

009mata009
25. mar 2021

@lusy1507 mozno ak by sa pozbieralo viac podvedenych ludi.. spustia presetrenie... ale len za par drobnych urcite nie... no za pokus by to stalo... nie je to jedina stranka na slovensku.. lunzo je detto to iste

mabron
8. apr 2021

Ahojte. Objednala som si tovar a zaplatila 26.2.2021. Tovar mi stále nechodil, tak som im napísala e-mai., na ktorý mi odpovedali.Napísala som druhý, keď že tovar stále nechodil.Odpovedali mi ,len na odpovede majú šablóny, tak že odpoveď, bola tá istá.Na tretí ostrejší, mi už ani odpoveď nedali. Objednala som si 3 balíky. Prvý mi už prišiel, prvý dojem ako tak, len veci boli polámané, no použiť sa nedajú. Dnes mi prišli šaty pre vnučku, Na obrázku boli krásne, no jedna hrúza,kvalita otrasná, a miesto čelenky na vlasy ,sú to akési podväzky v bielej farbe . Ešte čakám na ten tretí, už som zvedavá čo za nádhera mi príde. No nikdy viac. To že je to čistý aliexpres, nemusím ani dodávať.😉

dobozova
8. apr 2021

@lusy1507 no skúste a dajte vedieť.

dobozova
8. apr 2021

@maximilie to nepomôže, tak nikto nereaguje.

dobozova
8. apr 2021

@mabron ja som sa tých mailov opísala ajajaj, ani vyhrážky nezabrali. No idem s tým na políciu, viem, že je to 18€, ale možno nás bude viac. Skúste aj Vy, lebo veľa ľudí príde o peniaze a niekto sa obohacuje. Ja bývam vo Vranove nad Topľou.

italia31
13. máj 2021

Ja som si na tiano objednala po prvy krat a je to velke sklamanie, tovar sice prisiel do 3 tyzdnov od objednavky ale ked som videla ze je to kvazi aliexpres so 100%prirazkou, tak som skoro odpadla.Objednala som dvoje zateplene leginy, cca 9 eur kus uz akoze po zlave(povodnu cenu uvadzaju cca 25 eur), no tie ktore mi prisli su take tenke ze skoro priesvitne, vobec nie zateplene, takze klamu este aj v popise vyrobkov.Z podobneho tenkeho materialu som si objednala priamo na aliexprese za necele 4 eura.Teraz zvazujem ci sa kvoli 20 euram idem s nimi natahovat.....Tiez som sa nechala oklamat dobrymi recenziami priamo na ich webe, tie si pani pise asi sama,skoda ze som nenatrafila na tuto diskusiu pred objednavkou ☹

dobozova
13. máj 2021

@lusy1507 to ja tiež, ale už sa chystám na políciu.