icon

Stránka tiano.sk

lulukonova
15. nov 2020

Máte prosím niekto skúsenosti s tovarom na tejto stránke? Ďakujem za každú odpoveď. ☺️

Strana
z4
janasalamonova
25. jan 2022

@aahojj Ahoj tak ja odporúčam v každom prípade nahlásiť na inšpekciu každú zlú a neprofesionálnu skúsenosť. Už to takto budem robiť stale. Preto aj ked existije organ ktorý má nejaké právomoci-on môže zasiahnuť len v prípade že MY -klienti-zákazníci podáme podnet. Fakt to nezaberie veľa času a človek ma pocit že urobil malý krôčik ku spravodlivejšiemu svetu🙂 Pekný deň prajem

aahojj
25. jan 2022

tak ihneď mi poslali peniaze, dnes okolo obeda mi prišli na účet.
Ešte mi odpísali, že veď peniaze mi boli poslane 24.1.2022, ale to ze meškali vyše týždňa a čakali kým sa opäť pokrozim, to je podľa nich v poriadku. Smiešny celý e-shop.
Takže treba na nich takto evidentne, aj keď ide len o pár eur, v dnešnej dobe je to neprípustné takéto zavádzanie.

janasalamonova
27. jan 2022

@aahojj mne odpisali pred 2 tt ze do 10 dni pošlú peniaze.samozjme nič neposlali.momentálne však u nich prebieha inšpekcia- z COI mi pisali ze vyšetrovanie stále prebieha.preto odporúčam teraz pridávať všetky negatívne skúsenosti aby inšpektori vedeli kde hladat dôkazy

Strana
z4