Stránka Veneti
Dobrý deň , chcela by som sa opýtať či niekto neobjednaval zo stránky veneti nejaký nábytok.. lebo som čítala zle recenzie ale aj dobré tak teraz neviem.. má nám prísť boxpring posteľ lenže nám volali minulý týždeň že sa im menili trasy že nám ju donesú dnes .. a čítam celé 3 týždne recenzie a neviem čomu verit ..
@anetuska12 ahoj vieš čo nie bála som sa a nakoniec sme nechali tu co sme mali je z masívu robene na mieru a tak nám tam sadla ešte viac ako pred prerabkou
Dobrý deň. Tak my sme objednali 180x200 Elisa aj s Topperom 5cm.
Dnes prišla. Pýtam sa, prečo sa to volá Meble Lodza, a poliak na mňa, že to pre paňstvo, tutaj ona je ta. Skoro ma porazilo. Malá byť svetlo sivá, je tmavá. Má mať 4,5cm nôžky, ešte sme ich nenašli. Topper hnusný a šuští pri pohybe. A čerešňa 🍒. Rozbalíme postele, idem si sadnúť, a že matrac s roštom. Figu borovú. To také tvrdé je, ako doska. Muž zúri ako býk. Už som im písala, nech si ju strčia do kelu. A to som tam volala stokrát, čo som si to preverila. Fakt je jedno, či budem ležať na posteli, či na zemi. Som zvedavá, čo mi odpíšu. Džady z Poľska si viem kúpiť aj sama. Čelo postele nemalo presné otvory, tak bol problém ho vôbec pripevniť k posteli. Taká som nasratá. Mínus 10 bodov. Na fotke je aj matrac vyšší, real ani 10cm nemá. Toľko moja zlá skúsenosť..🤬🤬🤬
@pistina2904,ahoj môžem sa opýtať ako ste pochodili s reklamáciou? My sme objednali rozkladacie kreslo malo byť béžové a je svetlo sivé k ničomu sa mi nehodí..asi majú trošku miš-maš vo farbách...
Zdravím, rada by som napísala vlastnú skúsenosť so stránkou Veneti. Aj napriek obavám, ktoré som mala, tak teraz som nesmierne spokojná, že som práve odtial objednávala nábytok, konkrétne 2x šatníková skriňa, posteľ a konzolový stolík. Tovar mi prišiel v podľa mňa normalnom čase (cca 15 pracovných dní) bez poškodení a so všetkými dielmi. Z vlastnej skúsenosti odporúčam.
@rita85 ajoj objednali ste nakoniec tuto postel? uvazujem nad nou,dakujem
@viky982 Dobrý deň prajem.
Hneď 1.8 som si objednávala Pc stôl a do dnešného dňa mi tovar neprišiel .Volala som tam na firmu viackrát s povedali mi že dodanie tovaru je 15 prác.dni .U mňa je koniec mesiaca a tovar nikde .Nikdy viac ani len nevyhladam ich firmu nakoľko nevedia dodať tovar a tým pádom prichádzajú o zákazníkov Ešte šťastie ze som za tovar nezaplatila skôr ako mi ho dodajú.Je to hanba pre firmu Veneti
My máme z Veneti manželskú posteľ a do dvoch týždňov od objednávky prišla. Je pekná,aj pohodlná,presne ako na foto👍 Som nadmieru spokojná.

@anetuska12 ahoj ni3