icon

Temu - colnica a poplatky za balík

22. feb 2025

Ahojte chcem sa opýtať ti čo objednávate s Tému zadržali vám balík niekedy na colníci? A museli ste platiť colné? Od čoho to závisí od veľkosti balíka? Prišla vám vždy objednávka?

rachel36a
22. feb 2025

Nikdy som jich nedoplacala, ale objednávam len maličkosti do cca 10e

cyberk
22. feb 2025

Bez problemov, a to poznam ludi, ktori objednavaju aj do 300e a ani tam nic

doriiis
22. feb 2025

Nikdy žiadne zadržanie a clo a všetko vždy prišlo to,čo som si objednala.A to objednávam casto

slonik222
26. feb 2025

Dcera musela postarke zaplatiť 3€ za balik z Temu,doteraz vzdy dorucoval kurier alebo do boxu,bez poplatku..😐

gn0924
20. mar 2025

Ahojte, mne mešká jeden balík z Temu už viac ako 2 týždne, ževraj prešiel colnou kontrolou, to je posledný update. Má niekto s týmto skúsenosť? Dôjde balík vôbec niekedy? Ďakujem

vana95
28. apr 2025
@gn0924

Ahojte, mne mešká jeden balík z Temu už viac ako 2 týždne, ževraj prešiel colnou kontrolou, to je posledný update. Má niekto s týmto skúsenosť? Dôjde balík vôbec niekedy? Ďakujem

@gn0924 ahoj prišiel ti ten balík? Aká spoločnosť ti ho doručovala? Lebo ja už mesiac čakám od objednávky a stále nič. Iba v popise mám balík uvoľnený voľnými orgánmi

gn0924
28. apr 2025
@vana95

@gn0924 ahoj prišiel ti ten balík? Aká spoločnosť ti ho doručovala? Lebo ja už mesiac čakám od objednávky a stále nič. Iba v popise mám balík uvoľnený voľnými orgánmi

@vana95 ahoj, áno prišiel, Packeta. Príde aj tvoj, neboj!