icon

TV Nova a TV Prima

ladybug138
21. nov 2021

Ahojky. Byvam v pohranici, od isteho casu na uzemi SVK nejdu stanice Nova a Prima. Viem, ze niekde v meste sa este da chytit signal, ale u nas bohuzial nie. Neviete ako by som sa dostala k tymto staniciam? Ponukaju pre mna lepsi program ako Markiza, ktoru mame teraz ☹.

liljana
21. nov 2021

Mozes si kupit skylink kartu za rocne predplatne. SIgnal sa da prijimat cez satelit, alebo 3 clenovia rodiny mozu sledovat tv cez internet aj s 7 dnovym archivom. Ale je tam iba prima a ine ceske programy, bez novy.

tarra6
21. nov 2021

@liljana ja mám skylink, a Primu veru nemám. 😕 Myslím hlavnú Primu. Sú tam len Prima love, Prima max ..... Autorka asi myslí tú hlavnú. Aj ja som ju rada pozerala, kým na Slovensku neprestala vysielať. 😕

nika82
21. nov 2021

nasi maju skylink balicek multi a primu aj novu maju

liljana
21. nov 2021

@nika82 To je pravda, hlavna prima tam nie je, ostatne PRIMA kanaly ano. A je tam iba nova international a ta je o nicom. Este su tam NOVA sport atd. Ale spolu s tym archivom a 30 kanalmi je tam tolko relacii, ze to clovek ani nestaci sledovat. Lebo casto su dobre filmy naraz na 4 kanaloch a v archive sa daju neskor pozriet jeden za druhym.

niekto2hy
21. nov 2021

@ladybug138 Bud skusit pozemne vysielanie - antena musi byt vodorovne,nie vertikalne,system DVB-T2,alebo zakupenim VPN sluzby riesit cez internet.

kkovacovak
21. nov 2021

@ladybug138 my máme všetky české programy cez skylink takže nejako to asi ide. Všetky novy, primy aj hbo a podobne. Ale netuším aký balík atď. Tak možno trepa popátrať