icon

Únavné influencerky

19. aug 2025

Čo si myslíte o tých influencerky resp. herečkách ktoré majú doma malé bábätka alebo deti ktoré ešte koj.. nechcem menovať a robiť im propagáciu ale čo storka to len som unavena vycerpana zas nevyspata zas unavena 2 hodiny som spala v noci atd same nariekacky . Preco taka zena neprejde na umele mlieko a ma pokoj. ? Ci to chcu byt len zaujimave ? Sledovala som iste zeny ako inspiraciu zaujimave zeny a potom unfollow za tie ufnukanstva zufale

Strana
z2
lienka.7
20. aug 2025
@moonlight1210

@lienka.7 nejde o “celebritku”, ide o jej sledovatelky.

Ze tym zariven naplna obsah, aby sledovatelky nepresli inde, je jasne.
Staci nachvilu neprispievat nicim a udeje sa to. Zazila to kazda takato influencer/ka. Aj tie zahranicne milionove hviezdy. Ze im to po tisicoch ide dole.
Kopec ludi ich sleduje aj preto, ze im chce vidiet do zivota. Ked prestanu zdielat, zaujem konci.

A ak ti to od nej vadi, proste ju nesleduj (pripadne na ss preskoc jej prispevok, ak ti vyskoci) a nebude ta to rozculovat. Je to presne tak jednoduche.

@moonlight1210 ja nikoho nesledujem. Len ich pár poznám a viem, že to čo tam dávajú je čistá poza, blud, klamstvo... ale niektoré tomu jednoducho veria (vid aj tu prispevky).

anonym_b2a221
20. aug 2025

Čaro sociálnych sietí je aj v tom, že ak ma niekto nebaví a nezaujíma , tak ho proste nesledujem a ignorujem, nepotrebujem sa tým zaoberat vôbec, nesledujem ich, nechodím im tam ani nakukať. Ja chápem, že niekedy, keď niekoho poznáme osobne, vidíme ako sa správa ako influencer a aký je v realite, tak je to také zvláštne. Ja som tiež mala pri jednej známej influ, ktorá zišla z reality show tendencie sa nad tým zamýšľať, ale časom som prišla na to, že kašlem na to a nestojí mi za to mrhať svoju energiu na ňu. Je to jej vizitka ako klame a každé klamstvo sa časom ukáže....

moonlight1210
20. aug 2025
@lienka.7

@moonlight1210 ja nikoho nesledujem. Len ich pár poznám a viem, že to čo tam dávajú je čistá poza, blud, klamstvo... ale niektoré tomu jednoducho veria (vid aj tu prispevky).

@lienka.7 sledujem uz roky iba jednu zahranicnu Bubzbeauty. Tak nejak mi prirastla k srdcu. Taka vesela, mila osobka, ktora zacinala klasicky ako kazde mlade 18-rocne dievca makeupom, nechtami, ucesmi, modou a vtipnymi skecmi.

"Presla" som si s nou jej narast popularity "z nuly na sto" v priebehu par rokov (cez 3 mio sledovatelov, ked bola na vrchole), dlhorocny vztah s priatelom, svadbu, kupu domu, investicnych bytov, narodenie deti, zistenie, ze ju podvadza (btw. dokazy jej poslali jej sledovatelia, ktori ho spoznali, ked si myslel, ze je s frajerkou v bezpeci. Vraj nezvladol jej popularitu a ze zarabala viac ako on, ale neviem, to som nasla na bulvarnych portaloch zalozenych o jej osobe.), snahu zachranit to s nim a rozvod, stiahnutie sa zo sieti (vtedy nasledoval celkom masivny odliv sledovatelov), par rokov samotu slobodnej matky len s detmi, noveho priatela a teraz zas svadbu.
Tak dufam, ze uz jej to vyjde.

luccija
20. aug 2025

Áno, veľa z nich dostane tu dávku pozornosti, ktorá im chyba.To je raj pre sebestrednych, narcistickych ľudí.Obdivujem ich ja by som to nerobila ani za nič.
Stylovat celú rodinu muža, deti, psov🤪život v priamom prenose celé dni rozmýšľať čo pridávať a ešte aj odpisovať ľuďom.Mne sú sypmaticki ti, čo povedia na plné ústa ako vyhoreli a nežili svoj život a bolo ich veľa.Plus sa mi nepáči, že každá malá celebrita promuje tresku🤣a Mecom výrobky atď...čo otvorím tam treska Košice, Žilina.A pikoska na záver kamarát si otvoril bistro po mesiaci si zavolal známeho influencera ohľadne jedla a o pár dní mal plno, takže siete majú enormnu silu nepovedala by som, že to bude mať takú odozvu

anonym_0ae2ef
20. aug 2025

@anonym_autor Napis ktore, chcem ich sledovat.

anonym_7c200d
20. aug 2025

@anonym_autor ja deti nemam a taketo storky rada pozeram,ukazuju realitu,a ze nech prejde na umele mlieko? ved kojit je stonasobne zdravsie aj ked mozno unavne,ked ti to vadi nepozeraj

autor
20. aug 2025
@anonym_2640cf

@viestta téma bola hlavne o tom, prečo musia fňukať na sociálnych sieťach (nie sú jediné matky na svete), nie o tom, že dojčiť je zlé. Ale to by si nebola ty, aby si si nepichla do každého ho@vna v každej diskusií.

@anonym_2640cf 👌🏻👌🏻🙏🏻🙏🏻🫶🏻 dakujem za porozumenie

anonym_2640cf
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_2640cf 👌🏻👌🏻🙏🏻🙏🏻🫶🏻 dakujem za porozumenie

@anonym_autor 🫶🏻 už mi lezú na nervy, stále tie isté dookola, v každej diskusií musia mať slovo, aj keď k téme nemajú čo povedať 🙄

autor
20. aug 2025
@anonym_2640cf

@anonym_autor 🫶🏻 už mi lezú na nervy, stále tie isté dookola, v každej diskusií musia mať slovo, aj keď k téme nemajú čo povedať 🙄

@anonym_2640cf ❣️

ella1234
20. aug 2025

@anonym_autor mozes sa na to divat ze fnukaju. A mozes sa na to divat ze normalizuju ze zena ma pravo sa starostlivostou o dieta citit unavena a vycerpana a nevyspata. Ja sa radsej pozriem na prispevok ktory sa priblizuje aj k realite a aj k tazkym dnom. Ako pozerat super krasne nastylovane maminky s dokonalym vsetkym…viac verim tej co sa postazuje a prizna svoje chyby ako tej co sa tvari ako je vsetko uzasne ruzove.

marca12
20. aug 2025

@anonym_autor A nie je dobre,ze ukazuju realitu? Mozno to maju ako ventil a unik tym,ze to zdielaju.

simcas75
21. aug 2025
@diewcatqoo

Ano, vsetky, ktore kojime, len chceme byt zaujimave.

@diewcatqoo ty si influencerka? Lebo autorka sa pýta na ne, nie na bežné ženy.

diewcatqoo
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2