Ste aj vy v poslednom čase unavené ?

zuzka565
11. júl 2022

Ahoj mamičky. Chcem sa opýtať či nie ste aj vy v poslednom čase unavené. Ja som unavená,boli má chrbát,nohy...v noci malo spím mám 18mesacneho syna ktorého v noci kojim. Ešte mám doma 5rocneho syna ktorý dáva dosť zabrať cez deň ale mladší nie je tiež kľudne dietata. V posledné týždne som taká vyčerpaná už zo všetkého. Nič ma nebaví ani hranie z deťmi,ani domácnosť. Iba sa vo vsetkom premaham. Najradšej by som bola niekde sama a mala kľud. Posledné týždne som sa dosť premahala všetko som robila domácnosť na mojej hlave,deti,psi, záhrada... Od muža pomoc nie je žiadna veď on chodí do roboty. Sedí cely deň za pc. Celé dni som sama s deťmi a neustále niečo chcú. Alebo sa medzi sebou hasteria. Už som šiesty rok doma. Prvé tehu som bola od začiatku pn a druhé tehu som otehotnela pred koncom rodicivskeho.

mandzula
11. júl 2022

Asi sama vidíš, že problém je v tom, že muž na tvoje potreby kašle a tvári sa, že je pán tvorstva, keď chodí do práce. Takže si s ním o tom pohovor.

zuzka565
autor
11. júl 2022

@mandzula to nemá žiadnu cenu. On podniká takže je si pán svojho času. On si v kľude ide nakúpiť oblečenie,na zmrzlinu... Ja všade kam sa pohnem si so mnou deti

mandzula
11. júl 2022

@zuzka565 tak ako inak chceš riešiť svoj problém, chceš sa niečím pchať, aby muž mohol chodiť po svojich radovánkach?

januska12323
11. júl 2022

No tak čakaj kým skolabujes aby si mala chvíľu pre seba. Čo iné ti máme napísať.

ajka0207
11. júl 2022

@zuzka565 ak nechce pomôcť muž, tak jedine nejakú opatrovateľku, jasle...

mandzula
11. júl 2022

Bez urazky, tiez by sme boli unavene, keby sme pri sebe mali takeho muza ako ty.

ivangeline
11. júl 2022

Hod mu deti pod nohy a chod prec. :D Akoze co tu cakas,ze napisu? Ano. Aj ja sa citim obcas unavena. Ak nie je navyber,premaham sa. Ak na vyber je,tak vyberam. Deti s opatrovatelkou,starymi rpdicmi,manzelom,ja von. Chodim behat uz 2m,aj s tymi 3 detmi,ak sa inac neda. Citam si. Aj do obchodov si sama pojdem. Ozyvam sa kamoskam,znamym,dohadujem nejake to stretko. Snazim sa najst nejake akcie,kde viem vyjst sama ci s rodinou,lebo aj zmena prostredia vela robi. Snazim sa dopriat si kvalitny spanok. A nenakladam na seba viac nez je nutne.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
samkolea
11. júl 2022

Ano, bezna realita, az do depky to ide sem tam.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
otvorena
11. júl 2022

@zuzka565 ahoj aj ja som unavená. Krpaty sa mi budí stále od narodenia v noci viac krát na cecok.
Už bude mať 10mesiacov.
Tiež muž má veľa práce a keď príde je večer..18-20 niekedy skôr ,no pohrá sa s krpcom ale všetko robím naozaj ja .tak som ti chcela napísať že niesi sama😁
Ak aspoň cez víkend má na váš čas tak super.

otvorena
11. júl 2022

@zuzka565 tak mu musíš povedať toto takto bude a toto takto . Lebo muži niekedy nevedia že nieco chceme od nich.
😅
Tiež ma nebaví občas povedať toto prosím ťa

,,Prosím ťa .ale funguje😅

zuzka565
autor
11. júl 2022

@zoro9836 ja k jeho peniazom nemám prístup. Keď si aj vypýtam lebo zo 400€sa vyžiť nedá. Tak to ofefle. Keď sme boli teraz na dovolenke a chcela som napríklad zmrzlinu nie jeden kopček ale dva tak mi povedal že som náročná že mi nestačí jeden. Keď deťom kúpil nanuk a chcela som aj ja tak mi povedal že dojem po deťoch. Ja som si peniaze nemenila myslela som že budeme mať spoločné.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mandzula
11. júl 2022

@zuzka565 v tom prípade ti už len môžem zablahoželať k ignorantskému žgrlošovi. Čo ťa "donútilo" mať s takým človekom deti?

drzaopica
11. júl 2022

@zuzka565 keby mi muz povedal na dovolenke, ze mam dojest zmrzlinu po detoch porozmyslam ci chcem s takym chlapom zit.Tebe pomoze iba ist do prace, alebo opatrovatelku.Je to sebec a ty si unavena z deti

veroniq85
11. júl 2022

Hrozny chlap. A to sa k tebe takto "krasne" sprava aj v beznom zivote ci len na dovolenke? Ak hej tak sa ti nedivim ze si unavena a bez zivota.

dagmarovita
11. júl 2022

@zuzka565 Skus sa nejako zrelaxovat, aj kratky oddych je oddych. Zavolaj niekoho nech ide s tebou a strazi ti deti, kym si oddychnes, najlepsie viac dní. A to ten tvoj muž to je tiez taký magor, takto sa k Tebe chová, no tak to akoze som nepochopila s tou zmrzlinou a nanukmi. To ti nechcel kupit zmrzlinu? To potom ty vsetko platis a kupujes z rodicovskeho príspevku?