Vaše skúsenosti so stránkou megaknihy.sk
tiež som objednala, len som čakala dlhšie ako je zvyčajne keď to nosí kuriér
objednávala som 2x za posledný mesiac, všetko bolo ok
vsetko ok, len to dlhsie trva. aj reklamaciu vybavili v pohode (2x)
Ja som odtiaľ nedávno objednávala (dovoz na pobočku pošty som si dala, keďže som si nebola istá, či by mi to mal kto vyzdvihnúť, ak by som nebola doma), prišlo to za 7 dní (lebo z Čiech sa to posiela), inade mi knihy za tie 3-4 dni prišli, ale tak v pohode bolo všetko, dovoz tam bol lacnejší, preto som objednávala z megaknihy.
Ja keď som im písala, tak mi odpísali (keďže mi neprišli bližšie info a netušila som vôbec, kedy by to malo prísť, tak vtedy odpísali, že to ide z Čiech)
ja odtial nakupujem kazdy jeden mesiac uz cca dva roky, mala som zasielku aj nad 200eur a vsetko pekne prislo. Ja nakupujem z inej stranky, len ked to neviem zohnat na megaknihy.sk, lebo asi 99% knih je tam vzdy najlacnejsich
@sofiast my sme tiež objednávali asi mesiac dozadu, a dodanie bolo dosť dlhé
rada tam objednvam, maju najlepsie ceny.
Objednávam cca už4-5 rokov,len odtiaľ.Všetko vždy prišlo v poriadku.Pár krát som sa aj pomýlila pri objednávke,všetko rýchlo vyriešili.Veľká spokojnosť.
Tiez som objednala vecičky pre babiku babyborn a dlhsie som čakala vyše týždňa. Ale tak všetko bolo zatvorené a vecičky mali lacnejšie ako inde.
Baby možno píšem trochu neskor ale neodporúčam ako už 2 krát som objednala a zakaždým platba kartou neprešla netuším prečo lebo inde v pohode akurát v tomto obchode nejde. Potom keď zadám platbu prevodom tak zas neposlu podklady k platbe. Musím im vypisovať aby konečne poslali a keď konečne odpisu tak ze pošlú na dobierku s čím nesúhlasím ved načo platiť drahšie poštovné a no keby mali tovar inde kúpim isto inde...
Pozor! Peniaze za vrateny tovar nevracaju!!!
Objednala som zopar knih na megaknihy.sk Kedze sa mi niektore celkom nepozdavali tak som ich vratila tak ako maju uvedene na svojej stranke. Uz cakam viac ako mesiac a peniaze mi nevratili. Nemam tovar a ani peniaze.
Vyvolavam im, urgujem cez email ale stale sa odvolavaju na nejake reklamacne oddelenie.
Poskytla som im foto danoveho dokladu, foto odstupenia od zmluvy a aj sledovaci link kde je uvedene ze im zasielka bola dorucena.
Takze davajte si pozor ak sa rozhodnete vratit tovar s najvacsou pravdepodobnostou peniaze neuvidite.
Uz som dala podnet aj na ČOI.
Knihy objednávam iba odtiaľ a som spokojná. Treba rátať s dlhším dodaním
Dobrý deň chcela by som sa spýtať lebo som si objednávala 29.10 2022 z tej stránky a nedošiel mi email myslíte že mi knihy aj tak doručia ? Lebo neviem čislo objednávky
@viktoriassi Keď si niečo objednáš, automaticky ti email príde hneď (aj s číslom objednávky). Odoslalo ti to správne?
Skús tam zatelefonovať:
Telefónna linka v prevádzke: pracovné dni 8:30-15:00
048/370 00 33
(ja keď som volala, ani som nemusela povedať číslo zásielky, oni to už podľa môjho telefónneho čísla počas telefonovania vyhľadali, lebo tel.číslo si tam zadávala, že?
@viktoriassi Ja som objednávala deň pred tebou, automatický email o prijatí objednávky mi prišiel hneď, a teraz mi prišlo, že zásielka poštovému kuriérovi bola podaná (mali to na sklade, inak ak nemajú, čakám aj vyše týždňa), zvyknem objednávať zásielku na poštu, nech si to môžem vyzdvihnúť, kedy sa mi dá.
Tiez spokojnost vzdy vsetko prislo no teraz som objednavala viac veci a jednu idem vratit pisu ze poslat spat no nie doporucene tiez ste to posielali len obycajne postou? Dakujem
@bzanna peniaze za vrátené knihy ti nakoniec z megaknihy.sk vrátili?
Mne uz aj prisli peniaze za vrateny tovar vsetko ok asi do 10 dni od kedy som to tam posielala, a nemali by vratit aj postovne????
@viktoriassi ako to dopadlo?ani mne neprišiel mail
@kukulienka89 Ktorý myslíš? Lebo, keď si objednáš z internetu ,automaticky ti príde email o tom, čo si si objednala.
To, že oni to poslali, to môže trvať aj týždeň. A keď to preberie slovenský kuriér (lebo megaknihy sídlia v Česku, preto dovoz na Slovensko nejaký čas trvá. A to ti príde potom ďalší email od slovenskej pošty, že prebrala zásielku.
Zvyčajne do týždňa knihy mám. Teraz neviem, či majú ľudí na dovolenke či chorých, ale teraz je dovoz aj cez 2 týždne.
@juliacenc Toto súhlasím, že niekedy mi to nenašlo cez ich stránku, ale cez google, keď som zadala názov knihy a "megaknihy".
Ja už čakám 2 týždne na dodanie kníh
@katarina1755 Veď tam zavolaj, či to už bolo poslané. Ja som objednávala teraz nedávno, ale do 2 týždňov to prišlo. Oni už podľa telefónneho čísla, keď som volala, vedeli nájsť objednávku. A povedia ti, či to už bolo poslané na Slovensko alebo v akom stave je objednávka.

Jen pozitivní. Vše došlo jak mělo, rychlé dodání.