icon

Veríte na chemtrails a ich vplyv na zdravie?

16. mar 2025

Ahojte , zaujíma ma pohľad ľudí na túto tému . Nechcem vyvolať diskusiu plnú hádok ( prosím rešpektuje každého názor ) len som dnes mala s kamoskou o tom debatu tak ma zaujíma že aký názor majú ostatní ľudia , čisto na podebatovanie tých ktorých takeho témy zaujímajú 🙂

Strana
z2
viestta
17. mar 2025

@kika900 pozri sa kto je aktualne minister zdravotnicstva v USA a prestanes sa cudovat. Inych "zabavnosti" sa este dozijeme. Zatial je to len trescia pecen na osypky...

viestta
17. mar 2025

@bonboniera a co je ti divne? Vsak uz zamestnavaju aj astrologa

dadis
17. mar 2025

@kika900 Ja som hovorila o tom hampshire hb1700, ktory obrazok si uviedla, to, ze to bolo introduced/predlozene je pravda, ale bolo to ZAMIETNUTE..nemam cas vsetko preverovat...ale pises KLAMSTVA... aj u nas poslankyna Zaborska tiez predkladala kazdych 6 mesiacov zakony, ktore boli zamietnute..aky to ma vyznam spominat, ak to nepreslo plenom? https://legiscan.com/NH/votes/HB1700/2024

beronsche
17. mar 2025

Pokiaľ viem, ľudia veriaci na chemtrails sú presvedčení, že ide o vedome postrekovanie obyvateľstva za účelom uškodiť im...
Tam nejde o pokusy o ovplyvňovanie počasia, či exhalaty...
Som zvedavá, či sa tu niekto k tomu prihlási..

Osobné tomu neverím.
A úplný strop blbosti je pre mňa odporúčanie octovat. Podľa tejto teórie stačí namáčať plachtu v octe a vyvesiť von. Tento jednoduchy spôsob vraj chráni....
Čiste hypoteticky sa nad tým zamyslím a furt neviem prísť na to, ako má 8% roztok kyseliny octovej eliminovať ťažké kovy a ďalšie škodliviny rozptýlené vo výške cca 11km...
Ale nebojte sa, vraj to Trump už zakázal, už bude dobre...😂😂

kika900
17. mar 2025

@dadis nie , nebolo to zamietnuté. Každopádne, v Tennessee guvernér zákon podpísal a vošiel do platnosti.

majo111222
Odpoveď bola odstránená
dadis
17. mar 2025

@kika900 ja hovorim o tom hampshire...ten navrh si tu postla...to nebolo zamietnute? fetujes moja? alebo si lne klamarka?

renesance80
17. mar 2025

no niektorí ho majú v mozgu

Strana
z2