icon

Veštenie online

famebazarik2024
14. apr 2025

Ahojte mal niekto veštenie online? Chcela by som si dať

guudy
14. apr 2025

@famebazarik2024 bez problemov, za 200 € ti vyvestim. Pred par tyzdnami som oprasila vestecku gulu👍🏼. Je ako nova😊

rozculena
14. apr 2025

ja ti vyveštím za stovku

guudy
14. apr 2025

@rozculena laskavo nepodliezaj moju ponuku, deformujes tym trh😁

rozculena
14. apr 2025
guudy
14. apr 2025

@rozculena pozri, naposledy ma to vyslo draho…. odrobenie, vestenie, klucenka, list Dedovi Mrazovi stary 35 r, nalepka na auto a este nieco….a zakladatela totalne nespolahliva, ani prasule neposlala🙄. Keby som to vedela, gulu necham zaprasenu…

ivka225
15. apr 2025

@guudy S tým odrobením je to často problematícké. Raz tu ktosi písal, že odrába, ale keď som chcela, aby si prišiel k nám na záhradu odrobiť pár dní, tak už zrazu nie ...

guudy
15. apr 2025

@ivka225 to je tazko s ludmi…😁

frflos_nespokojny
15. apr 2025

skus si zapnut program tv8 a zavolaj tam. cez telku to robia

rozculena
15. apr 2025

@ivka225 umrela som 😂

lenkanatalka1619
3. sep 2025

Ja som si dnes poslala cez sms otázku na stránke o online veštení, ako bude pokračovať môj vzťah s partnerom a prišla mi odpoveď, že náš vzťah už skončil... Je to pravda, prekvapilo ma to ako to mohli vedieť. Skúsila som ďalšie 3 stránky na internete a každý online veštec mi odpísal, že vzťah je už ukončený... Niečo na tom asi bude...

katinka833
5. nov 2025
@lenkanatalka1619

Ja som si dnes poslala cez sms otázku na stránke o online veštení, ako bude pokračovať môj vzťah s partnerom a prišla mi odpoveď, že náš vzťah už skončil... Je to pravda, prekvapilo ma to ako to mohli vedieť. Skúsila som ďalšie 3 stránky na internete a každý online veštec mi odpísal, že vzťah je už ukončený... Niečo na tom asi bude...

@lenkanatalka1619 dobry vecer prajem, mohla by som poprosit kontakt? Najlepsie toho kto vam povedal pravdu