Máte radi veštenie?

ennylilith
15. máj 2015

baby ktore mate radi vestenie? a verite nan?

mylullaby
16. máj 2015

ahoj, podla toho ake a od koho. Skusenosti s Tarotom mam, mam ho aj doma ale verim na to ze s vestenim velmi opatrne. Clovek ma stale slobodnu volu. Najlepsiu predpoved aku som kedy mala bola astrologicka v kombinacii s tarotom.

ennylilith
autor
16. máj 2015

aha no ale tarot je dobry poradca vdaka nemu sa vieme v zivote lepsie rozhodnut a aj ja sama vestim takze tiez viem o com vravim

mylullaby
16. máj 2015

To mas Pravdu pomoze pri rozhodovani Len by clovek nemal ocakavat ze dostane presny navod ako na vec stale sa moze este rozhodnut. Hoci je Pravda ze niektore veci v zivote sa proste stanu ci chceme ci nie. S Tarotom som sa uz aj ja par krat radila.

gilian
22. mar 2016

áno, funguje to. Ja som začala vykladať Tarot pred mnohými rokmi. Síce to chvíľku trvá, kým sa do toho človek dostane, ale ono to naozaj funguje. Najdlhšie trvá naučiť sa skombinovať, čo karty znamenajú s vašou intuíciou. 🙂 Chce to hlavne rozoznať vaše mimozmyslové schopnosti a vedieť im načúvať. Všetko ostatné potom zapadne do seba. 🙂 Ale, ako hovoria dámy vyššie, budúcnosť nie je vytesaná z kameňa...máme na výber. Tarot ale krásne vie usmerniť, poradiť, ukázať ,čo sa stane, ak sa bude konať určitým spôsobom... 🙂

twinflame
11. mar 2019

Po niekoľkoročných skúsenostiach s výkladom tarotu viem povedať, že keď ku kartám pristupujeme ako ku dobrej kamarátke, otázky kladieme otvorene a úprimne, odpovede kariet fungujú. Zároveň si je dobré nechať bezpečný odstup od predpovede a nepodriadiť svoj život a rozhodnutia predpovedi. Karty je dobré brať ako poradkyne, niečo, čo dokáže dobre nasmerovať.

lusy002
27. apr 2019

@gilian aj ja bi som chcela abi si mi vyložil a. Môžeš?

gilian
27. apr 2019

@lusy002 mozes mi napisat cez sukromne spravy 🙂

kusika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dilino
27. apr 2021

a koľko berieš za veštenie.

tony128
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danielkausmev
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kerberos33
21. máj 2023

sú to klamstvá

evasvecova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz