Video o učiteľke z Budče šokuje verejnosť
Ženy ahojte.
Videli ste to video o tej učiteľke z MŠ,ktora doslova drme,taha a bije to malé dievčatko?😔💔💔💔😢Ja som to videla teraz.. su 2 videá o tom na FB a plačem.....neubranila som sa slzám...je to hrozné....Velmi mi bolo ľúto toho dievčatka 😔😔😔Taka drobná,satocky mala a tak strasne ju ta učiteľka tahala za vlásky 😭😭😭😭
Keby toto urobi ucitelka našim deťom a muz to vidí, už by nikdy nikomu nič urobiť nemohla. A ja by som si na ňu počkala, ani svätyňa voda ani modlitieb by jej nepomohli. Tu nemám odpustenia ani toleranciu ani pochopenie. Keď mám problém - môže stať- neleziem ribit k detom, chorým, starým ci postihnutým ľuďom! Zalejeme do skladu k tovaru akebo sa liečiť. Ja jej prajem nech si ju odchitia rodicia a nespozná ju nik potom.
@vierkainka teraz som to videla .....ako ja som kľudná fakt že dosť mám ťažko mentálne choré dieťa,má silné záchvaty zlosti deň a noc....cize mám nervy z ocele( a to ani nespavam) nehrešim....ale toto keď som videla ....tak zo mňa vyšlo že k***a prašivá!!!!!!
@miskakyska 2 videá sú...na jednom to dievčatko taha za vlasy a na tom druhom kričí a akoby ju udrela,trasie s ňou,taha ju
písala tam jedna pani ktorá tam pracovala že riaditelka to vobec nerieši a je to bežné "chovanie" učiteliek... ktovie čo robia s tými deťmi v triede, keď toto dokážu na verejnosti... k tomu príspevku označovali aj jojku aj políciu, určite to už majú, tak snáď sa to bude riešiť konečne..
@svetlonos ja som tak plakala ked ju schmatla za vlasy ,to dievčatko plakalo a volalo o pomoc maminku.... brutálne....... zlosť hnev bezmocnost... ľútosť...vsetko sa mi mieša...
@klip0 my sme mali takú neurotickú psychopatku na ZŠ, ešte za komunistov. Jej metódy:
1. Potiahla za tie jemné vlásky nad ušami a takú pleskla, že v uchu zaľahlo 😵💫
2. Hodila po žiakovi zväzok kľúčov
3. Vytiahla zo zväzku najdlhší kľúč a klepala (doslova ryla) na vrch hlavy. Bolo to verejné tajomstvo, aj tak ju nevyhodili. Straníčku jednu. Dnes s odstupom to hodnotím tak, že mala brutáln syndróm vyhorenia a psychiatrickú diagnózu.
Na SŠ sme mali učiteľku, ktorá nás týrala a ponižovala slovne. Vyslovene sa v tom vyžívala, s prisprostými úškrnmi, dvíhaním obočia a klepaním si na čelo. Dnes viem, že bola v rozvodovom konaní a tajná alkoholička+ neurotička 🤷♀️
Chcem veriť, že pani z videa bude prepustená okamžite a prípad sa bude riešiť!!! Nie, nie, žiadne také, že máme málo učiteľov, že nech si to niekto skúsi za tie peniaze.... také tie typické jalové argumenty, ako to už poznáme. Každá/každý vie do akej práce nastupuje, za koľko € a pracovnou náplňou. Ak sa nepáči, môže ísť hnoj kydať, alebo triediť odpad do zberného dvora.
Dúfam, že dievčatko tento traumatizujúci "zážitok" rýchlo zabudne.
@sasitimi17 tak riaditeľke okamžite výpoveď...fuj... špiny
@vierkainka tam sa riaditelky vystriedali a vždy to tak bolo..
@jeliz59 ja neviem ani zaspať.....😭💔teraz si predstav,ako sa musi cítiť mamka tej malej...otec tej malej... dáš dieťa do škôlky a cudzia psycho p... mu takto ublíži.....💔
@sasitimi17 tak uz je hádam načase a po tomto incidente aby to skončilo....
@gubka2023 ja mam malú dcérku,spi vedľa mňa 😔 Úplne ta chápem
@vierkainka počkaj, po možnom tlaku médií tam akože bude šetrenie skutku a školská inšpekcia spolu s riaditeľom sa vyjadrí : Do dnešného dňa sme nazaznamenali žiadnu sťažnosť, s pedagogičkou neboli nikdy žiadne problémy. Pokladáme to za skratové zlyhanie jednotlivca. V preklade : nechceme byť medializovaní, vyhovuje nám ten Augiášov chliev k ktorom žijeme a dajte nám pokoj. (vlastne umyjú si nad tým ruky a karavána ide ďalej) = taká bežná prax na Slovensku. Nuž a skutoční učitelia, kt. žijú prácou a poslaním učiť, pri upozornení na nedostatky v školstve končia na "znak vďaky" s okamžitou výpoveďou, nezamestnanosťou v meste kde žijú a ako Biele vrany 🤔
Idem sa 🤮🤮🤮 a posledný nech zhasne!
Tie chudence musia byť pod stresom celé dni pri takej mrche...to sa žiadne z detí nezmienilo doteraz doma, čo majú v škôlke?..musia chodiť so stiahnutým žalúdkom každé ráno z domu..🥺
@vierkainka toto je presne pripad, preco sa rodicia ucitelom nedoveruju… mozu vyplakavat kolko chcu, schovavat sa za individualne zlyhanie… ale kolko je takych! Otras.
@jamimo ja aj píšem v jednom komentári,ze dufam ze to takto neskončí ze to ututlu,... keďže u nas je všetko možné.,.😢🙄
@sasitimi17 ak je pravda to čo píšeš, tak... ako ináč. Klasika. Nie je mentálna kapacita, srbareflexia a vôľa robiť veci lepšie a správne. Radšej čušať zo strany vedenia a kolektívu, ako sa ozvať a bojovať za správnu vec. A pritom VŠ vzdelané osoby. Zlatým písmom vysekať na každú VŠ: Mať nadobudnuté vzdelanie, naznamená, že si vzdelaný 🚩
PS: týmto prístupom sa fakt nikdy nič nezmení. Brzdíme sa sami. Romantické predstavy ma prešli už pred 30 rokmi... 🤷♀️
@vierkainka veru, krajina neuveriteľných možností. Skutok sa nestal. = úplne zľudovel. Mohol by byť súčasťou folklóru, alebo rovno refrén v hymne 🤔
@vierkainka neudržala by som sa ja nekricim ani hlas nezvyšujem ale toto prežiť ja skončím v base no čo už komu to dieťa urobilo preboha veď to nie je vrah iba dieťa a ešte k tomu cudzie...(a samozrejme ani vlastnému také zverstvo)...toto si nemôže nik dovoliť keby neviem ako bola zlá ja som dospelá uvedomelá konám v rámci noriem v akomkoľvek prípade pri vlastnom aj cudzom ......toto urobí len psychycky narušený jedinec ...
@oblecenie99 ževraj sa to už rieši a tá čo to natačala tak nie nič. Treba sa pridat do skupiny ak tak Zvolen fórum. Tam sa ľudia vyjadrujú.
.
Ženy nepoznám prípad podrobne. Ale tá seniorka urobila dobre, že nezakročila a radšej urobila video a dať to von a zverejniť to tiež podľa mňa môže pomôcť. Mnohé píšete, že nemala točiť ale utekať tam a brániť dievča a volať políciu. Bola ďalej, kým pride je po incidente, zavolá políciu a bude to jej tvrdenie proti učiteľkam A nič sa neudeje. Predpokladám že by tvrdila že nič také sa nestalo, že len malú chytila za ruku lebo išlo auto. Okrem toho pani je z tej dediny a asi vie od spoluobčanov že hoci sú sťažnosti na tú učiteľku nik to nerieši. Tým, že to natočila má dôkaz aj pre políciu a tým že to uverejnila že sa to bude riešiť a možno aj inde si už učiteľky dajú pozor a nebudú také stvarat.
@klip0 alebo sa ”poucia”, ze si maju nechat take nervne chovanie za zatvorene dvere triedy. Ked odtiahnu dieta na wc a tam ho vysticuju a scapu. Aby to nevideli ani ostatne kolegyne a deti a nemohli nic povedat.
Tiez si myslim, zeby ludia mohli prestat vrsit a vybijat svoje pohorsenie a emocie este aj na tych, co to zverejnili.
Ak nechcu/nemozu zasiahnut, tak aj toto moze pomoct. Ze o tom aspon s dokazom informuju verejnost.
Ak im bude niekto pre vlastnu bezmocnu frustraciu pri pozerani dokazu, ktory im oni sami poskytli, nadavat do hovien a zelat im vsetko zle, nabuduce radsej odvratia zrak.
Preco sa nechat tyrat za to, ze aspon dako skusili to zlo zastavit?
Naco si nechat nakladat, ze neurobili podla pozeratelov videa viac, aby vyhoveli ich emociam a neukojili ich vzburcovanu tuzbu po pomste nejakou akciou, co divakom prinesie satisfakciu?
Nahlasil kazdy, kto videl to video, trestny cin na policiu? Kontaktovalo policiu 300 000 ludi?
Ci sa len tiez vacsina pohorsena spolahla, ze dakto to uz urobil a riesi to? A ponadavali si na toho, kto zverejnil video, lebo potrebovali si ulavit na niekom konkretnom pretlaku svojich emocii? Najst ventil?
Tiez to nie je fer. A odradi to akurat inych ludi.
@gubka2023 ty nie. Ani ja by som sa cudzieho dietata nechytila.
Ale je to druha strana mince zverejnenia. Ze sa zlaknu a nie zacnu chovat lepsie, ale stiahnu sa so svojim chovanim za zatvorne dvere.
Hlavne ked sa aj vedenie k tomu robi slepe, hluche, neme, tak maju priestor. Lebo vedenie kolkokrat minimalne tusi, ze sa to deje, ak to uz nejaku dobu trva. A maju prostriedky, ako ucitelku prichytit aj so svedkom a riesit to.
To je najvacsi problem, ze to neriesia a takym ucitelkam to prechadza.
Video som videla. Je to strašné. Až som zhíkla. Paradoxom je, že keď tu niektoré radíte ohľadom výchovy, tak odporúčate práve násilie. Daj mu po riti a pod. Robíte to isté. Ešte tu aj píšete. "Cudzieho by som sa nedotkla". Takže biť len svoje. 😳Komédia. Toto treba už naozaj začať riešiť zákonmi. Akékoľvek násilie na deťoch je neakceptovateľné. Je jedno, či sú cudzie, alebo vaše!
Keby sa toto stane mojmu diaťaťu, tak sa môžeme žalobať za ublíženie na zdraví navzájom. Odpor

Baby kde vidíte ďalšie videá?
Ja vidím len to za stromom a tam nevidno skoro vôbec čo stvárajú...