icon

Video o učiteľke z Budče šokuje verejnosť

vierkainka
11. jún 2024

Ženy ahojte.
Videli ste to video o tej učiteľke z MŠ,ktora doslova drme,taha a bije to malé dievčatko?😔💔💔💔😢Ja som to videla teraz.. su 2 videá o tom na FB a plačem.....neubranila som sa slzám...je to hrozné....Velmi mi bolo ľúto toho dievčatka 😔😔😔Taka drobná,satocky mala a tak strasne ju ta učiteľka tahala za vlásky 😭😭😭😭

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
alexanotbad
12. jún 2024

@sasitimi17 ja som tam mala dve deti za bývalého vedenia niekoľko rokov, tak viem o čom rozprávam.... narozdiel od teba, ktorá si len prebrala cudzí komentár.

simona20201309
12. jún 2024

@gubka2023 neviem kto to písal, ale vyzerá to ako keď ja si píšem poznámky do debilnicka
Otrasná uroven

simona20201309
12. jún 2024

Inak ja beriem späť ten útok na tu pani ktorá to natáčala. Nevedela som ze to bola staršia pani. Hlavne ze sa to konečne dostalo von

vierkainka
autor
12. jún 2024

@simona20201309 tak do tejto škôlky by som nedala ani len morča,nie ešte svoje dieťa 😡🤦 Strašné.......😔

sasitimi17
12. jún 2024

@alexanotbad potrebuješ sa hádať alebo čo? ona videla čo sa deje s deťmi aj za zatvorenými dvermi škôlky.. vyjadrovala sa k tomu aj iná mamina ktorej tam chodí chlapec.. ak máš zlú náladu dnes tak si to vybi na svojom mužovi a nie na mne, pekný deň

fauko
12. jún 2024

Psychopatov dnes mate vsade a najhorsie je, ze casto oni su ospravedlnovani a chraneni. Chodim do kostola a verte mi... Aj Tam SA najdu psycho... A su schopne neuveritelnych veci, ked Si Na vas sadnu.

alexanotbad
12. jún 2024

@sasitimi17 nauč sa čítať s porozumením a potom komentuj. Asi si nepochopila ani to, čo si sama napísala... pekný deň.

mamamasama
12. jún 2024

@gubka2023 smutné. Veľmi smutné. V akej agresii vychovávaš deti. Sú tvoje. Rob s nimi čo chceš. Otĺkaj. Kľudne od rána do večera "vychovávaj" podľa svojho uváženia. Boja sa teba, nie mňa.

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
gubka2023
Odpoveď bola odstránená
monnci2226
12. jún 2024

@mamamasama pozri skus si nastavit zrkadlo aj ty... snazis sa tu tvarit ako moralny poloboh ale pritom si schopna slovne zautocit na vychovu cudzej maminy na zaklade coho? absolutne nic nevies o tych detoch ani o tych mamach ale ides si svoje... mozno nepouzivas fyzicke nasilie ale si neprimerane utocis slovne a to je niekedy to iste ako ked dostanes facku alebo po riti... utocit na niekoho aka je mama a ako lutujes jej deti je tiez poriadne cez ciaru.... viac uz ti pisat nebudem, nechcem zahlcovat uz tak dost smutnu diskusiu ktora ma byt o niecom inom

marsmykkok
12. jún 2024

@alexanotbad a asi koľko rokov je nová riaditeľka? A zhruba koľko tam robí táto učiteľka nevieš?

marsmykkok
12. jún 2024

@monnci2226 ono také súdenie niečoho a všetci sú zlí často je aj následok traúm z detstva. Nehovorím, že je to prípad tejto užívateľky, čo súdi všetkých, ale veľmi často to tak býva. Niekoho napríklad mlátia bezdôvodne celé detstvo, nemá pozornosť, psychika v prdeli. A zrazu dospeje a povie si, že svoje dieťa nikdy neudrie, nikdy neskritizuje, bude sa mu venovať naplno. Len má psychiku odrovnanú a taký rodič potom dieťa neudrie, nezakričí, nekritizuje, snaží sa až príliš, Lenže je depresívny, úzkostný, čo na dieťa tiež dobre nepôsobí, citovo sa na dieťa naviaže až príliš a dusí dieťa a také dieťa si nesie viac toho zlého do života často ako dieťa čo dvakrát za život dostalo po zadku. Teda fakt, treba sebareflexiu, každý človek robí chyby, aj každý rodič a nie nie je dokonalí, ani rodičia ani deti.

ninusa221
12. jún 2024

@simona20201309 to je úplne normálne že sa nesmú brať sieti veci do mš.

klip0
12. jún 2024

@simona20201309 Súhlasím s @ninusa221, je to úplne normálne, že sa do škôlky nemôžu nosiť hračky, decky atď. Učím v škôlke, keď deti donesú hračku sú spory, hádky, dieťa sa horšie zapája do aktivít, rodičia potom naháňajú učiteľky kde je ich hračka, prečo sa hračke niečo stalo atď. Ale ucutelky naozaj nemôžu okrem plnej triedy deti, dávať pozor aj na hračky, aby každé dieťa malo svoju, aby ju nikde nezabudlo, aby sa jej nič nestalo. Riešiť že deti sa zaoberajú svojou hračkou a nie procesom v MŠ. Takže toto ozaj nieje nejaké mínus tej škôlky

alexanotbad
12. jún 2024

@marsmykkok moje mladšie dieťa končilo v r. 2019 a vtedy išla preč aj bývalá riaditeľka, čiže táto riaditeľka je tam od septembra 2019. Učiteľka nastupovala v r. 2018 alebo 2019, to si už presne nepamätám, ale moje dieťa bolo ešte v škôlke vtedy.

klip0
12. jún 2024

Baby a myslíte že sa to dostane niekam ? Nový čas, Joj atď ?

erickatt
12. jún 2024

@simona20201309 pani to natacala dost z daleka a bol medzi nimi plot.

klip0
12. jún 2024
simona20201309
12. jún 2024

@klip0 nezmysel! Tiež som učila roky v MS a nikdy s tým nebol problém. Až v predškolskej triede si deti hračky nenosím, aj to sa väčšina dohodli na jeden deň v týždni kedy boli povolené.
Zakázať deťom mojkacikov do škôlky je totálne bezcitne a neempaticke.
Aj psychológovia odporúčajú deťom mojkacikov. Uľahčuje to deťom zvládať stres, pre mnohé deti znamená mojkacik bezpečie.
A ešte to napísať na hlavnú stránke s tromi !!! ?
Určite toto poukazuje na cely ich prístup k deťom.
Cele tie oznamy sú čistá diktatura...

simona20201309
12. jún 2024

@klip0 ráno si dieťa prinesie hračku a odnesie ju rovno do postieľky. Ako toto zaťažuje učiteľku? 🙄

lenqua_12325
12. jún 2024

@simona20201309 no to by znamenalo, že sa nespráva ako malá ovečka v stáde a to je neprijateľné. Koho zaujíma, čo by to chúďa dieťatko chcelo. ☹

ninusa221
12. jún 2024

@simona20201309 Ja som chodila na prax do rôznych mš potom po škole som bola pár mesiacov v jasliach a kde tie mojkačiky neboli tak fakt neboli cirkusi. Jasne záleží to od veku detí. Ale keď som bola ja mala žiadny mojkačik nebol a žijem som tu nemám žiadnu traumu. Dieťa nevie bez jednej hračky fungovať. To sa treba tiež trošku nadtym zamyslieť.

klip0
12. jún 2024

@simona20201309 pretože to dieťa potom celý deň chce chodiť do spálne po hračku a plače. Prepáč ale neverím že si učila v škôlke

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
klip0
12. jún 2024

@gubka2023 u nás najskôr mávali deti mojkacikov a hračky. Lenže bolo to ako som písala. Potom mali najmenšie deti skolkarskych mojkacov na spanie a všetci boli spokojní. Vlastnú hračku deti chceli celý deň a malo to omnoho viac negatív ako pozitív

jamimo
12. jún 2024

@esterr_ka nadvláda silnejšieho a fyzicky väčšieho tela v komparácii s malým detským telom je bytostné zlyhanie a frustrácia dospelého jedinca 👆

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
jamimo
12. jún 2024

@simona20201309 súhlas 👍 Apropó, výkričník v písomnej forme (3) a komunikácii je aj prejavom pasívnej agresie.
Všimla som si to dávno v Británii alebo Nemecku... uvediem pár príkladov na porovnanie 🤨
UK: Prosím zanechajte priestor po vašom psovi čistý. Ďakujem.
SK: Prísny zákaz vstupu zo psom!!!
UK: Prosíme neoprávnené osoby aby nevstupovali do priestorov.... (výrobnej haly, operačnej sály...)
SK: Zákaz vstupu tu nezamestnaným osobám!!!
UK: Stroj mimo prevádzku. (kávomat) Ospravedlňujeme sa za vzniknutú chybu. V najbližšej dobe bude odstránená.
SK: Kávovar nepoužívať, je pokazený!
UK: Prosím nevyrušovať. Akonáhle budeme môcť, zavoláme vás. (u lekára)
SK: NEKLOPAŤ!!!
Nech si hovorí kto chce, čo chce, tá agresia, diktátorsky prejav, slovný prejav v tomto národe proste je 🤷‍♀️
PS: Áno, všímam si aj takéto nuansy 😉