Vidia cudzie osoby, keď pozriem ich profil na Facebooku?
Dobry den, facebook ma nejaku novinku, ze cudzi clovek vidi, ze som pozrela profil? V jednej diskusii verejnej pisala jedna zena svoj nazor, iba zo zaujimavosti som pozrela jej profil. Nic som nikde nepisala. A ta cudzia osoba mi napisala spravu, ze co chcem. Samozrejme spravu som zmazala, nic nebudem pisat. Iba sa divim, ze ci to videla, ze som pozrela jej profil.
Nevidi, iba ak by si klikla na jej pribeh, vtedy ta vidi
@zobaka Ale nema ziaden pribeh. Teda neviem ci ma pribeh, ja som iba na jej profil pozrela. Ani like som nedala, ani omylom. Teraz som to skontrolovala. Naozaj iba som tukla na jej profil. A ona mi napisala. Nechapem
tam bude iny zadrhel
@anonym_autor podla vsetkeho, ak nie ste "priatelia", tak nie... ci to nebol nejakym sposobom scam...
What you can see
Public story views:
If someone watches your public Facebook story, you will see a number representing "other viewers" if they are not your friend. You will not see their names.
Friend interactions:
For your friends, you can see who has viewed your recent posts, public posts, and comments.
What you cannot see
Profile views from non-friends: There is no way to see who viewed your profile page.
Profile views from friends: If you are not friends with someone and view their profile, they will not know.
tam bude iny zadrhel
@zobaka A aky? 3 sekundy som pozrela jej profil, cudzej osoby, nikdy predtym som jej profil nekukala. Lebo ved nepoznam ju. A bum sprava.
neposlala si jej omylom ziadost o priatelstvo? alebo daco klikla mimo?
moja sestra to bezne robi, zle vidi na ikonku, daco tukne a daco odklikne, ani nevie
neposlala si jej omylom ziadost o priatelstvo? alebo daco klikla mimo?
moja sestra to bezne robi, zle vidi na ikonku, daco tukne a daco odklikne, ani nevie
@anonym_e690c9 Teraz som skontrolovala neposlala som jej ziadost o priatelstvo ani omylom nastastie. Tak ako fakt divne.
Nie nevidí ale mohlo jej vyhodiť teba ako návrh priateľstva tak si to vyložila akože ju žiadaš ty.
@zobaka ak ju nema v priateloch, tak nevidi, to ukazuje ako dalsie osoby, bez mena, aspon teda ja ked som raz za cas dala nejaky pribeh a videl to niekto mimo mojich priatelov, tak mi neukazalo meno, len, ze si to niekto dalsi pozrel
@zobaka ak ju nema v priateloch, tak nevidi, to ukazuje ako dalsie osoby, bez mena, aspon teda ja ked som raz za cas dala nejaky pribeh a videl to niekto mimo mojich priatelov, tak mi neukazalo meno, len, ze si to niekto dalsi pozrel
@zuzana76 ked dotyčný ma pre verejnost tak uvidi, to je ako a instagrame, nie? klasické prezeranie profilu neuvidi, to viem, ze pisali, ze nikdy nebude mozne
Nastav si súkromie, aby ti správy mohli poslať len tí ktorých máš medzi priateľmi a nebude ti chodiť tento spam.
A co? Aj keby videla. Mala si napisat, ze nic nechces, len si sa kukla, ake jednoduche. Ved Ti cez displej neda po "hube".
A co? Aj keby videla. Mala si napisat, ze nic nechces, len si sa kukla, ake jednoduche. Ved Ti cez displej neda po "hube".
@mk1111111111 Tak, ale nie je prijemne, ked ti pride sprava od cudzieho cloveka- co chces? 😀
skoda, ze si neodpisala nic nechcem, kto ste? preco mi pisete zahada by bola vyriesena 🙂