Vratenie tovaru do e-shopu
Dobrý deň prosím Vás chcem sa spýtať 22.4. Si prebrali zásielku ktora bola poslana na adresu ... rátajú sa len pracovné dni alebo aj víkend? . lebo nechcem byť otravná a vypisovať ale majú toto písané..

@patka06 ??? kalendárne dni znamenajú vrátane víkendov a sviatkov. Do pracovných dní sa nepočítajú víkendy a sviatky.
Autorka, ak nepíšu pracovné dni, tak potom sú to kalendárne a do tých spadajú aj víkendy a sviatky.
@melanta ďakujem, jasné, máš pravdu, dnes mi to nejako nemyslí - mažem chybný príspevok
Autorka: Oprava: myslela som to tak ako píše melanta - kalendárne dni, počíta sa aj víkend a sviatok
Takže už im môžem teda napísať ci? 😅
Ja som odpísala ze balík matr od 22.4. A to bolo všetko 🤷♀️
Ak ešte ani dnes nemáš peniaze na účte, pokojne im napíš, 14. deň bol včera
a aký eshop, niekedy je dobré aj uviesť o aký eshop sa jedná ...
Balík dostali pred dvom týždňami v utorok tak dnes v utorok je 14. deň, teda majú ešte čas ti ich dnes poslať a ak to pošlú nie ako okamžitú platbu ale ako bežnú SEPA platbu peniaze ti prídu zajtra okolo obeda.
Takže až zajtra by si sa mala ozvať, že ti neprišli.
Takže neprišli ani včera ani dnes. Len neviem ci im písať alebo ešte počkať keďže 1.5. Bol sviatok.. 🤷♀️
Nerada sa naťahujem ale proste keď to majú takto napísané.. tak by mali vrátiť aj tých 6eur za postu nie?
Prvý krát som objednávala z danej stránky ale už aj posledný..
Vrátili ti celú sumu ktorú si zaplatila tovar + doprava k tebe a chceš 6€ ktoré si zaplatila že si im dovar poslala nazad?
Alebo ti vrátili len cenu tovaru a ich doprava tovaru k tebe bola v sume 6€ ktorú odpočítali z vrátenej sumy?
Podľa tohto co tam píšu by mali vrátiť aj tu dopravu nie?
Ja viem že dopravu co som hradia ja keď som vracala tu nedostanem ..
pozri si zákon o ochrane spotrebiteľa 108/2024 §22 odsek 1
https://www.slov-lex.sk/ezbierky-fe/pravne-pred...
aké bolo najnižšie poštovné v eshope?
Áno ak si vratila celu objednavku spat maju ti vratit aj postovne k tebe
Áno ak si vratila celu objednavku spat maju ti vratit aj postovne k tebe
@danusa63 ďakujem skúsim napísať som zvedavá..