icon

Výhra na Instagrame neprichádza

lenusska5
3. jún 2025

Ahojte vyhrala som mesiac a pol dozadu výhru na Instagrame najprv sa mi hneď ozvali nech im pošlem adresu na doručenie, nič nechodilo tak som im písala viackrát správy na ktoré už nereagovali.
Máte niektorá a týmto skúsenosť? Počula som, že sa to môže dať aj na SOI.

januska12323
3. jún 2025

Očividne si nič nevyhrala.

evita11223
3. jún 2025

no zrejme to bolo len naoko pre sledovatelov, akoze aby si mysleli, ze nejaka sutaz realne prebieha, ale opak bol pravdou. 😉 mna by vsak zaujimalo, co si vyhrala?resp. aky to bol profil? normalne by som to zverejnila, ich hanba.

thomas88
3. jún 2025

Jo,jo, vyhrala si . Len treba uhradiť náklady na prepravu :D Očividne už našli dosť obetí , na teba asi nenašli čas.

muchotrafka298
3. jún 2025

Kazda seriozna sutaz ma svoj statut a podmienky, aj co sa tyka vyhier a ich posielania. tym myslim, ze ked robi nejaka velka a znama firma sutaze. Ja som takto raz vyhrala z Vitanou, vyhra mi bola dorucena az po niekolkolych mesiacoch. To ze vyhras na nejakom profile na instagrame neznamena nic. Co by si chcela na SOI nahlasovat?

cukroska
3. jún 2025

@lenusska5 Ja dosť často a napokon zistím, že je to podvod. Som zvedavá teraz. Vyhrala som lístky do kina na IG ale musím si zavolať predtým (ak sa dovolám )nech nejdeme zbytočne do BB.Lebo nechceli žiadne údaje, len lístky budú vraj na meno.Tak uvidíme. Ja som raz iba vyhrala cez Moniku Hilmerovú a výhra od Harmony Slovensko prišla. A syn cez FB viac krát kedysi dávno. Dokonca aj pobyt aj kadejaké somarinky.Aj známa už dosť vyhrala cez Fb aj pobyt a všetko ok.

cukroska
3. jún 2025
@muchotrafka298

Kazda seriozna sutaz ma svoj statut a podmienky, aj co sa tyka vyhier a ich posielania. tym myslim, ze ked robi nejaka velka a znama firma sutaze. Ja som takto raz vyhrala z Vitanou, vyhra mi bola dorucena az po niekolkolych mesiacoch. To ze vyhras na nejakom profile na instagrame neznamena nic. Co by si chcela na SOI nahlasovat?

@muchotrafka298 Presne tak.Vsak buď príde, alebo nie.Kym to nie je taký podvod, že zadá osobné údaje a číslo karty tak je to ok.
@lenusska5

lenusska5
autor
4. jún 2025

Bola to súťaž, ktorú organizoval Tauris..vyhrala som už veľa súťaži vždy mi bola výhra doručená. Je mi jasné, že si chceli nahnať followerov mali vyhlásený štatút súťaže ale potom ho radšej vymazali a už tam nie je🙈 Už len z princípu ako sa zachovali som to nechcela nechať len tak len neviem či to ma vôbec zmysel 🤷🏻‍♀️

cukroska
4. jún 2025
@lenusska5

Bola to súťaž, ktorú organizoval Tauris..vyhrala som už veľa súťaži vždy mi bola výhra doručená. Je mi jasné, že si chceli nahnať followerov mali vyhlásený štatút súťaže ale potom ho radšej vymazali a už tam nie je🙈 Už len z princípu ako sa zachovali som to nechcela nechať len tak len neviem či to ma vôbec zmysel 🤷🏻‍♀️

@lenusska5 Je tam toho..stojí ti to zato..🤔