Je vykášľanie zeleného hlienu normálne po prechladnutí?
Ahojte minuly tyzden v sobotu aom mala horucku dva dni potom od pondelka uz nic . Stale so suchym kaslom. V stredu ma chytilo hrdlo ze som nemohla hovorit, ale suchy kasel pokracuje. Dnes uz hovorit mozem a vykaslala som uplne zeleny hlien. Je to v poriadku?
Ano.
Bojim sa ci to nemozem mat nejaky zapal alebo co? Ked nas doktor nerobil nesla som nikde… ale horucku uz nemam no len ten kasel a take tlaky
Ak je hlien zeleny, je tam zrejme nejaká infekcia. Ja som to mala pri streptokokoch, dostala som na to ATB a aj tak sa to ťahalo 3-4 týždne. Bolo by fajn navštíviť lekára, ideálne priniesť vykašlaný hlien (sputum) v nejakej skúmavke (kúpiš v lekárni za pár centov) a požiadať o rozbor v labaku najlepšie aj s rezistenciou na ATB. Zatiaľ dávaj napr solmucol, veľa tekutín. Drž sa.
Ak je hlien zeleny, je tam zrejme nejaká infekcia. Ja som to mala pri streptokokoch, dostala som na to ATB a aj tak sa to ťahalo 3-4 týždne. Bolo by fajn navštíviť lekára, ideálne priniesť vykašlaný hlien (sputum) v nejakej skúmavke (kúpiš v lekárni za pár centov) a požiadať o rozbor v labaku najlepšie aj s rezistenciou na ATB. Zatiaľ dávaj napr solmucol, veľa tekutín. Drž sa.
@strasko mam len solmucol 100mg granulat staci?
@anonym_autor ano určite. Užívajte podľa návodu a čím kôr navštívte obvodného lekára.
@strasko tak si mam dat 6 sackov za den? Ked je to 100?
Samozrejme. Zo mna isli teraz uplny mimozemstania 😆 crp som mala 9. Cize normalny virus. Kaslala som 3t… ale pre tvoj klud mozes zbehnut k dr

Nebola som u dr , mala som len paralen a pijem caje.