icon

Je vykášľanie zeleného hlienu normálne po prechladnutí?

Včera o 08:40

Ahojte minuly tyzden v sobotu aom mala horucku dva dni potom od pondelka uz nic . Stale so suchym kaslom. V stredu ma chytilo hrdlo ze som nemohla hovorit, ale suchy kasel pokracuje. Dnes uz hovorit mozem a vykaslala som uplne zeleny hlien. Je to v poriadku?

autor
Včera o 08:43

Nebola som u dr , mala som len paralen a pijem caje.

cyberk
Včera o 08:48

Ano.

autor
Včera o 08:50

Bojim sa ci to nemozem mat nejaky zapal alebo co? Ked nas doktor nerobil nesla som nikde… ale horucku uz nemam no len ten kasel a take tlaky

strasko
Včera o 11:21

Ak je hlien zeleny, je tam zrejme nejaká infekcia. Ja som to mala pri streptokokoch, dostala som na to ATB a aj tak sa to ťahalo 3-4 týždne. Bolo by fajn navštíviť lekára, ideálne priniesť vykašlaný hlien (sputum) v nejakej skúmavke (kúpiš v lekárni za pár centov) a požiadať o rozbor v labaku najlepšie aj s rezistenciou na ATB. Zatiaľ dávaj napr solmucol, veľa tekutín. Drž sa.

autor
Včera o 11:38
@strasko

Ak je hlien zeleny, je tam zrejme nejaká infekcia. Ja som to mala pri streptokokoch, dostala som na to ATB a aj tak sa to ťahalo 3-4 týždne. Bolo by fajn navštíviť lekára, ideálne priniesť vykašlaný hlien (sputum) v nejakej skúmavke (kúpiš v lekárni za pár centov) a požiadať o rozbor v labaku najlepšie aj s rezistenciou na ATB. Zatiaľ dávaj napr solmucol, veľa tekutín. Drž sa.

@strasko mam len solmucol 100mg granulat staci?

strasko
Včera o 12:20
@anonym_autor

@strasko mam len solmucol 100mg granulat staci?

@anonym_autor ano určite. Užívajte podľa návodu a čím kôr navštívte obvodného lekára.

autor
Včera o 12:34
@strasko

@anonym_autor ano určite. Užívajte podľa návodu a čím kôr navštívte obvodného lekára.

@strasko tak si mam dat 6 sackov za den? Ked je to 100?

strasko
Včera o 15:42
@anonym_autor

@strasko tak si mam dat 6 sackov za den? Ked je to 100?

@anonym_autor no neviem ako je to v príbalovom letáku napísané, podľa toho sa riaď

anonym_3dbe44
Včera o 15:48

Samozrejme. Zo mna isli teraz uplny mimozemstania 😆 crp som mala 9. Cize normalny virus. Kaslala som 3t… ale pre tvoj klud mozes zbehnut k dr