Vymazanie priateľa z FB
Ahojte, chcem sa spytat, ako vnimate vymazanie priatela z fb. ide konkretne o jednoho chlapca, s ktorym sme sa zhruba pred pol rokom videli. Potom sme si dlhsie nepisali a zvazujem ze by som ho odstranila aby som zbytocne nezivila v sebe nadeje a spomienky. robite to aj vy? on mi nic ale nespravil, ani sme sa nepohadali ani nic podobne, bolo by to len z toho vyssie uvedeneho dovodu. prip. po akej dlhej dobe to spravit? dakujem za rady.
.
Pravidelne cistim priatelstva na FB, nehra sa predsa na pocet, ale na kvalitu.
mazem ludi samozrejme..naco mi tam je spoluziacka zo strednej s ktorou som si 2 roky nenapisala ani ahoj :D mam tam minimum ludi ktorych stretavam s ktorymi sa bavim to je vsetko
Chcem mat tvoje problemy.. 😂
uplne v pohode........riedim "priatelov" pravidelne.........aj tak tie priatelstva su vo vacsine pripadov umele na FB
dam do skupiny obmedzeny a sice mam medzi priatelmi ale vidia len to co je verejne ... ak si niesom ista ci chcem niekho uplne vymazat
ja som pravidelne vymazanie s dost ludmi spravila,ved ked dlhe mesiace nedostanem jedinu reakciu,spravu,ani blby lajk..no a na moje prekvapenie ostali urazeni,netusila som ze to beru tak vazne...a ja som si pritom myslela,ze uz ani nevedia,ze zijem....ale nelutujem..musis to vediet sama,ci naozaj nechces mat s nim kontakt ani keby sa urazil....napr ja ked som cetovala s nejakymi predtym pre mna neznamymi ludmi a mali sme teda vlastne len fb priatelstvo,tak ked to odislo do stratena,tak som ich zmazala,nema to cenu,ved ked budu chciet ozvu sa,nie su zablokovani...takych mazem maximalne do mesiaca...a ked maju ozaj zaujem tak poziadaju znovu o priatelstvo...ostatnych mazem podla nalady 😀
Umrem. Kam to speje dnesna mladez, ked sa musi pytat na konovi, ci ma vymazat nejakeho opelovaca z fejsbuku 😀

Jasné robím to 😀