icon

Najnovšie informácie o slovenských a českých celebritách

20. dec 2023

dobry den.
je to kvoli mojmu vyskumu, potrebujem cerstve pikosky a udalosti zo slovenskeho a ceskeho soubiznisu, najma o hercoch, spevakoch, znamych osobach v CR a sr, poznam iba feminity, hitky, aha v cechach ale to su vsetko take velmi divne stranky, tam su velmi nove udalosti nie je, ja potrebujem nejake cerstve pikosky.
napr, ked sa niekto rozvadza,alebo ma ineho partnera, alebo podvadzal, kde take najdem zaujimavosti? dakujem vam je to kvoli skole. vyskum a prieskum. folowujete niečo take ?

jj298
Odpoveď bola odstránená
veklipo
20. dec 2023

Skus si vybrať iný výskum.
Mam za to, ze výsledkom každého výskumu, aj v sociálnej alebo mediálnej oblasti ma byt pridaná hodnota pre spoločnosť.
Zbierať a vyhodnocovať “pikošky” o ľuďoch je smutne a pre ľudstvo zbytočne.

danica2711
20. dec 2023

VÝSKUM???!!! Vieš vôbec, čo znamená to slovo?

vanilkovazmrzka
20. dec 2023

Zakazala by som pseudoskoly, ktore smradlavy bulvar a rozpitvavanie sukromia cudzich ludi dokazu nazvat vyskum 🤦🏻‍♀️

Na instagrame taku stoku isto najdes

janai1
Odpoveď bola odstránená
queen_mary
20. dec 2023

Topky a pluska, najvacsi hnoj 🙂

autor
20. dec 2023

pýtam sa slušne, kedže študujem žurnalistiku, je to vyskum a domáca uloha spravit z toho záver, prosim o slusne odpovede, co folowujete vy, aky cesky a slovensky bulvar, ja to neznasam a nefolowujem tak si s tym neviem poradit.

veklipo
20. dec 2023

Odpovede sú primerane téme. Od VS študenta by som očakávala zrelú reakciu. Teda zjavne hlúpe zadanie úlohy by som diskutovala s vyučujúcim. Ale rada by som poznala meno vyučujúceho a jeho verziu. Neverím, ze by kvalitný žurnalista žiadal zbierať hnus.
A študentka hneď hľadá info na MK.

autor
20. dec 2023

@veklipo vy ste tu uplne hrozne protivne v tomto predsviatocnom obdobi, tu sa uz radsej nikdy nic pytat nebudem, hruza, pytala som sa slusne omg

queen_mary
20. dec 2023

Nic si z toho nerob. Ja mam za sebou 5 rokov zurnalistiky, i feel you 😀😀