icon

Wolt - Potraviny až k vám

clodika22
30. jún 2023

Už ste vyskúšali takto objednať nákup z obchodu cez Wolt? 🙂 Je to novinka, ale ešte som sa neodvážila objednávať. Môže byť fajn takto raz za čas využiť, že nemusíte ísť na nákupy, lebo povedzme si narovinu, ten čas sa dá využiť rozhodne aj lepšie. 😂 Menu som si už viackrát cez nich objednala, ale potraviny ešte nie.

Strana
z2
clodika22
autor
8. aug 2023

@rdi Tak to je super, že ti to vedia aj takto nechať predo dvermi 😀 Som myslela, že musí čakať až kým si to neprevezmeš 🙂 A si si naťukala objednávku dopredu alebo až v tom čase, kedy si to potrebovala alebo ako?

0ria0
9. aug 2023

@clodika22 doručenie objednávky si vieš naplánovať podľa potreby 🙂 napríklad si v práci a chceš, aby ti bola doručená neskôr, tak si len jednoducho zadáš čas a vybavené 🙂

bogierka
21. aug 2023

@0ria0 a vedia sa toho tak drzat, ze nepridu skor?

rdi
21. aug 2023

@bogierka No, tak to vobec 🙂 Maju proste stanoveny cas, ktory si sama urcis a toho sa jednoducho drzia. Nemozu predsa riskovat, ze este nebudes doma, na to si tam ten cas predsa zadavas.

marina447
22. aug 2023

@rdi no, takto som to popravde este neskusala objednat 🙂 zakazdym som si nakupila prave v tom momente, ked som potrebovala, ale fakt dobre vediet 🙂 niekedy sa to rozhodne moze zist.

alenka551
22. aug 2023

no a za to, ak si ja stanovym cas, kedy chcem objednavku priniest, sa napriklad aj nieco doplaca alebo vobec?

vierka_z
24. aug 2023

Je vobec nieco, co vam wolt z obchodu napriklad nemoze priniest? A este by som sa rada opytala, ci sa cena za dopravu nejak lisi aj podla vahy daneho nakupu. Ci je to tak, ze cim tazsi nakup, tak tym aj tazsia doprava

nadejna7
28. aug 2023

podla mna donesu vsetko to, co si vies takto online z obchodu objednat... doprava, ta bude tiez podla mna odvijana skor od vzialenosti, teba od obchodu ale ak sa mylim budem rada, ak mi to niekto objasni

miriamik77
5. sep 2023

@nadejna7 ano jasne, to, co ma obchod v ponuke, to si vies objednat domov. niektore mesta ale v ponuke maju ovela viac obchodov ako ine, to si treba tiez pozriet napriklad 🙂 no proste kazde to ma inak.

jana19877
5. sep 2023

a tak zas keď sa to tak vezme, v každom obchode si vie človek čo to nájsť a kúpiť, zas veď v tých značkách až také rozdiely nie sú a potraviny majú mnohé výrobky rovnaké. mňa minule mamka prekvapila, že si takto objednali nákup. v prvom momente som si myslela, že odpadnem, lebo nevravela, že by to chcela vyskúšať

ujaju
6. sep 2023

@jana19877 No tak neviem, koľko rokov má tvoja mamina, ale každopádne si myslím, že najmä starší ľudia takéto služby rozhodne ocenia 🙂

vetva99
6. sep 2023

@jana19877 a sak to je super, si ju mala pochvalit, aka je sikovna, ze sa takto vynasli. u nas funguje viacero takychto donaskovych sluzieb a minule som tak pozerala, ktoru by som vyskusala, kedze este nebola nejak prilezitost. no v poslednom case sa mi nejak nechce chodit po obchodoch, ti ludia tam ma fakt niekedy ubijaju

Strana
z2