icon

Zablokovaný účet na Facebooku

15. aug 2025

Stalo sa vám,že vám blokli účet na fb?Mám ho roky a dnes prvý krát.Odvolala som sa, také krátke video selfie tváre požadovali a že o 2 dni cca mi príde rozhodnutie.Niečo o inzercii.či reklame tam písali.Netuším o čo môže ísť,nič nikde neinzerujem a ani nepredávam.Stalo sa vám to a účet vám po odvolaní odblokovali?

maca1984
15. aug 2025

Kamarátke v utorok.
Nič nepredáva, neinzeruje, ráno jej nešlo sa prihlásiť, fb zablokovaný.
Tiež sa odvolala, tiež chceli video.
Do dnes nič.
Ani sa nedá nájsť .

autor
15. aug 2025
@maca1984

Kamarátke v utorok.
Nič nepredáva, neinzeruje, ráno jej nešlo sa prihlásiť, fb zablokovaný.
Tiež sa odvolala, tiež chceli video.
Do dnes nič.
Ani sa nedá nájsť .

@maca1984 super ☹️

maca1984
15. aug 2025
@anonym_autor

@maca1984 super ☹️

@anonym_autor a inak tiež ona mala ten profil 10 rokov.

sisska96
15. aug 2025

Ano. Mne trvalo potom zablokovali. Bohvie prečo. Ja som propagovala svoju prácu , možno som klikla na podvodný link, neviem. Tak som si otvorila nový profil a začala som od začiatku, totižto ja som mala tam svoje práce

autor
15. aug 2025
@sisska96

Ano. Mne trvalo potom zablokovali. Bohvie prečo. Ja som propagovala svoju prácu , možno som klikla na podvodný link, neviem. Tak som si otvorila nový profil a začala som od začiatku, totižto ja som mala tam svoje práce

@sisska96 Ja nič také.Píšu, že to posúdenie bude do 2 dní.Bola by som vďačná aspoň za vysvetlenie, čoho som sa dopustila 😉

domkakvet
15. aug 2025
@anonym_autor

@sisska96 Ja nič také.Píšu, že to posúdenie bude do 2 dní.Bola by som vďačná aspoň za vysvetlenie, čoho som sa dopustila 😉

@anonym_autor asi si klikla na podvodny link.

krisbar
15. aug 2025

To bol nejaky spam a si na to klikla a preberu ti ucet. Chjo! Fb neblokuje len tak ucty

moonlight1210
15. aug 2025

Mne sa to stalo pred par mesiacmi. A ze sa treba odvolat, atd atp.
Ked som pri vypisovani formulara prisla ku kroku, ze poslat video tvare, tak som to zrusila, lebo ak je to nahodou podvod, takto by ziskali celkom slusnu vec odomna.

Miesto toho som zacala zakladat novy ucet. Ale zadavala som naschval udaje ako pre stary. To iste meno, datum narodenia, mail, telefonne cislo ako v povodnom.
V tom kroku mi system napisal otazku, ci som to ja, kto uz ma fb ucet a ci sa chcem prihlasit do svojho stareho uctu, kde zaznamenali pokus o prihlasovanie z neznamych zariadeni. A umoznil mi cez jednoduche dvojite overenie (kody na mail a telefonne cislo) sa prihlasit naspat do stareho uctu. Kde mi vypisal prihlasenia za posledne obdobie a len som potvrdila, ktore z nich som bola ja a ktore nie. Nasledne som este musela zmenit heslo na nove.

Ziadne cakanie.

hrasocek12
16. aug 2025

@anonym_autor mne ho blokli,ale vytvorila som si nový. Tak som si myslela že preto. Manželovi blokli msg a nedá sa mu vôbec podať odvolanie. Stále to vypisuje error.
Keď mi zablokovali FB ,tiež písali že mám nato 180 dní. Písala som hneď. Chceli tiež tvár a odblokovali mi FB do cca 2 hodín.