icon

Zárobky na sociálnych sieťach - Paula Babocká

10. feb 2022

Ahojte, myslíte, že sa na YouTube, Instagrame, atď. naozaj dajú zarobiť také veľké peniaze? Čo si myslíte o Paule Babockej? Je skutočne za tým len úsilie a veľa sledovateľov, alebo je to len také pozlátko a v skutočnosti nemá taký život. Pamätám si ju pred 5 rokmi ako obyčajnú babu z Krupiny, čo vyštudovala učiteľstvo, chodila na dovolenku do Tučepi (nič proti Tučepi) a teraz prezentuje už len samé luxusné kabelky, luxusnú kozmetiku, ide pomaly na celé leto do Toskánska a teraz je aktuálne na Maledivách. Už jej nič obyčajné nie je dobré, všetko musí mať ten punc luxusu. Neberte to odo mňa ako závisť, len čistú zvedavosť, či sa dá behom pár rokov skutočne vďaka Instagramu takto vystreliť hore...

Strana
z2
98
10. feb 2022

@zuzinabila záleží čo pod materializmom uložené.... pretože pre mňa to je nezmyselné nakupovanie, všade všetko musím mať... isto to nie je spôsob ako ona nakupuje či oblečenie alebo kabelku... make-up, zameriava sa na to a dokonca chodí aj maľovať kamarátky/ klientky tak ho má dosť, ale všetko je to jej vec!!
materializmus sa nerovná drahé veci
nikto nikomu nebráni aby sa mal lepšie, len sme zvyknutí si iba závidieť

zuzinabila
10. feb 2022

@98 neviem, ci to bolo adresovane mne. ani nahodou necitim zavist, ani by som svoj zivot s jej nemenila🙂 ako som pisala, pre mna je to hororova predstava, zit na ociach verejnosti takto. materializmus sa nerovna drahe veci, to nie. je to aj o mnozstve veci...ked chces mat na IG content, musis ho naplnat a to sa neda s par kuskami oblecenia v skrini,ci?🙂 ja som pracujuca, milujem modu, vediem aktivny zivot, ale zistila som, ze k nemu potrebujem malo, ze sa da vystacit s krasnymi vecami v mensom mnozstve a som spokojnejsia ako ked mi skrine praskali vo svikoch. preto je pre mna nepresvedcive, ked niekto tvrdi a zije opak a prezentuje to ako cestu k spokojnosti.

autor
10. feb 2022

@acrobaleno Tak toto si zas o Paule nemyslím, že by bola niečoho takého schopná. Ale určite sú aj u nás influencerky z takejto kategórie. Napríklad mne sa celkom zhnusila Týnuš Třešničková, tá strieda chlapov ako ponožky a nečudovala by som sa tomu...

anitka_4
10. feb 2022

Nepoznám ju,ale nie je náhodou manželkou pána,ktorý má Babocky investment? Ak áno,tak to je odpoveď na tvoju otázku 🙂 je to v správca investícií, podobne ako finax.

mikadooo
10. feb 2022

Netuším kto to je a áno jasné dá sa to, obetuješ celé svoje súkromie, ja by som takýto život nevedela žiť, takže nemám jej čo závidieť 😄. Kým budú ľudia očumovať životy iných ľudí na instagrame a kupovať čo im ktorá hviezda strčí pred xicht, tak áno, budú vedieť z instagramu tieto hviezdy žiť. Kľudne jej to doprajem a aj iným influencerom. Síce sa to nezdá, ale je to robota ako každá iná. Veľa ľudí pozerá, koľko tieto celebrity zarábajú, ale už nikto nepozerá, čo všetko pri tejto robote strácajú a trebárs aj musia obetovať.

babo_n
10. feb 2022

Tak dievčatka pozrela som si tu kocku ,lebo som nemala ani sajnu kto je to a už len to že ma 13k sledujucich a v priemere 600 like na foto o niečom svedčí 🙂 nezávidím ,to vôbec ,len poukazujem na to ,že v dnešnej dobe si vieš kúpiť aj 500k followerov ,ale záleží na interakcii a tu aj sponzori vyžadujú 🤷🏻‍♀️

zuzinabila
10. feb 2022

@mikadooo presne tak.aby mi cely svet čumel do spalne,do vystrihu alebo na nohavicky.niee,neprosím ani za vsetky peniaze sveta🤣ked toto niekto nazyva osobnosťou,tak uz fakt neviem,kde sa tie hranice posuvaju..

dominika113
10. feb 2022

@babo_n Už dosť dlhú dobu blbne instagram, že neukazuje ľuďom fotky. Nie každý dá na fotku like. Ona tuším začínala iba na Youtube a tam keď sa pozrieš ma 15,5 tisíc sledujucich a na videách ma od 11 a viac tisíc zhliadnutí. A dosť pochybujem o tom, že by ona mala zakúpených followerov.😉

autor
10. feb 2022

@babo_n teraz neviem, čo si tým chcela povedať. To je veľa sledujúcich či priemer? Vôbec sa v tom neorientujem.

petulda333
10. feb 2022

Nie je to vobec vela. Moja kamoska ma 20tisic sledovatelov. Robi styling a make up do videoklipov,casopisov ako emma a pod. Ked som sa s nou stretla,mala cca 15000 sledovatelov. Vravela,ze vtedy za prispevok ( pribeh) sutaz a pod si berie 500-1500e takze vie si zarobit pekne. Ti kt maju viac sledovatelov,musia zarabat krasne

falbala132
11. feb 2022

Na IG je sice asi úspešná, no z môjho pohladu je to skor pozlátko. Som jej suseda a bývajú v najmenšom byte z celej bytovky. Cudujem sa, kde sa jej tam do neho vojdú tie luxusne kabelky, asi tak.

babo_n
11. feb 2022

Mám kamošky ,ktoré majú omnoho viac 🙂 a pomer sledovatelia-like je myslím celkom normálny …hovoriť ,že blbol Instagram je dosť divne ,hlavne keď si prerolujes fotky dole a fakt priemer 600-700 pri 13k je dosť malo

dominika113
11. feb 2022

@falbala132 a správa sa tak isto ako na instagrame a na youtube, alebo je úplne iná?🙂 ona spomínala, že sa budú sťahovať, že im je malý.

falbala132
11. feb 2022

@dominika113 tak ja som ju na sieťach objavila asi len pred 3 mesiacmi ked som hľadala info o sére na riasy, ktore ona propagovala. Ale nevidela som ani jedno jej video, nie je mi sympatická. Predtym som ju evidovala len ako obyčajnú susedu co sa tvári jak nejaká hviezda a nechapala som preco 😄

falbala132
11. feb 2022

@dominika113 ale teda fajn, ze sa chcú sťahovať, lebo ich životný štýl mi prisiel ako ti mladi chalani co bývajú v garzonke na sídlisku ale vozia sa na najnovšom BMW 😅

dominika113
11. feb 2022

@falbala132 Mne je zas sympatická a ani mi taká nepríde, že by sa tak na sociálnych sieťach chválila ako niektorí, ale tak ja ju osobne nepoznám.🙂

autor
11. feb 2022

@dominika113 tak ono to nie je také prvoplánové chválenie, to nie. A dosť to zastiera takým tým nasilu kŕčovitým úsmevom, že potom pôsobí strašne milo. By ma zaujímalo, či je aj v reálnom živote stále taká vyškerená.

stary_ujco
11. feb 2022

@petulda333 za 15 tisic sledovatelov mas 1500 eur na storku? Ktory normalny zadavatel reklamy zaplati 10 centov za jedno teoreticke zhliadnutie?

dadulkaf
11. feb 2022

Teraz je boom influencerov. Časom to opadne a aj oni si budú musieť hľadať nový zdroj príjmov. A úprimne, mala som možnosť vyskúšať niekoľko produktov, na ktoré robia reklamu a nie je to nič moc. Väčšinu som dostala do daru. Pasta, ktorá bola pred rokom "akože" hit, dnes už po nej ani pes neštekne a ani ju neviem nájsť na nete. Vlasové výrobky a vitamíny, čo má každá druhá v reelsoch no 0 bodov. Zreklamujú s prepáčením aj šit, len aby z toho boli money. Len príklad, reklamu robia na jednu pastu teraz vhodnú aj pre tehuľky, ale také biele zuby ako na ňu prezentujú mať nebudete, lebo využívajú iné dentálne možnosti. Z ich strany je to náročné vymýšľať, ako ktorý produkt zverejním. 99% z toho, čomu robia reklamu dostanú ako prezent na reklamu. Ja sa držím zo skúseností hesla: " čo mi najviac predsúvajú na oči v reklame" nekupovať, lebo ak je výrobok naozaj top, reklamu nepotrebuje. A cena niektorých výrobkov - samotná hodnota je asi 25%, zvyšok je značka a reklama, ktorú zákazník zaplatí. Každá minca má dve strany.
@autorka keď ti vadí nesleduj ju a nájdi si niekoho, koho štýl prezentácie sa ti páči alebo zruš Instagram a máš pokoj.

petulda333
11. feb 2022

@stary_ujco od 500-1500 podla toho kto si dava robit reklamu. Nema sice vela sledovatelov,teraz 20000 ale spolupracuje s mnohymi znamymi ludmi zo slov.soubiznisu

alexk12
11. feb 2022

Ja som asi blbá, ale ja nechápem proste tu potrebu sledovať niekoho🤦🏻‍♀️

petulda333
11. feb 2022

@alexk12 co je na tom? Ja tiez sledujem par ludi. Bud davaju recepty,modne tipy ci fotky z miest,kam ja nikdy nepojdem.

augustus1234
12. feb 2022

Tu to smrdí závisťou, ale aspoň si mala snahu to skryť za ''zvedavosť''. :D Nazvať Martina priemerným finančným poradcom..... to je ten dôvod, prečo ho volajú robiť rozhovory do novín, televízie a podobne...... a tvrdiť, že čerpá z Pavlíninej popularity, určite každá jej sledovateľka si okamžite po tom, čo si pozrie jej video o pôrode, si ide dať Martinom poradiť, kam by mohla investovať svoje financie. 😂 Sám závidím Martinovi ako sa v tom vie pohybovať, ale nebudem o tom zakladať sračkové fóra, a to že si užívajú peniaze ktoré zarobí...... čo je na tom? To, že pre teba je maximálne vzrušenie ísť v stredu do Tesca na akcie nie je ich problém.... keď na to nemáš a trhá ti to žily, že ty dovolenkuješ v izbe 4x4m, zatiaľ čo oni si užívajú, tak načo ich sleduješ? Tiež ma fascinuje, že vieš, kde všade boli, čo robila pred XY rokmi, čo si kúpila a zatrepeš takú hovadinu, ako že jej sestra je chúďa, nakoľko ju Pavlína na Yt prevalcovala, a brániš sa takou úbohou výhovorkou, ako že si si myslela, že keď točili spolu videá, tak aj ona tvorí.....otázka 5 minút a viem, že ''mama z lazov'' je na Yt rok aj jeden mesiac, zatiaľ čo Pavlína 6 rokov.....
Oboch poznám osobne, približne rovnakú dobu ako si uviedla(+/- 1 rok), ale o tom, kam chodia na dovolenky som vôbec nevedel, ani sa tým nikdy nevystatovali, tiež by som nepovedal, že je Martin brutálne pod papučou, Pavlína sa usmieva aj mimo ''kamery'' a vôbec to nepôsobí kŕčovito. No môžeš si to ísť skúsiť, ale pochybujem, že niekto, kto je natoľko úbohý, že sa pod svoje dielo ani nepodpíše a nôžky sa mu trasú aj pri návšteve doktora, by bol s jeho sebavedomým niečoho takého schopný. 😀 Prajem pekný deň

autor
12. feb 2022

@augustus1234 Už sa mi to tu potvrdilo viacerými komentármi, ako to v skutočnosti je, takže vôbec si teraz neberiem k sedcu tvoje urážky. Zrazu ich každý pozná, haha 😄 A čo aj ty by si chcel ťažiť z ich popularity, keď ich zrazu tak chrumkavo vykresľuješ? Veď môžeš sa im teda vtierať a velebiť ich naďalej, možno aj teba raz niekde zoberú, keď si taký ich kamarát 😜

autor
12. feb 2022

@augustus1234 a mamu z lazov nesledujem, ani sa nechystám, takže netuším, koľko rokov je "na scéne" 🙈

dominika113
12. feb 2022

Autorka: tak zas nie každý si s každým sadne. Ty preferuješ iný typ ľudí a to, že sa tebe oni nepáčia, dobre, ale keď niekto povie, že si s nimi sadol, tak to neznamená, že chce byť vďaka nim populárny. Takže ho neodsudzuj! To, že ju máš v zuboch je tvoj problém a že nemáš nič iné na práci, len riešiť iných. Radšej sa venuj rodine ako riešiť také hlúposti... Keď sa ti nepáči, tak ju nesleduj.. iba vďaka hejterom sa jej ešte viac darí.😉😉

autor
12. feb 2022

@dominika113 prosím, aby sa v diskusii vyjadrovali len ľudia, čo majú čo povedať k téme. Otázka bola úplne iná, tak ak nemáš čo napísať k poine otázky, a to, ako fungujú zárobky na sociálnych sieťach, tak sa zdrž komentára, ďakujem 🙏 Zbytočne je to tu zaspamované hluposťami, ktoré odbočujú od témy. Myslela som, že by to mohlo pomôcť aj iným ľuďom, ktorí napríklad robia prieskum o sociálnych sieťach, chceli by spropagovať produkt alebo si zarobiť takýmto spôsobom.

lalu_sk111
5. apr 2022

drahá anonymný autorka. Každý tu píše k téme ale zjavne nedostávaš odpovede, ktoré si čakala. Poznám v malej miere tvorbu oboch ale nenapadlo ma premyslat nad tym, ci si dotycna zarobila socialnymi sietami. Pravdepodobne nieco ano ale pochybujem, ze im to dotuje dovolenky. Jednoducho dvaja pracujuci sikovni ludia, ktori si to vedia zariadit. Niekto si radsej vo vacsej miere setri na dochodok a niekto ma rad modu a podobne a nieco vlozi aj do toho. Je to uplne jednoduche. Myslim, ze vsetkym je jasne, co ta skrie.

Strana
z2