Zlá skúsenosť so stránkou www. mammutvypredaj.sk

norbertozet
3. apr 2023

Nedajte sa nachytať touto stránkou , 150 eur fuč a na tovar môžte zabudnúť

janai1
3. apr 2023

@norbertozet a tebe ta stránka neprišla podozrivá? 🤔 Veď to ti muselo hneď trknúť

norbertozet
autor
3. apr 2023

@janai1 nie ,tá stránka vyzerá dôveryhodne, až nasledujúci deň , keď mi neprišiel žiadny potvrdzujúci mail , mi to došlo . Inak , fungujú stále a recenziu som si pozrel až teraz , z roku 2021 , ako je to možné že stále môžu fungovať ?

maranco
3. apr 2023

@norbertozet stránka vznikla 2021-01-07, vlastník je skrytý cez Gransy, tam sa zvyknú skrývať podvodníci.
V kontakte chýbajú údaje a sídlo spoločnosti. Prakticky nemáš info s kým vôbec uzatváraš obchod, takže porušujú pravidlá.

Ak si platil kartou, môžeš podať reklamáciu cez banku, že ti tovar neprišiel.

A základné pravidlá
https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...

viestta
3. apr 2023

@norbertozet vďaka takým ako ty fungujú a zarábajú. Nemusíš hľadať recenzie, stačí pozrieť kontakty, obchodné podmienky a vieš na com si.

norbertozet
autor
3. apr 2023

@maranco dik

norbertozet
autor
3. apr 2023

@viestta to si myslela ako , že vďaka takým ako ty ? No jasne že som sa oj...l , neobjednal som niečo prvý krát , všetko prebiehalo ako v normálnom e -shope , len na ten prevod kartou , to mi došlo po chvíli . Túto recenziu píšem preto aby sa niekto poučil z mojej chyby , vieš , nás jednoduchších je isto viac ,ale dosť je aj takých ako ty , že sa na tom odbavia

janai1
3. apr 2023

@norbertozet stránka vyzerá dôveryhodne??? a kde sú obchodné podmienky? Ten text kde každé slovo začína veľkými písmenami v otázkach ti tiež prišiel okej? Na PC ma na tú stránku ani len antivírus nepustí

liz_lemon
3. apr 2023

podaj reklamaciu v banke, ak si platila kartou, peniaze ti vratia

petamich
3. apr 2023

tato stranka ti neprisla podozriva? text prelozeny cez google translate, ziadne pravne nalezitosti - identifikacia firmy, sidlo firmy, obchodne podmienky, reklamacny poriadok atd. kontakt len cez kontaktny formular....je to uplne standardna kopirovana stranka, len sa meni tovar - mammut, converse, ugg, hunter...

nelca0510
4. apr 2023

@norbertozet neviem,prečo útočia na viestu. Treba si preveriť každú stránku,na ktorej si 1x a ešte platia vopred. Na to slúžia tie obchodné podmienky,aby si mala predstavu o čom tá firma je.

viestta
4. apr 2023

@norbertozet takym ako ty, co si neprecitaju obchodne podmienky, nepreveria stranku a objednaju, zaplatia bez rozmyslania. Ked sa najdu len dvaja denne aj tak sa im to oplati. A ziaden z tych dvoch nema sancu vymoct naspat svoje peniaze lebo sa nemoze opriet o ziadnu zakonnu upravu.
Na XY strankach objednavam, platim vopred kartou, ale na takej, kde nakupujem prvy krat si najprv overim ICO, kontakty, obchodne podmienky a reklamacny poriadok, zistim ci su registrovane v EU a ci obchoduju podla zakonov, ktore mi poskytnu aspon aku taku pravnu istotu ak by sa nieco s nakupom "pokazilo". Ver mi, ze este som ani raz nedopadla ako ty. V prvom rade sa nenecham zlakat cenou, ktora je uz na prvy pohlad uplne mimo bezne za konkretny tovar.

betka269
4. apr 2023

Toez sme sa presne okaslali, na tejto stránke, ale už minuly rok myslim, a našťastie sa podala reklamácia do banky, a platbu stornovali a vrátili. Držím palce

norbertozet
autor
4. apr 2023

@betka269 ďakujem , dúfam že sa mi to podarí vyreklamovať

liz_lemon
4. apr 2023

@betka269 ziadna banka ti platbu nestornuje, iba to reklamovali v banke obchodnika

betka269
5. apr 2023

@liz_lemon to je uzbuplne jedno, hlavne že mne peniaze vrátili 😀

liz_lemon
5. apr 2023

@betka269 nie je to jedno, lebo tak zavadzas ludi v tom, ze banka nieco stornuje, a to nie je pravda

betka269
5. apr 2023

@liz_lemon Ok, ďakujem za info, treba to proste nahlásiť banke a oni to ďalej riešili…