Zrušenie účtu na Modrom koníku
Pekný večer ženy!
Toto je taký výkrik do tmy a môj malý bezvýznamný protest, ale dnes som sa rozhodla zrušiť si účet na koníku a ďalej tento web nesledovať. Prinútil ma k tomu spôsob, akým je web moderovaný. Nebudem prvá a asi na posledná, ktorá z tohoto dôvodu odišla, či už dobrovoľne alebo nútene. Niektoré táto správa iste poteší 🙂, s niektorými sa snáď niekedy v budúcnosti stretneme na nejakom lepšie spravovanom fóre. Želám si, aby sa vám tu darilo a boli ste v budúcnosti spokojnejšie s prácou administrátorov. Do videnia!
@akje anonymné vyjadrovanie ju muselo štvať, lebo každého mala prelustrovaného, kedy sa na čo vyjadril a vedela to patrične využiť vo svoj prospech.
A času mala neúrekom, prestalo baviť každého oponovať jej a z každej diskusie vychádzala ako víťaz,
Už to tu bola nuda pre ňu, lebo v čom excelovala sa tu už moc netočilo.
A keď sa vráti ju spoznśm😎
@anonym_b9a3ae ak by sa ti chcelo napísať mi súkromnú správu, napis, lebo podľa mňa tu je :D a aj tému založila, len ako anonym. Vyjadrovanie sedí a aj ten spôsob komunikácie a v podstate tento opis tiež vzhľadom na nazov a obsah témy :D
Niektoré ten Modrý koník veľmi prežívate. Ako sa niektoré ženy dokážu hádať, v minulej téme o druhej ráno prosím pekne, hádať sa o anonymoch pričom je anonym aj "slniečko" aj "aninym4749r9r8". Aj ja som anonym. Nemám tu fotky, nemám tu meno dieťaťa, muža, atď. Ci sa volám Lucia je tiež otázne 😆
Ono áno, keby niekto chce a dá si tu námahu, dá sa o mne zistiť toho veľa, skrz toho co som tu za tie roky popísala, no neverím, že niekoho zaujímam.
@anonym_b9a3ae ak by sa ti chcelo napísať mi súkromnú správu, napis, lebo podľa mňa tu je :D a aj tému založila, len ako anonym. Vyjadrovanie sedí a aj ten spôsob komunikácie a v podstate tento opis tiež vzhľadom na nazov a obsah témy :D
@akje ja som presvedčená, že tu je, to by si nenechala ujsť, to zasa odtiaľ potiaľ, aby nemala všetko pod palcom🤪
Niektoré ten Modrý koník veľmi prežívate. Ako sa niektoré ženy dokážu hádať, v minulej téme o druhej ráno prosím pekne, hádať sa o anonymoch pričom je anonym aj "slniečko" aj "aninym4749r9r8". Aj ja som anonym. Nemám tu fotky, nemám tu meno dieťaťa, muža, atď. Ci sa volám Lucia je tiež otázne 😆
Ono áno, keby niekto chce a dá si tu námahu, dá sa o mne zistiť toho veľa, skrz toho co som tu za tie roky popísala, no neverím, že niekoho zaujímam.
@lucia13022023 presne tak, ono človek sa nehambi čo napíše, ani nepotrebujem nikomu ubližovať, urážať anonymne, ale fakt je to výhoda hlavne koli tomu čo som za tie roky popísala o sebe, keď som to minule pozerala v koľkých diskusiách som, no amen🤣
Za dverami našich spální😵💫atď, najradšej by som to aj vymazala, ale to neni šanca koľko toho je😁
@annm81 Tvoje prispevky som postupom casu preskakovala. Vzdy mi pripadali byt takymi malymi vykrikmi tvojho ega. Akoby ani neslo o temu, ale o tvoju sebaprezentaciu.
Myslim, ze sa sem kvoli horeuvedenu vratis, pretoze ta to tu naplnalo. Sice ta zneistili anonymne prispevky, ale ista psychoterapia to tu pre teba urcite bola.
Ja som nemala rada,ako opovrhovala Slovákmi ako takými.
@doriiis áno, to si trafila👍 to sa ani čítať nedalo častokrát a ani sa na to nedalo nič napísať 🥹
@doriiis veru,pravdu máš.
@doriiis veru,pravdu máš.
@anonym_b9a3ae
@lenkasarka ....nemám nič proti slovákom,ktorí odišli do zahraničia.Chapem to a je to normálne.Ale keď niekto tak okato,hnusne a povýšenecky opovrhuje ľuďmi,národom a krajinou z ktorej pochádza tak je niečo zle.Vyjadrovala sa o slovakoch ako o poslednej zberbe Európy a slovenské ženy boli pre ňu hlúpe žienky domáce,čo nevedia do 5 naratat.Nemam rada takýchto ludi
@doriiis nebola to taka, co mala na fotke akoby rysave vlasy, ci sa mylim?
@mimacaci ....no niečo také.Zila v Bruseli ci kde a celé roky už pretinala všetky spojenia so slovenskom.Mala extra dobrý job,extra podarené deti,muža,proste všetko.
Rozhľadena bola.O tom potom.Ale spôsob akým komunikovala odradil úplne každého.Povysenecka,sebestredna a neustále dávajúca najavo,že je viac lebo neostala na tomto zaprdenom slovensku
Ženy, viete fakt úžasne ohovárať fakt... Ja normálne žasnem ake jedovaté sliny viete chrliť.. nie vždy vo všetkom som s annm súhlasila, ale nikdy som nemala pocit že by bola taká ako tu opisujete, hoci samozrejme nečítala som všetko.. avšak štýl akým sem píšete teraz prezrádza viac o vás ako o nej..
Ženy, viete fakt úžasne ohovárať fakt... Ja normálne žasnem ake jedovaté sliny viete chrliť.. nie vždy vo všetkom som s annm súhlasila, ale nikdy som nemala pocit že by bola taká ako tu opisujete, hoci samozrejme nečítala som všetko.. avšak štýl akým sem píšete teraz prezrádza viac o vás ako o nej..
@jana_eyre_2 stipku povysenecka bola, o tom potom.
@jana_eyre_2 Ja si skor myslim, ze styl akym odisla skor hovori o nej. Nepriamo si vyziadala reakcie. A myslim, ze bude velmi velmi sklamana. A podla mna to vobec necakala.
@jana_eyre_2 tak mali ste veľa spoločného.
Určite čakala viac uznania, lebo prácu si vždy dala, ale že niektoré vyjadrenia boli tvrdé a urážlivé je fakt, nie ohováranie.
A bolo jej tu škoda aj tak😋
@jana_eyre_2 tak mali ste veľa spoločného.
Určite čakala viac uznania, lebo prácu si vždy dala, ale že niektoré vyjadrenia boli tvrdé a urážlivé je fakt, nie ohováranie.
A bolo jej tu škoda aj tak😋
@anonym_b9a3ae hej jasné 😏
@jana_eyre_2 pozitívne✔️,že nervy mala zo železa, uraziť ju nedokázal fakt nikto, išla si stále svoje.
a ona vedela urážať bez vulgarizmov, zaobišla sa bez hrubých výrazov👍
@lucia13022023 presne tak, ono človek sa nehambi čo napíše, ani nepotrebujem nikomu ubližovať, urážať anonymne, ale fakt je to výhoda hlavne koli tomu čo som za tie roky popísala o sebe, keď som to minule pozerala v koľkých diskusiách som, no amen🤣
Za dverami našich spální😵💫atď, najradšej by som to aj vymazala, ale to neni šanca koľko toho je😁
@anonym_b9a3ae akože ja to beriem tak, že keď raz niečo napíšem, myslím to vážne. Nepotrebujem sa "skrývať za anonyma" keď anonym tak ci tak som. Ak napíšem kravinu, priznám si to. Ak napíšem niečo zlé, ospravedlním sa. Ak si stojím za názorom, napíšem to pod svojim nickom.
Len tu vznikajú akoby vojny anonymov a anonymov 😆 a príde mi to komické. Aj tieto teatralne odchody, vyznania.. Modrý koník je stále len modrý koník. Nie je to realita. Je to diskusné fórum, ktoré tu niekto zobral príliš vážne.
Ruku na srdce...bola príjemná ako zápal plúc. A na dievčence s podobným slovnikom, hodnotami, názormy nie ...pre mnohých bola otravna hlavne kvôli politike...váčšina ju ignorovala, ale teraz po novom to muselo byť pre ňu ťažke...divné že cítila potrebu o tom založiť diskusiu...
@anonym_b9a3ae akože ja to beriem tak, že keď raz niečo napíšem, myslím to vážne. Nepotrebujem sa "skrývať za anonyma" keď anonym tak ci tak som. Ak napíšem kravinu, priznám si to. Ak napíšem niečo zlé, ospravedlním sa. Ak si stojím za názorom, napíšem to pod svojim nickom.
Len tu vznikajú akoby vojny anonymov a anonymov 😆 a príde mi to komické. Aj tieto teatralne odchody, vyznania.. Modrý koník je stále len modrý koník. Nie je to realita. Je to diskusné fórum, ktoré tu niekto zobral príliš vážne.
@lucia13022023 ja sa tiež ospravedlním a uznám si chybu, to nie je o tom..
Tí ľudia čo ponižovali to budú robiť stále, aj pod svojim nickom, aj pod anonymným.
Ja neviem, mňa to vôbec netrápi kto za anonymom je, prídem si sem niečo prečítať, poradiť ak viem, relax.
Lenže v poslednej dobe to bolo na MK veľmi napäté, niečo sa už muselo stať
Ten kto je podlý taký aj zostane, ale nevie aspoň dohľadať každú kravinu, výrok, písmeno, aby mohol ublížiť a dourážať este viac.
O tomto to posledné dni bolo, vyťahovali sa veci a ženy sa predbiehali kto viac ublíži, zosmiešni a trafí toho druhého..
Tomuto je koniec.
Tí ľudia čo ponižovali to budú robiť stále, aj pod svojim nickom, aj pod anonymným.
Ja neviem, mňa to vôbec netrápi kto za anonymom je, prídem si sem niečo prečítať, poradiť ak viem, relax.
Ten kto je podlý taký aj zostane, ale nevie aspoň dohľadať každú kravinu, výrok, písmeno, aby mohol ublížiť a dourážať este viac.
O tomto to posledné dni bolo, vyťahovali sa veci a ženy sa predbiehali kto viac ublíži, zosmiešni a trafí toho druhého..
Tomuto je koniec.
@anonym_b9a3ae kde sa toto dialo? V ktorej diskusii? By som si prečítala, lebo viackrát sa to tu na konikovi spomína. A ja som tu občas v zopár témach
@macatt?
@anonym_b9a3ae kde sa toto dialo? V ktorej diskusii? By som si prečítala, lebo viackrát sa to tu na konikovi spomína. A ja som tu občas v zopár témach
@akje to je na dennom poriadku, niekto si príde vyliať srdce, posťažovať sa a dostane naložené, že koniec.
Alebo si povieš názor a hneď sa zlietnu supy čo len na to čakajú a prekrútia všetko, že nevieš čia si.
Chodia si sem niektoré honiť ego pravidelne.
Tomuto je koniec.
@anonym_b9a3ae co ja viem.. Vždy keď niekto vyťahuje "špinu" zo starších diskusii tak si len poviem, či je ten človek normálny, že dáva toľko pozornosti cudziemu človeku na internete 😆
@macatt?
@lucia13022023 chcela som sa vyjadriť, ale nebudem tu autorke spamovať diskusiu.. nesúviselo to s témou.. len k tým anonymom, ale to sa diskutuje už v inej diskusii…
vela zien si sem chodi len tak kopnut.Jedna tiez konkretna co som si vsimla vzdy pride iba kopat a zhodit niekoho ale to len sem tam sa tu objavi, odfiltruje sa tu a potom znova niekolko tyzdnov tu ani nepachne .Takze funguje to tu obcas ako boxovacie vrece pre niekoho😬
@panonia Mas pocit, ze ak niekto napise, ze "skoda" to znamena, ze sa s tym niekto nevie vyrovnat? Ci si len rada teatralna ci skor trapna?
@mircalla samotný fakt, že niekto predtým ako jednoducho odíde, potrebuje napísať príspevok, je teatrálny 😏 Z MK som už tiež odišla (žral mi čas, niekedy aj nervy a hlavne negatívne ovplyvňoval moje myšlienky, zachránila som si tak dojčenie a psychickú pohodu), ale nikdy som o tom nepotrebovala ostentatívne informovať verejnosť. Fakt nejde o život. Je to len virtuálna sieť.

To je také pokrytecké vy urážať môžete? akým právom? Že píšete pod svojím menom? ,, na to vám sere bílej tesák...Nieste nič viac než tie čo píšu anonymne...